• 15 Ιουλίου, 2024

Πρωινό Δελτίο Τύπου Δευτέρα 15-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Δευτέρα 15-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Δευτέρας 15 Ιουλίου 2024. Ανοίξτε με ”κλικ στο λινκ” στον τίτλο κάθε θέματος, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

 

Τι ήταν τελικά τα εκατομμύρια έντομα στην ε.ο. Τρικάλων-Λάρισας;

Όπως μας λέει ο ειδικός βιολόγος Δημήτρης Βαβύλης πρόκειται για “εφημερόπτερα τα οποία ζουν ελάχιστα ως ενήλικα (κάποια είδη λίγες ώρες). Σε γενικές γραμμές η παρουσία τους συνδέεται με καλή οικολογική ποιότητα των υδάτων”.

Σκάνδαλο μεγατόνων στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον Ιανό

Κοινωνικά επιδόματα αλληλεγγύης με μίζα τις δύο πρώτες πληρωμές μοιράζονταν στην Καρδίτσα, σε ένα σκάνδαλο μεγατόνων που αποκαλύφτηκε στη διεύθυνση πρόνοιας της περιοχής.

Συνολικά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, 2.027 άτομα χωρίς κανένα δικαιολογητικό πήραν επίδομα!

Μάλιστα, δικαιολόγησαν την απουσία των δικαιολογητικών, λέγοντας πως αυτά χάθηκαν στον Ιανό.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ο 7χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στον Περιφερειακό Βόλου

Το 7χρονο αγόρι που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ του Σαββάτου στον Περιφερειακό δρόμο του Βόλου, νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Το παιδί ήταν συνεπιβάτης σε δίκυκλο που οδηγούσε η μητέρα του, το οποίο συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο κοντά στην οδό Ζάχου.

Τραγικό: Μητέρα δύο παιδιών η 44χρονη που σκοτώθηκε από κλαδί πλατάνου σε καφετέρια

Σύζυγος Επαγγελματία Οπλίτη του Στρατού Ξηράς, που υπηρετούσε στο Λιτόχωρο, είναι σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr.com, η 44χρονη που σκοτώθηκε από κλαδί πλατάνου την Παρασκευή βράδυ σε καφετέρια του Λιτοχώρου.

Καιρός: Εκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τον καύσωνα – Πόσο θα διαρκέσει

ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 39 με 41 και τοπικά έως 42 βαθμούς Κελσίου.

Φλώρινα: «Μέχρι που να καταλάβω τι έγινε, είχε φάει έξι μαχαιριές»

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως για τη δολοφονική επίθεση ενός 32χρονου στον 30χρονο σύντροφο της πρώην κοπέλας του σε ψητοπωλείο το βράδυ του Σαββάτου στη Φλώρινα

Νόμιμη η εργασία 15χρονων – Σωρεία καταγγελιών, εδώ και 20 χρόνια η σύσταση για αύξηση των ορίων ηλικίας

Το περιστατικό της Πάρου έφερε στο φως την παιδική εργασία και συγκεκριμένα την παραβίαση του νόμου από πολλές επιχειρήσεις.

Παρόλο που έχουν γίνει σημαντικά βήματα για τη μείωση της παιδικής εργασίας με την πάροδο του χρόνου, τα τελευταία χρόνια έχουν αντιστραφεί οι παγκόσμιες τάσεις, υπογραμμίζοντας την πιεστική ανάγκη να ενοποιηθούν οι προσπάθειες για την επιτάχυνση των δράσεων για την εξάλειψη της παιδικής εργασίας σε όλες τις εκφάνσεις της.

Κακός χαμός με ζευγάρι στη Μύκονο: Τη χτύπησε με τηγάνι, εκείνη απάντησε με γροθιές – Panic button εγκατέστησε ο άντρας

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε ένα κατάστημα στη Μύκονο ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Η 43χρονη και ο 55χρονος πρώην σύντροφός της καβγάδισαν άγρια, με αποτέλεσμα και οι δύο να συλληφθούν για παραβίαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας. Μάλιστα, ο άντρας εγκατέστησε στο κινητό του το panic button μετά το περιστατικό.

Αναδρομικά: Έως 4.000 ευρώ οι επιστροφές 11μήνου για παλαιούς συνταξιούχους

Κύμα δικαστικών αποφάσεων για τα αναδρομικά 11μήνου των επικουρικών συντάξεων αναμένεται το επόμενο διάστημα, καθώς – σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο -, οι επιστροφές έχουν «κλειδώσει» για περίπου 360.000 συνταξιούχους που έχουν εκκρεμείς δίκες με ποσά που φτάνουν ως και τις 4.000 ευρώ.

Ερχονται νέες αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος – Ποιο τιμολόγιο συμφέρει

Προ των πυλών βρίσκονται νέες αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος, με τις τιμές χονδρικής στην Ελλάδα να είναι οι τρίτες υψηλότερες στην Ευρώπη.

Οπως δήλωσε ο ενεργειακός επιθεωρητής Βαγγέλης Πάνος στο Open, υπάρχει ήδη αυξητική τάση των τιμών από τα τέλη Μαΐου μέχρι και σήμερα λόγω αύξηση της ζήτησης.

Ντόναλντ Τραμπ: Η πρώτη συνέντευξη μετά τη απόπειρα δολοφονίας

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την απόπειρα δολοφονίας, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τον τρόπο με τον οποίο κούνησε το κεφάλι, αποφεύγοντας τα χειρότερα, μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ο ίδιος διηγείται, ότι στεκόταν στο βήμαόταν άρχισε να αναφέρεται σε μία μεγάλη οθόνη που κρεμόταν δεξιά του και έδειχνε στατιστικά στοιχεία για τη μετανάστευση.

Έκτακτο διάγγελμα Μπάιντεν μετά την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ: Δοκιμασία για τις ΗΠΑ οι εκλογές του Νοεμβρίου

Οι προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου αποτελούν «δοκιμασία» για τις ΗΠΑ μετά την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ, υπογράμμισε ο Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια έκτακτου τηλεοπτικού διαγγέλματός του από τον Λευκό Οίκο.

«Είμαστε όλοι μας μπροστά σε περίοδο δοκιμασίας καθώς πλησιάζουν οι εκλογές. Όσο περισσότερα διακυβεύονται, τόσο περισσότερο εξάπτονται τα πάθη». Όμως, «όσο σθεναρές κι αν είναι, οι πεποιθήσεις μας δεν πρέπει ποτέ να μας οδηγήσουν να βυθιστούμε στη βία».

Ποιος ήταν ο Τόμας Κρουκς που θέλησε να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ

«Ερευνούμε αυτήν την απόπειρα δολοφονίας αλλά την θεωρούμε επίσης πιθανή ενέργεια εγχώρια τρομοκρατίας», είπε ο πράκτορας Μπόμπι Γουέλς.

Σύμφωνα με τον πράκτορα Κέβιν Ρότζεκ, ο 20χρονος Τόμας Κρουκς έδρασε μόνος και χρησιμοποίησε ένα τουφέκι AR-556, το οποίο είχε αγοραστεί νόμιμα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα ψυχικής υγείας.

Σε ρυθμούς Τουρκίας χορεύει η ευρωπαϊκή αγορά στο σκληρό, στις 17 Ιουλίου διαγωνισμός από ΕΑΣ Ορεστιάδας

Σε κοµβικό σηµείο βρίσκεται τις τελευταίες 15 µέρες η εγχώρια αγορά σκληρού σίτου, καθώς οι λεπτές ισορροπίες σε συνδυασµό µε το οργανωµένο σχέδιο «µειοδοσίας» που φαίνεται να εφαρµόζει εδώ και µέρες το εγχώριο εµπόριο, διαµορφώνουν έντονο κλίµα ανησυχίας για τις τιµές παραγωγού.

Ξεκινά η υποβολή ΟΣΔΕ του 2024 μέσω των ΚΥΔ

Με πράσινο φως από ΥπΑΑΤ και απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΕΚΕΠΕ αρ. 293/12-07-2024 και αφού ξεπεράστηκαν όλες οι δυσκολίες ξεκινά μέσω των πιστοποιημένων ΚΥΔ η υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης έτους 2024.

Πήρε 19χρονο μέσο ο ΓΣΑ – Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων

Νέο Φαρμακείο στις Μικροθήβες

Κυριακή των Αγίων Πατέρων της Δ΄ Οικουμενικής Συνόδου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αστείρευτο γλέντι στη χοροεσπερίδα του πολιτιστικού συλλόγου Βρύναινας

Το πρόγραμμα της 62ης Γιορτής Κρασιού Νέας Αγχιάλου

 


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 6…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 5…