• 18 Μαΐου, 2024

Ο Πλάτανος πανηγυρίζει για τον τίτλο της ομάδας του!!!

Ο Πλάτανος πανηγυρίζει για τον τίτλο της ομάδας του!!!

Παλικάρια οι παίκτες του Θοδωρή Σκούρα, κέρδισαν την Δάφνη στο Βασδέκειο με σκορ 1-2 και από σήμερα, ο Αθλητικός Σύλλογος Πλατάνου «Μυρμηδόνες» είναι η πρωταθλήτρια ομάδα της Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας για τη σεζόν 2023-24!

Δίχως αμφιβολία μία σπουδαία επιτυχία στην ιστορική διαδρομή του συλλόγου στα τοπικά πρωταθλήματα που έχει ξεπεράσει τον μισό αιώνα. Οι «κυανέρυθροι» έφθασαν να παίζουν στο τελευταίο ματς μόνο για ένα αποτέλεσμα, τη νίκη, κόντρα σε ομάδα που είχε έναν πόντο λιγότερο. Ντέρμπι ανόδου και τίτλου… Στο 18’ ο Κλουκουτάρας κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα ο Ζαντιώτης, στο 31’ η Δάφνη ισοφάρισε με κεφαλιά του Χολέβα σε σέντρα του Ρουκά και στο 72’ το νικητήριο γκολ, πάλι από την άσπρη βούλα, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Μάντζαρη. Παρά το γεγονός ότι πίεσαν στο τέλος οι Βολιώτες, οι ποδοσφαιριστές του Σκούρα κράτησαν το προβάδισμα μέχρι τέλους με πάθος κι αυταπάρνηση και πανηγύρισαν την κατάληψη της κορυφής στη βαθμολογία!

Οι Μυρμηδόνες συγκέντρωσαν 61 πόντους με 19 νίκες, 4 ισοπαλίες, 3 ήττες, ενώ η Δάφνη έμεινε στους 57. Η βολιώτικη ομάδα κατετάγη τρίτη και θα ανέβει στην Α’ σε περίπτωση που προβιβαστεί ο Ολυμπιακός Βόλου στη Γ’ Εθνική, σενάριο πολύ πιθανό όπως όλα δείχνουν…

Μετά τον αγώνα, έγινε απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων από τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ Μίλτο Καλόγηρο σε ποδοσφαιριστές, προπονητή, παράγοντες των πρωταθλητών Μυρμηδόνων.

Για τους Μυρμηδόνες: Τούντορ, Μπούρχας, Ζαντιώτης, Μάντζαρης (75′ Βούλγαρης), Τσόγκας, Χριστέλος, Τόπας (85′ Καραπτσιάς), Κατσαβριάς (80′ Κοντοβάς), Κλουκουτάρας, Μακρής, Τίτου.


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…