• 12 Ιουλίου, 2024

Γιάννης Μελέτης: Το επίτευγμα αυτής της ομάδας ήταν ανεπανάληπτο

Γιάννης Μελέτης: Το επίτευγμα αυτής της ομάδας ήταν ανεπανάληπτο

Την αποχώρησή του από τα διοικητικά του ΓΣΑ ανακοίνωσε ο Γιάννης Μελέτης με την ακόλουθη δήλωση στον “Λαό”: «Ο κύκλος μου στα διοικητικά της ομάδας μπάσκετ του ΓΣΑ έκλεισε ύστερα από έξι χρόνια στα οποία ήμουν εκλεγμένο μέλος σε δύο δ.σ. του συλλόγου και μέλος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ. Όταν ασχολήθηκα, η ομάδα ήταν στην Α1 κατηγορία ΕΣΚΑΘ και είχε δύσκολα εξασφαλίσει την παραμονή της την προηγούμενη σεζόν.

Μαζί με τους υπόλοιπους συνοδοιπόρους μου στο τμήμα μπάσκετ, βάλαμε στόχους και τους πετύχαμε με μέθοδο και προγραμματισμό, θέσαμε γερά θεμέλια με αποτέλεσμα να δούμε την ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της σε εθνική κατηγορία. Μπορεί στο ξεκίνημα κάποιοι να θεωρούσαν ότι θα ήταν περαστικό το πέρασμα του Γ.Σ. Αλμυρού από τη Γ’ Εθνική, αλλά η πορεία μας διέψευσε κάθε επικριτή μας. Για τρεις συνεχόμενες χρονιές, τερματίσαμε στη 2η θέση και διεκδικήσαμε την άνοδο μέχρι τον τελευταίο αγώνα!

Το επίτευγμα αυτής της ομάδας ήταν ανεπανάληπτο. Φέραμε αθλητές επαγγελματίες και εγνωσμένης αξίας να παίξουν με την κυανόλευκη φανέλα, ο κόσμος χάρηκε το μπάσκετ και κάθε αγώνας μας στον Αλμυρό ήταν γιορτή, συνήθως συνοδευόταν από νίκη και ελκυστικό μπάσκετ, ωραίο θέαμα. Είμαστε περήφανοι για όλα όσα πετύχαμε, γι’ αυτό τον λόγο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παράγοντες, τους προπονητές, τους αθλητές με τους οποίους συνεργαστήκαμε και κάναμε μαζί αυτό το υπέροχο ταξίδι σε όλη την Ελλάδα βάζοντας τον ΓΣΑ στον χάρτη του μπάσκετ πανελληνίως. Ευχαριστώ επίσης τον κόσμο που πίστεψε και στήριξε την προσπάθειά μας και τους χορηγούς που ήταν πολύτιμοι αρωγοί όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι κάθε επιτυχία στον ΓΣΑ, εις το επανιδείν!».


Σχετικά Άρθρα

Επενδύει στους μικρούς ο Γιάννης Στεργιόπουλος

Επενδύει στους μικρούς ο Γιάννης Στεργιόπουλος

Σημαντική η παραμονή του Νίκου Κανατούλα στον ΓΣΑ, επτά αθλητές από το εφηβικό τμήμα ακολουθούν την…
Στις 5 Οκτωβρίου η έναρξη της Α1 ΕΣΚΑΘ – Οι 14 αντίπαλοι του ΓΣΑ τη νέα σεζόν 2024-25

Στις 5 Οκτωβρίου η έναρξη της Α1 ΕΣΚΑΘ – Οι 14 αντίπαλοι του ΓΣΑ τη νέα…

Με 15 ομάδες θα γίνει το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, εφόσον όλες δηλώσουν συμμετοχή μετά την…
Η νέα διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ

Η νέα διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ

Από τον πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού έγιναν γνωστά τα ονόματα των ατόμων που απαρτίζουν τη…