• 21 Ιουνίου, 2024

Επιστροφή Φραγκούλη στον πάγκο του Πυράσου!

Επιστροφή Φραγκούλη στον πάγκο του Πυράσου!

Ένα χρόνο έμεινε μακριά από τον Πύρασο ο Δημήτρης Φραγκούλης καθώς όπως έγινε γνωστό, επιστρέφει στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του. Είναι η επιλογή της διοίκησης για τη θέση του προπονητή της σεζόν 2024-25.

Για τον Δημήτρη Φραγκούλη δεν χρειάζονται συστάσεις, αφού το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το πέρασε στον Αλμυρό όπου στον ΓΣΑ έπαιξε για πολλά χρόνια και ξεκίνησε την προπονητική. Πέρασε ακόμη από τον πάγκο της Δήμητρας με επιτυχία το 2011, λόγω εργασίας –για όσους δεν γνωρίζουν αναφέρουμε πως είναι καθηγητής φυσικής αγωγής στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση- έμεινε για μία δεκαετία στην Κέρκυρα όπου δούλεψε ως γυμναστής στην ΠΑΕ Κέρκυρα της Σούπερ Λιγκ, ως προπονητής στις ομάδες Νέων της αλλά και σε τοπικό-Γ’ Εθνική με Ολυμπιάδα Καρουσάδων, Θιναλιακό-.

Η επιστροφή του με απόσπαση στη Μαγνησία το 2022 τον έφερε στον πάγκο του Πυράσου, ομάδα από την οποία αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά, ως αρχισκόρερ της Α’ Τοπικής σε νεαρή ηλικία πήρε μεταγραφή για τη Νίκη πριν τριάντα χρόνια και εκεί έκλεισε την καριέρα του. Καθοδήγησε τους «κυανόλευκους» της Ν. Αγχιάλου το 2022-23 με 8η θέση στο πρωτάθλημα, όταν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είχε τότε ένα εξ ολοκλήρου αλλαγμένο ρόστερ, με αρκετούς ντόπιους και μεγάλη ανανέωση.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, εργάστηκε στην Αγία Άννα και το έκανε με επιτυχία καθώς την έφερε στη 2η θέση, ήταν η μοναδική ομάδα που κέρδισε όλη τη σεζόν τον Ολυμπιακό Βόλου και …τρόμαξε τους «ερυθρόλευκους» διεκδικώντας μέχρι τέλους τον τίτλο.


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…