• 25 Ιουνίου, 2024

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «Χορευτικό Αντάμωμα» από τον Σύλλογο Καναλίων «Ο ΗΤΑΥΡΟΣ»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «Χορευτικό Αντάμωμα» από τον Σύλλογο Καναλίων «Ο ΗΤΑΥΡΟΣ»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 στο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Καναλίων Ν.Μαγνησίας το «Χορευτικό Αντάμωμα» που διοργανώθηκε από τον Εκπολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογο Καναλίων Ν.Μαγνησίας «Ο ΗΤΑΥΡΟΣ» και παρευρέθηκαν πλήθος μελών και φίλων πιστοί στο ραντεβού τους και διασκέδασαν στους ρυθμούς της παραδοσιακής μουσικής.

Αυτή η αθρόα προσέλευση μαζί με την θετική ενέργεια όλων, το κέφι και την χαρά συνέβαλε ώστε η εκδήλωση μας να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Ένα γενικόλογο ευχαριστώ όμως δεν θα ήταν ποτέ αρκετό.

Ειδικότερα :

Ευχαριστούμε τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων :
Βλάχοι Βόλου(χοροδιδάσκαλοι Αθανασία και Αναστασία Λύτρα), Omiloserevnonpiliou (χοροδιδάσκαλος Lilia Tsiptse), Περιφερειακό Τμήμα Χορού Αλμυρού Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου(χοροδιδάσκαλος Fotis Skamagoulis), Σύλλογος Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας (χοροδιδάσκαλος Eva Georgoula), Θρακιώτες Βόλου (χοροδιδάσκαλος Τζαφέτας Αντώνιος), Ένωση Ποντίων Νομού Μαγνησίας (χοροδιδάσκαλος Athanasiadis Antonis ), Εκπολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Καναλίων Ν.Μαγνησίας Ο ΗΤΑΥΡΟΣ (χοροδιδάσκαλος Ευαγγελία Γεωργούλα) που συμμετείχαν στην εκδήλωση προσφέροντας μας μια ευχάριστη νότα παράδοσης.

Ευχαριστούμε τον Ιερέα του χωριού μας πάτερ Σκοπιανό Αθανάσιο , τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Savvas Tsaldaris, τον Προέδρο ΔΣ του Δήμου Ρήγα Φεραίου Babis Pasxos , τον Αντιπρόεδρο ΔΣ του Δήμου Ρήγα Φεραίου Konstantinos Giatsios , μέλος του ΔΣ Δήμου Ρήγα Φεραίου Καραβά Δημήτριο , το Πρόεδρο του συνδυασμού «Ανανέωση και Συνεργασία για το Δήμο μας» Παπαδάμ Γεώργιο , από την Τοπική Κοινότητα Καναλίων τον Πρόεδρο Apostolis Sanidas και Apostolos Karadhmos και τέλος τους AHEPA Chapter HJ-13 Argonauts Volos GR που μα τίμησαν με την παρουσία τους .

Ευχαριστούμε και το Φωτογραφείο Πανόραμα για την βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης .

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας, αλλά και τα απλά μέλη που αθόρυβα μας βοηθούν σε κάθε μας προσπάθεια.

Ευχαριστούμε τους μουσικούς καλλιτέχνες που απάρτιζαν την ορχήστρα μας και ειδικότερα τους Σοφία Ζαχάρη(τραγούδι) , Κερασιώτης Νίκος (κλαρίνο) , Christo Daskalopoulos(βιολί) , Konstantinos Moutos(λαούτο) και Athanasia Litra Λύτρα Αναστασία (κρουστά) για την άψογη συνεργασία μας αλλά και για την γεμάτη κέφι και χορό βραδιά που μας χάρισαν .

Το τελευταίο και μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως θα μας επιτρέψετε να το δώσουμε σε όλους τους εθελοντές που απέδειξαν για άλλη μία χρονιά ότι η αγάπη τους για το χωριό και το Σύλλογό μας, μας κάνει να ξεπερνάμε τους ίδιους τους εαυτούς μας και τους στόχους που θέτουμε αρχικά.

Κλείνοντας και ανανεώνοντας το ραντεβού μας για του χρόνου, σας ευχαριστούμε από καρδιάς για ακόμη μια φορά.


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…