• 14 Ιουνίου, 2024

Από την Τρίπολη στην ιστορική Λέγκια Βαρσοβίας ο Θανάσης Χριστόπουλος!!!

Από την Τρίπολη στην ιστορική Λέγκια Βαρσοβίας ο Θανάσης Χριστόπουλος!!!

Αποκλειστική είδηση του “Λαού”! Ένας νέος δρόμος ανοίγεται για τον Θανάση Χριστόπουλο καθώς εδώ και λίγες ημέρες έβαλε την υπογραφή του σε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Λέγκια Βαρσοβίας! Από την Αστέρα και την πρωτεύουσα της Αρκαδίας …στη Λέγκια και την πρωτεύουσα της Πολωνίας. Σε έναν ιστορικό υπεραιωνόβιο σύλλογο που μετράει 14 πρωταθλήματα και 20 Κύπελλα Πολωνίας.

Ο 16χρονος Αλμυριώτης ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 5 Ιανουαρίου 2008, που παίζει ως κεντρικός αμυντικός, αριστερός μπακ και ανασταλτικός χαφ, μπήκε στο μπλοκάκι των σκάουτερ της Λέγκια όταν τον είδαν να αγωνίζεται με τα χρώματα της εθνικής Ελλάδας σε αγώνες στο εξωτερικό. Τον παρακολούθησαν για αρκετό καιρό και αποφάσισαν να επενδύσουν στο ταλέντο και τις προοπτικές του!

Την περασμένη εβδομάδα μετέβη στην Βαρσοβία και υπέγραψε συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει η επίσημη ανακοίνωση. Ξεχωρίζοντας για την ανάπτυξη και τα σωματικά του προσόντα, ήταν μέλος των ομάδων Κ7 και Κ19 του Αστέρα και πλέον, τον περιμένει μία νέα, μεγάλη πρόκληση στο εξωτερικό.

Σημειώνουμε ότι το 2023-24, η Λέγκια τερμάτισε στην 3η θέση της μεγάλης κατηγορίας του πολωνικού πρωταθλήματος, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Γιαγκελόνια και εξασφάλισε την συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου.

 


Σχετικά Άρθρα

Με το εθνόσημο στη Φινλανδία ο Θανάσης Χριστόπουλος

Με το εθνόσημο στη Φινλανδία ο Θανάσης Χριστόπουλος

Η Εθνική Προπαίδων κατέκτησε την πρώτη θέση σε αναπτυξιακό τουρνουά U16 της UEFA που διεξήχθη στην…
Ντεμπούτο στη SuperLeague για τον Ηλία Χριστόπουλο! φωτογραφίες

Ντεμπούτο στη SuperLeague για τον Ηλία Χριστόπουλο! φωτογραφίες

Τρίπολη Αρκαδίας. Γήπεδο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Ώρα 21:44. Αστέρας-Ατρόμητος 1-1 για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και…