• 4 Ιουλίου, 2024

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 4 Ιουλίου 2024. Ανοίξτε με ”κλικ στο λινκ” στον τίτλο κάθε θέματος, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Τέλος ο Αυγενάκης από την κοινοβουλευτική ομάδα – Παραμένει στη ΝΔ

Ήδη έχει γίνει και εισαγγελική παρέμβαση για την επίθεση του Λευτέρη Αυγενάκη σε υπάλληλο του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος».

Σε ισχύ έκτακτο δελτίο καιρού: Κακοκαιρία εξπρές με βροχές, καταιγίδες, κεραυνούς και χαλάζι

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού περιμένουμε σήμερα σε όλη τη χώρα. Ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνική δραστηριότητα.

ΟΠΕΚΑ: Ποια επιδόματα αυξάνονται και ποια μένουν στάσιμα – Τι θα ισχύσει για τους πολύτεκνους

Την αύξηση του επιδόματος παιδιού εξετάζει η κυβέρνηση εντός του 2024 στο πλαίσιο ενίσχυσης των οικογενειών όπως έχει ήδη γράψει το Dnews.

Επενδύσεις 110 εκατ. ευρώ στην αιολική ενέργεια το πρώτο εξάμηνο του 2024

Συνολική ισχύ 5.326 MW αποδίδουν τα αιολικά πάρκα που ήταν συνδεδεμένα στο δίκτυο κατά το τέλος του Ιουνίου 2024. Αυτό προκύπτει από την ετήσια Στατιστική της Αιολικής Ενέργειας στην Ελλάδα που ανακοίνωσε η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας.

Λασίθι: Παραδόθηκε στην αστυνομία ο δράστης που σκότωσε κατά λάθος τον μπατζανάκι του – Σε κατάσταση

Παραδόθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης (3/07) ο δράστης του θανάσιμου τραυματισμού του 36χρονου αγροτοκτηνοτρόφου που εκτυλίχθηκε κατά την διάρκεια γλεντιού σε κουρές στο Οροπέδιο Καθαρού στο Λασίθι.

Αγωνία στο Νότιο Πήλιο με εξαφάνιση 74χρονου άνδρα

Σε αγωνία βρίσκεται η τοπική κοινότητα του Αγίου Βλασίου, με την εξαφάνιση ενός 74χρονου άνδρα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στα τέλη Ιουνίου. Η εξαφάνισή του δηλώθηκε χθες από συγγενή του στο Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου.

Επίδομα και καλοκαιρινή άδεια: Τι θα πρέπει να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι

Διαφορετικές ρυθμίσεις για εργαζόμενους, τηλεργαζόμενους και εργαζόμενους που εργάζονται με εκ περιτροπής εργασία περιλαμβάνει το «μενού» της καλοκαιρινής άδειας.

Ενδοοικογενειακή βία: 3 με 4 γυναίκες τη μέρα πέφτουν θύματα ξυλοδαρμού

Μέσα σε τρεις μόνο μήνες οι γυναίκες που κρίθηκε απαραίτητο να εξεταστούν από ιατροδικαστή ανήλθαν σε 289 – Στη φυλακή 203 δράστες ενδοοικογενειακής βίας.

Χρ. Τριαντόπουλος: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την ιδιωτική ασφάλιση και την κρατική αρωγή – 490 εκατ. ευρώ μέχρι τώρα από το πλαίσιο της κρατικής αρωγής

Τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου 2024, ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από την Ολομέλεια της Βουλής, το νομοσχέδιο του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με τίτλο, «Ιδιωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών, κρατική αρωγή και προστασία, στεγαστική συνδρομή, διατάξεις για το Πυροσβεστικό Σώμα και άλλες διατάξεις». Της ψήφισης του σχεδίου νόμου προηγήθηκαν οι συζητήσεις στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, σύμφωνα με τη προβλεπόμενη διαδικασία, την Τρίτη 25 Ιουνίου, επί της αρχής, την Τετάρτη 26 Ιουνίου, επί των άρθρων του, μετά και την συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με τους φορείς την ίδια ημέρα, ενώ την Παρασκευή 28 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη ανάγνωση του νομοσχεδίου.

Έως 15 Ιουλίου δηλώσεις στο Gov.gr για καθαρά οικόπεδα αγροτών, πολλές οι απορίες

Υποχρέωση αυστηρού καθαρισμού του χώρου γύρω από κτίσματα και αποθήκες σε ιδιόκτητα αγροτεμάχια – γήπεδα εκτός σχεδίου μέχρι 15 Ιουλίου έχουν τυπικά πολλοί αγρότες και κτηνοτρόφοι ανά την επικράτεια, σύμφωνα με σχετική απόφαση του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για λόγους Αντιπυρικής προστασίας. Βέβαια, η θεωρία απέχει πολύ από την πράξη και αυτό διότι μέχρι στιγμής λίγοι αγρότες έχουν ενημερωθεί από δασικές υπηρεσίες για την υποχρέωση αυτή, όμως τα πρόστιμα είναι σημαντικά.

Δ/νση Υγείας ΠΕ ΜΑγνησίας: Πως να προστατευτείτε από μεταδιδόμενα νοσήματα που προκύπτουν από τσίμπημα κουνουπιών

Συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας με την Ευρωπαική Τράπεζα Επενδύσεων για περιβαλλοντικές δράσεις και κατασκευή κατοικιών για πλημμυροπαθείς

Το Σάββατο 6/7 ο καλοκαιρινός χορός των Σαρακατσαναίων Ευξεινούπολης και Περιχώρων

 


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 6…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 5…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 4…