• 3 Ιουλίου, 2024

Σύμβαση για προμήθεια, ολοκληρωμένη εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία ψηφιακών μετρητών νερού

Σύμβαση για προμήθεια, ολοκληρωμένη εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία ψηφιακών μετρητών νερού

Η Δημοτική Επιτροπή Αλμυρού ενέκρινε τα τεύχη της δημόσιας σύμβασης με τίτλο «Προμήθεια ψηφιακών μετρητών νερού» συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% και καθόρισε τον τρόπο εκτέλεσης της δημόσιας σύμβασης με ανοιχτό διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό.

Πρόκειται για σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Αλμυρού και Δ.Ε.Υ.Α.ΑΛ. για την υλοποίηση της πράξης «Προμήθεια ψηφιακών μετρητών νερού» κατόπιν πρόσκλησης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κι ένταξης στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας με τον προαναφερθέντα προϋπολογισμό.

Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια, ολοκληρωμένη εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία νέων πινάκων ισχύος με ενσωματωμένους ρυθμιστές στροφών, νέων αναλυτών ενέργειας, λογισμικού ενεργειακής βελτιστοποίησης, λειτουργίας και αντικατάσταση παλαιών ενεργοβόρων αντλητικών συγκροτημάτων με νέα υψηλής ενεργειακής απόδοσης, σε συγκεκριμένους υφιστάμενους Τοπικούς Σταθμούς Ελέγχου (ΤΣΕ) (γεωτρήσεις, αντλιοστάσια) ύδρευσης και λυμάτων της ΔΕΥΑ Αλμυρού.

Παράλληλα με την ενεργειακή αναβάθμιση των τοπικών σταθμών ελέγχου αυτών, θα πραγματοποιηθεί και η ενσωμάτωσή τους στο υφιστάμενο σύστημα τηλελέγχου- τηλεχειρισμού της υπηρεσίας. Πιο συγκεκριμένα, με την παρούσα πράξη θα γίνουν παρεμβάσεις-αναβαθμίσεις σε 50 σημεία ύδρευσης και στην εγκατάσταση Ε.Ε.Λ. Αλμυρού. Επιπλέον, ο Κεντρικός Σταθμός Ελέγχου θα αναβαθμιστεί τόσο σε επίπεδο υλικού (hardware) όσο και σε επίπεδο λογισμικού (software) με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Η προμήθεια περιλαμβάνει επιπλέον δοκιμαστική λειτουργία διάρκειας έξι (6) μηνών, καθώς και υπηρεσίες εκπαίδευσης και τεκμηρίωσης.

 


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…