• 21 Ιουνίου, 2024

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 21-6-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 21-6-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 21 Ιουνίου 2024. Ανοίξτε με ”κλικ στο λινκ” στον τίτλο κάθε θέματος, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Στο Αγροτικής Ανάπτυξης ο Πρωθυπουργός – Οι «καυτές πατάτες» του υπουργείου

Το τεράστιο ζήτημα της έλλειψης εργατών γης, της μείωσης του κόστους παραγωγής, των παράνομων ελληνοποιήσεων, των αλλαγών που πρέπει να προωθηθούν στην νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική, ο προβληματικός ΟΠΕΚΕΠΕ, το νομοσχέδιο για τον ΕΛΓΑ και οι αγροτικοί συνεταιρισμοί θα βρεθούν στο τραπέζι των συζητήσεων του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Νέος κύκλος επαφών για το Κυπριακό – Οι δηλώσεις Τατάρ και το ταξίδι «αστραπή» από Γεραπετρίτη

Η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία ‘Ανχελα Ολγκίν Κουεγιάρ φαίνεται πώς ετοιμάζει βαλίτσες  για Κύπρο έχοντας αναλάβει την αποστολή να «σπάσει» το αδιέξοδο στο Κυπριακό.

Εστίαση: «Καμπανάκι» για αυξήσεις στον καφέ λόγω του ΦΠΑ

Την έντονη αντίδρασή τους για την επαναφορά του ΦΠΑ 24%, από την 1η Ιουλίου, στον καφέ που σερβίρεται στα καταστήματα εστίασης, εκφράζουν οι επαγγελματίες του κλάδου, προειδοποιώντας για πιθανές ανατιμήσεις οι οποίες θα περάσουν και στους καταναλωτές.

Ενδοοικογενειακή βία: 5.300 υποθέσεις από την αρχή του 2024 – Τι αλλάζει με το νέο πλαίσιο

Με νέο πλέγμα σημαντικών διατάξεων ενισχύεται το νομικό μας «οπλοστάσιο» για την καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας, που έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, καθώς σύμφωνα με επίσημα στοιχεία μόνο μέσα στο πρώτο 5άμηνο του έτους καταγράφηκαν 5.300 τέτοιες υποθέσεις και έγιναν περίπου 5.500 συλλήψεις.

Τα «ψιλά γράμματα» στη διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές

Η ΑΑΔΕ παρείχε νέες διευκρινίσεις σχετικά με τη διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές, δίνοντας απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα επαγγελματιών και επιχειρήσεων.

Στεγαστικό επίδομα 2024: Πότε οι αιτήσεις, ποιοι σπουδαστές το δικαιούνται

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το στεγαστικό επίδομα σε καταρτιζόμενους των Δημοσίων Σχολών Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Ψηφίστηκε νομοσχέδιο για τα ανασφάλιστα οχήματα και η τροπολογία για τη ΛΑΡΚΟ

Ψηφίστηκε το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2021/2118 για την ασφάλιση αστικής ευθύνης που προκύπτει από την κυκλοφορία αυτοκινήτων οχημάτων, λήψη μέτρων προς εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 2022/858 σχετικά με το πιλοτικό καθεστώς υποδομών της αγοράς που βασίζονται σε τεχνολογία κατανεμημένου καθολικού, ειδικότερες ρυθμίσεις για τα οχήματα και τη δημόσια περιουσία και άλλες διατάξεις του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα στη Μαγνησία

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr), για αύριο Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για την Μαγνησία.

“Πλοκάμια” και στον Βόλο για το κύκλωμα μαστροπείας

“Πλοκάμια” και στον Βόλο φαίνεται ότι ήθελε να “απλώσει” το κύκλωμα, το οποίο χρησιμοποιούσε «βιτρίνα» επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών μασάζ κι εκμεταλλευόταν σεξουαλικά γυναίκες, ενώ μέλη του κυκλώματος φέρεται να εμπλέκονταν, μεταξύ άλλων, σε απάτες με εικονικά τροχαία ατυχήματα και δανεισμούς χρημάτων. Το κύκλωμα εξαρθρώθηκε μετά από πολύμηνες έρευνες που διεξήγαγε το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Έφυγε από τη ζωή ο Τάσος Μπατζιάκας

Θλίψη στην τοπική κοινωνία προκάλεσε η είδηση θανάτου του τέως δημοτικού συμβούλου και αντιδημάρχου στον Δήμο Βόλου Τάσου Μπατζιάκα σε ηλικία 79 ετών.

Μποτιλιάρισμα στις προκηρύξεις του ΠΑΑ από το κλειστό ΟΣΔΕ 2024 που αποτελεί έτος αναφοράς στα πριμ

Μποτιλιάρισµα στις προκηρύξεις των Προγραµµάτων Αγροτικής Ανάπτυξης δηµιουργεί η κλειστή πλατφόρµα του ΟΣ∆Ε, το οποίο θεωρείται το πιο κρίσιµο της τρέχουσας προγραµµατικής περιόδου. Αν δεν ανοίξει το σύστηµα αιτήσεων, προσκλήσεις για Μέτρα όπως το Κοµφούζιο, οι Σπάνιες Φυλές, η Απονιτρόποιηση αλλά και η Εξισωτική δεν πρόκειται να βγουν στον «αέρα».

Δ. Κουρέτας: Χρηματοδοτήσεις άνω των 50 εκατ. ευρώ για Υγεία και Επιχειρηματικότητα

«Θεατρική παράσταση: Αυτό το παιδί» – Πρόταση Ζωής – ΟΚΑΝΑ – Σκηνοπαίκτες

Γαύριανη: «Χειροπέδες» σε γυναίκα για εμπρησμό


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 6…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 5…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 4…