• 12 Ιουλίου, 2024

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 12-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 12-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 12 Ιουλίου 2024. Ανοίξτε με ”κλικ στο λινκ” στον τίτλο κάθε θέματος, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

 

Κρούσμα πανώλης σε αιγοπρόβατα στην Καλαμπάκα: Στην περιοχή κλιμάκιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

Κρούσμα πανώλης των μικρών μηρυκαστικών εντοπίστηκε και επιβεβαιώθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε εκτροφή αιγοπροβάτων στην Δημοτική Ενότητα Καλαμπάκας, του Δήμου Μετεώρων, στην Π.Ε Τρικάλων.

Φθιώτιδα: 58χρονος κακοποιούσε τη σύζυγο και τα ανήλικα παιδιά τους

Ο 58χρονος φέρεται να ξεκίνησε να φωνάζει και να πετάει αντικείμενα με ένα από αυτά, μια καρέκλα, να βρίσκει και την 12χρονη κόρη του, την οποία και τραυμάτισε ελαφρά στο πόδι.

Στη συνέχεια η σύζυγός του τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία στην αστυνομία.

Το “ευχαριστώ” με… τυροπιτάκια συγκινημένου τουρίστα σε αστυνομικό του ΤΜΔ Λάρισας και το  τσαντάκι με τις δεσμίδες 50ευρα 

O Αρχιφύλακας του ΤΜΔ Λάρισας, Δημήτρης Μπλάντας που υπηρετεί με απόσπαση στο ΑΤ Αερολιμένα Ηρακλείου εκτελώντας υπηρεσία πεζού τροχονόμου, μαζί με συνάδελφό του, βρήκε τσαντάκι με 4500 ευρώ, το οποίο και παρέδωσε αμέσως στον Αξιωματικό Υπηρεσίας.

Το τσαντάκι είχε χάσει ένας Γερμανός τουρίστας ο οποίος λίγο έλλειψε να βάλει τα κλάματα όταν του ανακοίνωσαν από την αστυνομία ότι βρήκαν τα χρήματά του.

Νέα σοκαριστική καταγγελία για παιδόφιλο εκπαιδευτικό: Ασελγούσε σε 11χρονο ΑμεΑ

Νέα σοκαριστική καταγγελία για παρενόχληση 11χρονου παιδιού από 31χρονο εκπαιδευτικό που φέρεται να διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την οικογένειά του.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου διερευνούν τις τελευταίες ώρες εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία για ασελγείς χειρονομίες 31χρονου εκπαιδευτικού εις βάρος 11χρονου παιδιού με ειδικές ανάγκες.

Κολυδάς: Σε τρεις φάσεις ο καύσωνας – Πότε θα πέσει η θερμοκρασία

Από τρεις φάσεις αναμένεται να περάσει η κίνηση των θερμών αέριων μαζών που προκαλούν τον καύσωνα στη χώρα μας, όπως τονίζει ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θοδωρής Κολυδάς σε ανάρτησή του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η πρώτη φάση, την οποία διανύουμε αυτές τις ημέρες φέρνει ισχυρά μελτέμια στα ανατολικά, και ζέστη στα δυτικά και τα βόρεια.

Κοινωνικός τουρισμός για 25.000 συνταξιούχους

Ανοίγουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ για 25.000 συνταξιούχους e-ΕΦΚΑ – πρώην ΟΑΕΕ περιόδου 2024-2025. Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews οι αιτήσεις αναμένεται να ανοίξουν τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024, εκτός απροόπτου.

Στήριξη Όρμπαν σε Τραμπ: Η ενθουσιώδης συνάντησή τους στη Φλόριντα

Ο ούγγρος εθνικιστής δεξιός πρωθυπουργός μετά τις επισκέψεις του στο Κίεβο, τη Μόσχα και το Πεκίνο, επισκέφθηκε την οικία του Ντόναλντ Τραμπ, λίγους μόλις μήνες πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

«Συζητήσαμε τρόπους να υπάρξει ειρήνη», ανέφερε μέσω X ο κ. Όρμπαν, πάνω από φωτογραφία στην οποία οι δυο πολιτικοί εικονίζονται πλάι-πλάι στην κατοικία του κ. Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο.

Ερντογάν: «Απαραδέκτη» η συνεργασία συμμάχων με το Ισραήλ – Τι είπε για τα F-16

Τα βέλη του κατά του Ισραήλ και κατά του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου για τον πόλεμο στη Γάζα έστρεψε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε κατά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουάσινγκτον. Επιβεβαίωσε εξάλλου ότι η Τουρκία ζητά την ένταξή της ως πλήρες μέλος στον Οργανισμό Συνεργασίας της Σαγκάης.

Επιστροφή στον Ψυχρό Πόλεμο «βλέπει» η Ρωσία – Αυστηρό μήνυμα στη Δύση

«Επιστροφή στον Ψυχρό Πόλεμο» χαρακτήρισε το Κρεμλίνο την αποστολή πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς των ΗΠΑ στη Γερμανία σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ, ενώ κατηγορεί χώρες της Δύσης για άμεση εμπλοκή στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Σπάνιο φαινόμενο: Έρημος στη Χιλή γέμισε λουλούδια

Στη Χιλή, η έρημος Ατακάμα είναι πλέον στολισμένη με μωβ λουλούδια χάρη στις ασυνήθιστες βροχοπτώσεις.

Το φαινόμενο, που δεν είχε παρατηρηθεί αυτή την εποχή από το 2015, εξέπληξε τουρίστες και κατοίκους γειτονικών πόλεων.

Με νάρκη στα δημόσια οικονομικά ισοδυναμεί το κενό του ΟΠΕΚΕΠΕ και οι ανακλήσεις που επιβάλει η Ε.Ε. στις κοινοτικές ενισχύσεις

Σήμα κινδύνου για τα δημόσια οικονομικά εκπέμπει η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από τη διαχείριση των κοινοτικών ενισχύσεων στον ΟΠΕΚΕΠΕ, με κυβερνητικούς αξιωματούχους να εκφράζουν ανοιχτά πλέον την ανησυχία τους για το που μπορεί να οδηγήσει το «χρηματοδοτικό κενό» που επιφέρουν οι απανωτές αποφάσεις των ευρωπαϊκών αρχών για αχρεωστήτως καταβληθέντα και ανακλήσεις επιδοτήσεων.

Παρασκευή Δ.Σ. του ΟΠΕΚΕΠΕ για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ του 2024

Κρίσιμο Δ.Σ. στον ΟΠΕΚΕΠΕ αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (12/7).

Οι πληροφορίες του ΑγροΤύπου αναφέρουν ότι θα ασχοληθεί με το άνοιγμα του ΟΣΔΕ, δηλαδή την έναρξη της διαδικασίας υποβολής δηλώσεων των αγροτών μέσω των Κέντρων Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ).

Έρχονται αποζημιώσεις σε πληγέντες μελισσοκόμους, εξετάζονται ενισχύσεις λόγω ξηρασίας

Συνάντηση με το προεδρείο της Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδας (ΟΜΣΕ) είχε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χρήστος Κέλλας, στο ΥπΑΑΤ.

Κεντρικό θέμα στην ατζέντα της συζήτησης ήταν τα προβλήματα του κλάδου της μελισσοκομίας από τις μεγάλες καταστροφές που προέκυψαν από τα πλημμυρικά φαινόμενα της κακοκαιρίας Daniel, στη Θεσσαλία, και τις πυρκαγιές στον Έβρο.

Συνάντηση Δ. Κουρέτα με την ηγεσία του ΥΠΑΑΤ

Γυμνάσιο-Λ.Τ. Ευξεινούπολης: Θεατρική παράσταση στη λήξη της σχολικής χρονιάς

Ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου για σαλμονέλα σε γεώτρηση του Αγίου Γεωργίου

Κινητοποίηση για φωτιά

Οι προϋποθέσεις και δεσμεύσεις για το πρόγραμμα Νέων Γεωργών – Έως και 40.000 € σε κάθε δικαιούχο – Προϋπολογισμός 410 εκατ. ευρώ

 


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 6…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 5…