• 21 Ιουνίου, 2024

Η 25η Χορωδιακή Συνάντηση – Το ΔΤ της Επιτροπής της Μικτής Χορωδίας Ν. Αγχιάλου

Η 25η Χορωδιακή Συνάντηση – Το ΔΤ της Επιτροπής της Μικτής Χορωδίας Ν. Αγχιάλου

Ακολουθεί απόσπασμα του ΔΤ της Μικτής Δημοτικής Χορωδίας Ν. Αγχιάλου του Δήμου Βόλου:

Η Μικτή Δημοτική Χορωδία Νέας Αγχιάλου του Δήμου Βόλου, συνδιοργάνωσε μαζί με τον Δήμο Βόλου και πραγματοποίησε την  25η Χορωδιακή Συνάντηση του 9ου  Χορωδιακού Φεστιβάλ, το απόγευμα του Σαββάτου 15 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. στο Δράγνειο  αμφιθέατρο, του πρώην Δημαρχείου Ν.Αγχιάλου.

Η χορωδία μας βρέθηκε σε δύσκολη θέση τα τελευταία χρόνια  λόγω όλων των αναπόφευκτων  προβλημάτων λόγω covid και κρατήθηκε ζωντανή, όλο αυτό το διάστημα.

Σήμερα 30 χρόνια από την ίδρυσή της, συνεχίζει τη δραστηριότητα και την προσφορά της στην καλλιτεχνική δημιουργία με κορυφαίο γεγονός το ετήσιο χορωδιακό Φεστιβάλ που διοργάνωσε και φέτος με επιτυχία.

Το αγαπημένο μας μουσικόφιλο κοινό μοιράστηκε μαζί μας αυτή τη μοναδική βραδιά γεμάτη αναμνήσεις, εκλεκτή χορωδιακή μουσική και όμορφες εκπλήξεις!

Στην εκδήλωση συμμετείχαν:

Η χορωδία «ΑΡΤΕΜΙΣ» του Καλλιτεχνικού Συλλόγου Αμαρύνθου, με την οποία έγινε η έναρξη του προγράμματος, η χορωδία Αρκίτσας Εύβοιας, η μικτή χορωδία «ΑΡΙΩΝ» του καλλιτεχνικού  συλλόγου Καρδίτσας και η Χορωδία της Νέας Αγχιάλου.

Την χορωδία συνόδευσε η  πιανίστα και καθ/τρια μουσικής Φρόσω Γαρδικλή

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες. Η βραδιά συνεχίστηκε σε  πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα από τους χορωδούς και συντοπίτες  φίλους της χορωδίας μας  στο παραλιακό εστιατόριο «ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ» της παραλίας της Νέας Αγχιάλου με συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Υπενθυμίζουμε ότι η χορωδία μας προετοιμάζεται για να συμμετάσχει στις 6 Ιουλίου στην εκδήλωση της Αμαρυνθίας προσκεκλημένη από την χορωδία «Άρτεμις».

Εκφράζουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς προϊόντων :

  • Τον Αγροτικό Παραγωγικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου «Η Δήμητρα», τον κο Ν.Τοκαλή &ΣΙΑ Ε.Ε , και τις Ανθοδιακοσμήσεις΄Κατσαούνης΄΄ Αλμυρού.

Η επιτροπή της χορωδίας συγχαίρει την μαέστρο κα Μαριάννα Σαμαρτζή, και όλους τους χορωδούς  μας για την κοπιαστική προετοιμασία και για την θαυμάσια εμφάνιση που πραγματοποίησαν, δημιουργώντας σημαντική παρακαταθήκη για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

 


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…