• 26 Ιουνίου, 2024

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 26-6-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 26-6-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 26 Ιουνίου 2024. Ανοίξτε με ”κλικ στο λινκ” στον τίτλο κάθε θέματος, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Προς «μετωπική» Κασσελάκης με Τσίπρα – Οι βαριές κουβέντες και η αμφισβήτηση της προεδρίας του

Σε μετωπική αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα οδεύει ο Στέφανος Κασσελάκης. Τα όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στο συνέδριο που διοργάνωσε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και η ανοχή που επέδειξε στην παρουσία σε αυτό βουλευτών και στελεχών της Νέας Αριστεράς, έσπασαν οριστικώς (;) το σκοινί που έδενε τον νυν και τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Τα μηνύματα Μητσοτάκη στην ΚΟ της ΝΔ: Βάρος στην καθημερινότητα, όχι στην περιχαράκωση

Μετά από πολλούς μήνες συνεδριάζει στις 11:00 το πρωί η Κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, σε μία συνεδρίαση όπου κεκλεισμένων των θυρών τον λόγο αναμένεται να λάβουν αρκετοί «γαλάζιοι» βουλευτές.

H καταδίκη του Φρέντη Μπελέρη και το μέλλον των ελληνοαλβανικών σχέσεων

Με τις σχέσεις Αλβανίας και Ελλάδας στο ναδίρ εξαιτίας της καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του Φρέντη Μπελέρη, η Αθήνα παρακολουθεί τις εξελίξεις, καθώς είχε εξαρχής εκφράσει την ανησυχία και τον προβληματισμό της για πολλές πτυχές της υπόθεσης που αφορά στην δικαστική δίωξη του εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρας και ευρωβουλευτή με τη ΝΔ.

Στον ανακριτή σήμερα οι 13 συλληφθέντες για τη φωτιά στην Ύδρα

Στον ανακριτή Πειραιά οδηγούνται σήμερα, Τετάρτη 26/06 για να απολογηθούν τα 13 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού που συνελήφθησαν από κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας ως υπαίτιοι της πυρκαγιάς σε δασική έκταση, στην περιοχή Μπίστι, στο νησί της Ύδρας, τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 21 Ιουνίου 2024.

Εξαήμερη εργασία από 1η Ιουλίου: «Ταφόπλακα» στο πενθήμερο στον ιδιωτικό τομέα

Ποιοι εργαζόμενοι σε λίγες μέρες θα κληθούν να εργαστούν 6ημερο. Γιατί η χώρα μας απαντάει στην Ευρώπη της 4ήμερης εργασίας με 6ημερη εργασία.

Καλά νέα για το πρόγραμμα «Ανακαινίζω – Νοικιάζω», ποιοι θα δουν αύξηση 60% στην επιδότηση

Ηαύξηση της επιδότησης από το 40% στο 60% θα ισχύει αναδρομικά και για όσους έχουν ήδη υποβάλλει αίτηση στο πρόγραμμα «Ανακαινίζω – Νοικιάζω».

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Ανοίγουν οι αιτήσεις για τα voucher της ΕΕΤΑΑ

Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται τα voucher για παιδικούς σταθμούς, βρεφονηπιακούς σταθμούς ΕΣΠΑ και τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης από την ΕΕΤΑΑ, ανέφερε η υπουργός κοινωνικής συνοχής και οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη.

Συνέχεια στη δίκη για την άγρια δολοφονία στη Μακρινίτσα – Στο επίκεντρο η ψυχική κατάσταση του κατηγορούμενου

Με τις καταθέσεις αστυνομικών και ψυχιάτρων συνέχισε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας η δίκη του 36χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 28χρονης εν διαστάσει συζύγου του και του 30χρονου αδερφού της στη Μακρινίτσα Πηλίου τον Απρίλιο του 2021.

Με μεγάλη καθυστέρηση η ανακοίνωση της χρηματοδότησης για το λιμάνι Βόλου

Την προκήρυξη διαγωνισμού για την ανάδειξη του αναδόχου που θα αναλάβει το έργο εκβάθυνσης του λιμανιού του Βόλου περίμεναν αυτή την περίοδο εμπλεκόμενοι με τη λειτουργία του, επαγγελματίες, αντ’ αυτού μόλις την περασμένη Παρασκευή ανακοινώθηκε η χρηματοδότηση του έργου.

Χρ. Τριαντόπουλος στη Βουλή: Με τη νέα νομοθετική πρωτοβουλία ενδυναμώνεται η μεταρρύθμιση για την κρατική αρωγή μετά από φυσικές καταστροφές

Ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, αρμόδιος για την αποκατάσταση από φυσικές καταστροφές και την κρατική αρωγή, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, τοποθετήθηκε σήμερα, Τρίτη 25 Ιουνίου 2024, στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου στη συζήτηση επί της Αρχής επί του Νομοσχεδίου με τίτλο «Ιδιωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών, κρατική αρωγή και προστασία, στεγαστική συνδρομή, διατάξεις για το Πυροσβεστικό Σώμα και άλλες διατάξεις» του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Παιχνίδι τακτικής στα eco-schemes, αλλάζει τα δεδομένα η τριετία Βιολογικής με πιο καλά πριμ κατά περίπτωση

Η προδηµοσίευση του Μέτρου των Βιολογικών έρχεται να αλλάξει τα δεδοµένα και στις φετινές επιλογές των eco-schemes των παραγωγών, µε τις αρµόδιες αρχές να τοποθετούν όπως φαίνεται επί σκοπού εντός του Νοεµβρίου την πρόσκληση, ώστε να ξεφορτώσουν κόσµο από τα οικολογικά σχήµατα. Tο παιχνίδι αναµονής έχει ήδη ξεκινήσει, µε τις αιτήσεις των eco-schemes να προηγούνται από εκείνες της Μετατροπής των Βιολογικών.

Γλέντι αστείρευτο για τους Ανατολικορωμυλιώτες με τους Καφαντάρδες στο Κουρμπάνι

Συνάντηση Δ. Κουρέτα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Η Ζ.Μακρή, εκπρόσωπος Πρωθυπουργού, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη στην Λευκάδα


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 6…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 5…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 4…