• 3 Ιουνίου, 2024

Αλύγιστη η ομάδα Παγκορασίδων του ΓΣΑ – Νίκη στο τάι μπρέικ – Το φωτορεπορτάζ

Αλύγιστη η ομάδα Παγκορασίδων του ΓΣΑ – Νίκη στο τάι μπρέικ – Το φωτορεπορτάζ

Αλύγιστη η ομάδα Παγκορασίδων του ΓΣΑ, βρέθηκε να χάνει 1-2 σετ αλλά κέρδισε στο τάι μπρέικ την Άμιλλα Τρικάλων στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής και διεύρυνε το αήττητο σερί της σε έντεκα παιχνίδια! Δύσκολο αποτέλεσμα για τα κορίτσια του Λευτέρη Τιρτιράκη που θα πάνε στα Τρίκαλα το Σάββατο 8 Ιουνίου για νίκη με 0-3 ή 1-3 σετ. Σε περίπτωση που κερδίσουν 2-3, η πρόκριση θα κριθεί στη διαφορά πόντων.

Χθες, δεν έπιασαν καλή απόδοση οι «κυανόλευκες». Πολλά χαμένα σερβίς στο ξεκίνημα της συνάντησης, η μία κακή άμυνα διαδεχόταν την άλλη… Στο 1οσετ, η Άμιλλα προηγήθηκε 2-9 και 3-11, όμως ο ΓΣΑ μείωσε και μετά το 20-22 και 23-24, πήρε συνεχόμενους πόντους φθάνοντας στο 26-24. Στο 2ο σετ, η ομάδα από τα Τρίκαλα προηγήθηκε 1-15 και το πήρε εύκολα 6-25, ενώ το τρίτο είχε διαφορετική εξέλιξη. Μετά το 16-16, ο ΓΣΑ είχε σερί όταν στο σερβίς ήταν η πασαδόρος Νάντζιου, έφθασε στο 22-16 αλλά λάθη στην υποδοχή και πολύ καλές άμυνες που έβγαλαν οι αντίπαλες, στοίχισαν και είχαμε το 23-25 υπέρ της Άμιλλας.

Στο 4ο σετ, ο Αλμυρός ξέφυγε 16-8 με την Νικοβιώτη να έχει πολύ καλά σερβίς και έκλεισε με 25-17 με άσσο της Νάντζιου.

Στο τάι μπρέικ, οι γηπεδούχες διατήρησαν μικρό αλλά σταθερό προβάδισμα, 8-5, 10-9, καθοριστικό ήταν ένα μπλοκ της Γουργιώτη και τα κορίτσια του Λευτέρη Τιρτιράκη με 15-12 πανηγύρισαν το ροζ φύλλο.

Έγινε πολύ ωραίο παιχνίδι που κράτησε 2 ώρες και 19 λεπτά! Μπορεί το κλειστό να μην γέμισε όπως την προηγούμενη φορά, αλλά αυτοί που ήταν παρόντες φώναζαν για εκατό… Ειδικά στο τέλος, οι γονείς και οι φίλοι των παικτριών του Αλμυρού …ώθησαν την αλμυριώτικη ομάδα στην επιτυχία!

 

Δείτε το φωτορεπορτάζ του «Λαού». Στην πρώτη εικόνα όλη η ένταση και το πάθος αποτυπωμένο στον προπονητή του ΓΣΑ Λευτέρη Τιρτιράκη.

 


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…