• 15 Ιουλίου, 2024

Νέα vegan προϊόντα και με πιστοποιήσεις λανσάρουν τα αδέρφια Κωνσταντίνος και Γιάννης Μακανίκας

Νέα vegan προϊόντα και με πιστοποιήσεις λανσάρουν τα αδέρφια Κωνσταντίνος και Γιάννης Μακανίκας

Στα ράφια των καταστημάτων

κλασικό και λευκό Αμυγδαλοβούτυρο

και Φυστικοβούτυρο από την KonikNuts

Πάντοτε με χαρά και ειλικρινές ενδιαφέρον κάνουμε τα ρεπορτάζ σχετικά με νέα προϊόντα των Μαγνησιωτών επιχειρηματιών. Τα γραφεία της εφημερίδος μας επισκέφθηκαν τα αδέρφια Κωνσταντίνος και Γιάννης Μακανίκας, με τα νέα τους προϊόντα, τα οποία ευγενικά μας προσέφεραν για να τα δοκιμάσουμε και έτσι, νόστιμα, να ξεκινήσουμε τη συνέντευξή μας για την παρουσίαση των νέων επιχειρηματικών τους επιτευγμάτων.

Ο Κωνσταντίνος και ο Γιάννης, παιδιά του Θεόδωρου Μακανίκα, συνεχίζουν την παράδοση σπαστηρίου ξηρών καρπών – όπως, Φυστίκια κελυφωτά, Αμύγδαλα, Καρύδια, Κουκουνάρια, Μακαντάμια κ.α.- αλλά και της επεξεργασίας τους, μια επαγγελματική δραστηριότητα που ξεκίνησε το 1983 και έχει συνεχή λειτουργία.

Το εργοστάσιο βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο Αλμυρού-Κροκίου διαθέτει μηχανήματα σπασίματος φυστικιών Αιγίνης κελυφωτού –με παντέντα ευρεσιτεχνίας- με μεγάλο όγκο παραγωγής, ώστε το τελικό προϊόν που προσφέρει να είναι εξαιρετικής ποιότητας και αποτελέσματος (αχτύπητη ψύχα – Ελάχιστη φέτα). Διαθέτει δεύτερο μηχάνημα ίδιας κατασκευής για την δημιουργία τσιμπίδας.

Ακολουθούν όσα μας αφηγήθηκαν οι αδερφοί Μακανίκα, σχετικά με την επιχείρησή τους και τα νέα τους προϊόντα.

«Όλα τα προϊόντα που επεξεργαζόμαστε είναι τοπικά της περιοχής μας και είναι 100% Ελληνικά. Έχουμε την δυνατότητα να προμηθεύσουμε μεγάλες ποσότητες και με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό! Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε σε όλους εσάς προϊόντα υψηλής ποιότητας και να αναπτύξουμε με κάθε έναν από εσάς μία συνεχόμενη συνεργασία με στόχο την εμπιστοσύνη και την άριστη εξυπηρέτησή σας. Σ’ αυτό τον γνώμονα και ως εξέλιξη της επιχείρησής μας, ενώσαμε τις δυνάμεις μας, την εμπειρία τη δική μας, αλλά και του πατέρα μας και δημιουργήσαμε τρία νέα πιστοποιημένα και vegan προϊόντα.

Αμυγδαλοβούτυρο λευκό, Αμυγδαλοβούτυρο κλασικό και Φυστικοβούτυρο από φυστίκια κελυφωτά. Όλα διατίθενται σε μικρές συσκευασίες, στα ράφια μάρκετ και τοπικών καταστημάτων και σε μεγάλες, επαγγελματικές συσκευασίες. Επίσης, όλα είναι χωρίς συντηρητικά, χρωστικές ουσίες, ζάχαρη, αλάτι και φοινικέλαιο.

Εξαιρετικά προϊόντα, συμπυκνωμένα που μπορούν να απογειώσουν τις συνταγές σας, τις σαλάτες σας, να αποτελέσουν συμπλήρωμα σε ένα υγιεινό σνακ μέσα στη μέρα σας. Οι συνταγές σταματούν εκεί που σταματά η φαντασία σας, δηλαδή πουθενά!

Είμαστε περήφανοι που παραδίδουμε και εμείς με τη σειρά μας στη νεότερη γενιά υγιεινά, θρεπτικά προϊόντα από τον τόπο μας. Εξάλλου οι ξηροί καρποί λόγω της διατροφικής τους αξίας πρέπει να δεσπόζουν στο διαιτολόγιό μας. Θα πρέπει όταν ανοίγουμε το ντουλάπι για τα σνακ των παιδιών μας, να βρίσκουμε υγιεινές επιλογές, στις λεγόμενες «υπερ-τροφές».. Αυτό ήταν το κίνητρό μας, από εκεί ξεκίνησε η ιδέα για τα προϊόντα που σήμερα παρουσιάζουμε.

Τις επόμενες εβδομάδες μέσα από την εφημερίδα σας και την ιστοσελίδα σας e-almyros.gr θα ανακοινώσουμε δράσεις γευσιγνωσίας, σε στέκια του Αλμυρού. Σας περιμένουμε να γνωρίσετε τα προϊόντα και να σας απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε.

Προς το παρόν τα νέα Αλμυριώτικα προϊόντα KonikNuts μπορείτε να τα βρείτε στα super market «Μπούρχας» (Αλμυρός), family (Βόλος), στα καφέ urban (πριν τα ΚΤΕΛ Αλμυρού) και «μικροί πιλότοι» στην (κεντρική πλατεία Αλμυρού).»

Τα νέα προϊόντα KonikNuts ήδη έχουν πάρει τη θέση τους στις κουζίνες και τα γραφεία των συμπολιτών μας για τα σνακ, αλλά και σε επαγγελματικές κουζίνες -αφού ήδη ενσωματώθηκαν σε dressings και συνταγές παγωτού. Κωνσταντίνε, Γιάννη, ευχόμαστε την καλύτερη επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό για τα τρία νέα προϊόντα που κυκλοφορήσατε, αλλά και για τα επόμενα που ήδη ετοιμάζετε!


Σχετικά Άρθρα

Εκδήλωση γευσιγνωσίας για τα νέα προϊόντα της KonikNuts της οικογένειας Μακανίκα

Εκδήλωση γευσιγνωσίας για τα νέα προϊόντα της KonikNuts της οικογένειας Μακανίκα

Αυτή την Πέμπτη έχουμε μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσουμε τα νόστιμα και θρεπτικά νέα προϊόντα που…