Αλώβητη στη Σκόπελο η Δήμητρα!

Αλώβητη στη Σκόπελο η Δήμητρα!

Δύσκολο παιχνίδι σήμερα το μεσημέρι για την Δήμητρα στο στάδιο της Σκοπέλου, όμως οι παίκτες του Νίκου Βούλγαρη το έφεραν εις πέρας με επιτυχία, κέρδισαν 1-2 και διατήρησαν στο ακέραιο τις ελπίδες τους για την κατάληψη της πρώτης θέσης!

Χωρίς πολλές φάσεις το πρώτο μέρος. Σε δύο περιπτώσεις απείλησαν οι γηπεδούχοι με τον Τσουπαρέλο: στο 12ο λεπτό σούταρε από καλή θέση και η μπάλα κατέληξε κόρνερ αφού κόντραρε σε πόδι αμυντικού, ενώ στο 23’ σε λανθασμένο γύρισμα έκλεψε την μπάλα, όμως για να αποφύγει τον Χαλάτση βγήκε πολύ πλάγια και δεν μπόρεσε να εκτελέσει παρά μόνο να κάνει μια σέντρα δίχως στόχο. Οι νησιώτες είχαν καλύτερη φάση στο 34’ καθώς σε σέντρα του Τσουπαρέλου, ο Συνοδινός από τη μικρή περιοχή πήρε κεφαλιά που πέρασε άουτ.

Στο 11ο δευτερόλεπτο του β’ ημιχρόνου, ο Μπιρμπίλης πίεσε τον γκολκίπερ Παλαιολόγο την ώρα που έδιωχνε την μπάλα, κόντραρε πάνω του και κατέληξε άουτ, λίγο αργότερα στα άλλα καρέ είχαν καλή στιγμή για να σκοράρουν οι νησιώτες.

Στο 48ο λεπτό η Δήμητρα έφθασε στο 0-1: φοβερή κάθετη μπαλιά του Γκαρνίδη, έβγαλε τετ-α-τετ τον Μπαζή, ο οποίος σκόραρε με ψύχραιμο τελείωμα, λίγο μέσα στη μεγάλη περιοχή χωρίς πίεση, προλαβαίνοντας την έξοδο του τερματοφύλακα.

Η απάντηση ήταν πολύ γρήγορη καθώς στο 52’ είχαμε την ισοφάριση από τη Σκόπελο. Σε εκτέλεση φάουλ του Τσουπαρέλου από πλάγια δεξιά, οι αμυντικοί δεν μπόρεσαν να διώξουν και επωφελήθηκε ο προωθημένος Καραθανάσης που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από τη μικρή περιοχή.

Στο 67’ μεγάλη φάση για την Δήμητρα. Ο Μπιρμπίλης εκτέλεσε φάουλ από τη συμβολή των γραμμών της μεγάλης περιοχής, απέκρουσε ο γκολκίπερ ασταθώς και ο Σταντζούρης από κοντά, μόνος του, πήγε πρώτος στην μπάλα. Δεν έβαλε όμως δυνατά το πόδι του στην πορεία της στέλνοντάς την πάνω στον Παλαιολόγο.

Δέκα λεπτά αργότερα το 1-2 για την ομάδα του Νίκου Βούλγαρη! Ο Μπαζής εκτέλεσε φάουλ στην καρδιά της άμυνας και η μπάλα πήγε στα δίχτυα με αυτογκόλ αμυντικού με το κεφάλι. Μετά από ένα δίλεπτο, από κλέψιμο του Γκρέμι, έκανε τη σέντρα αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το κεφάλι του Μπαζή που ήταν αμαρκάριστος μπροστά στην εστία. Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα, συν τα τεσσεράμισι λεπτά καθυστερήσεων, η Δήμητρα κράτησε εύκολα το προβάδισμα και πανηγύρισε μεγάλο διπλό στο νησί, με τον Βασίλη Καραμπάση να αγκαλιάζει τον Νίκο Βούλγαρη και τους παίκτες συγχαίροντάς τους για τη νίκη.

Έτσι, θα πάμε στην τελευταία αγωνιστική με την εξής βαθμολογία: Μυρμηδόνες 58, Δήμητρα 57, Δάφνη 57 και τους αγώνες: Δάφνη-Μυρμηδόνες και Δήμητρα-Νέοι Αθλητές Νίκης.

Για την Δήμητρα έπαιξαν οι Χαλάτσης, Νικοβιώτης, Νικηφοράκης (25’ Τετριμίδας), Σταντζούρης, Πλαβός, Κούργιας (82′ Π. Ρούσας), Στουρνάρας (68’ Παπαγεωργίου), Μπαζής, Μπιρμπίλης, Γκαρνίδης, Γκρέμι.


Σχετικά Άρθρα

Πανήγυρη από την Δήμητρα στην Ευξεινούπολη

Πανήγυρη από την Δήμητρα στην Ευξεινούπολη

Κώστας Ιγγλέζος, Ράνια Παπάζογλου, Θωμάς Βούζας και Κώστας Τσαμαντάνης αποτελούν εγγύηση διασκέδασης… στο πανηγύρι που διοργανώνει…
Ξεκίνημα μεταγραφών με Θανάση Κατσιαβριά για την Δήμητρα!

Ξεκίνημα μεταγραφών με Θανάση Κατσιαβριά για την Δήμητρα!

Στο μεγαλύτερο μέρος της πολυετούς ποδοσφαιρικής διαδρομής στα γήπεδα του τοπικού μας ποδοσφαίρου, ο Θανάσης Κατσιαβριάς…
Σεζόν ανόδου κι αγωνιστικής αναγέννησης για την Δήμητρα

Σεζόν ανόδου κι αγωνιστικής αναγέννησης για την Δήμητρα

Μετά την καταιγίδα, βγαίνει ο ήλιος… κάπως έτσι θα μπορούσαμε να περιγράψουμε τη σεζόν 2023-24 για…