• 22 Μαρτίου, 2024

Πρωινό Δελτίο Τύπου 22-3-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 22-3-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 22 Μαρτίου 2024. Ανοίξτε με ”κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Γάζα: Ψηφίζεται από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ σχέδιο για την κατάπαυση πυρός

Σχέδιο απόφασης που καλεί να κηρυχθεί άμεση και διαρκής κατάπαυση του πυρός στην Λωρίδα της Γάζας καλείται να ψηφίσει σήμερα, Παρασκευή (22/3) το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, μετά από μήνες καθυστέρησης.

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια για το μισό ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας λαμβάνουν χώρα εντός της ημέρας σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece.

Κύκλωμα trafficking: Απολογούνται σήμερα οι έξι κατηγορούμενοι

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσουν σήμερα, Παρασκευή (22/3) οι έξι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα trafficking ανηλίκων, που εξάρθρωσαν οι Αρχές στην Αθήνα.

Σκρέκας: Η αναβαθμισμένη πλατφόρμα e-katanalotis θα λειτουργήσει πολύ πριν το Πάσχα

Τη διαβεβαίωση ότι αναβαθμισμένη πλατφόρμα e-katanalotis θα λειτουργήσει πολύ πριν το Πάσχα έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, μιολώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Επίδομα θέρμανσης: Ερχονται ακόμη δύο πληρωμές, ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Δύο ακόμη πληρωμές θα γίνουν για το επίδομα θέρμανσης της χειμερινής περιόδου 2023-2024. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η επόμενη δόση θα καταβληθεί στους δικαιούχους έως την 30ή Απριλίου 2024 και αφορά το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 31η Μαρτίου 2024, υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και την 15η Απριλίου 2024, ενώ στις 31 Ιουλίου 2024 θα καταβληθεί η ενίσχυση για το φυσικό αέριο και την κατανάλωση θερμικής ενέργειας μέσω τηλεθέρμανσης, σε όσους έχουν καταχωρήσει έως την 15η Ιουλίου 2024 δικαιολογητικά αγορών της περιόδου 1.10.2023 έως 31.03.2024 με ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πληρωμής έως την 30η Ιουνίου 2024.

Πανελλήνιες 2024: Ξεκινούν 30 Μαΐου οι εξετάσεις – Το πρόγραμμα, οι ημερομηνίες και όσα πρέπει να γνωρίζετε

“Πρεμιέρα” με το μάθημα των Νέων Ελληνικών κάνουν οι Πανελλήνιες 2024 την Πέμπτη 30 Μαΐου για τους υποψήφιους των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), ενώ στις 31 Μαΐου οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) θα εξεταστούν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας (Γενικής Παιδείας).

Φοροδιαφυγή: Πότε και πως θα γίνεται ο ενδιάμεσος προσδιορισμός φόρου

Το νομοσχέδιο για την «Αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας» που προωθεί η κυβέρνηση προς ψήφιση στη Βουλή και αύριο θα δοθεί σε δημόσια διαβούλευση προβλέπει μια νέα διαδικασία προσδιορισμού του φόρου όταν συντρέχουν περιπτώσεις άμεσου και επικείμενου κινδύνου φοροδιαφυγής.

Οι πολυδιαφημιζόμενες τριετίες δεν καταβάλλονται, «βροχή» καταγγελιών για απειλές απόλυσης

Χιλιάδες εργαζόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις καταβολής του επιδόματος προϋπηρεσίας, τριετίες δεν τις παίρνουν όπως καταγγέλλουν στις ομοσπονδίες της ΓΣΕΕ.

Σειρά σεισμικών δονήσεων ανοιχτά της Κέρκυρας – 4,7 Ρίχτερ ο μεγαλύτερος σεισμός

Σειρά σεισμικών δονήσεων είχαμε το πρωί της Παρασκευής στους Οθωνούς. Η μεγαλύτερη ήταν 4,7 Ρίχτερ και σημειώθηκε στις 7.20.

Πιλοτική μονάδα δέσμευσης διοξειδίου του άνθρακα στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ στον Βόλο

Πιλοτική μονάδα δέσμευσης διοξειδίου άνθρακα θα εγκατασταθεί στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ στον Βόλο, όπως τονίστηκε σε εκδήλωση του Ομίλου Ηρακλής που διοργανώθηκε χθες το απόγευμα στο ΤΕΕ Μαγνησίας με θέμα «Η μετάβαση στο στόχο του μηδενικού ισοζυγίου άνθρακα».

Αεροδρόμιο Αγχιάλου: Παραμένουν τα δρομολόγια πέντε ευρωπαϊκών προορισμών και Κρήτης

Πλήγμα θεωρείται για το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου και τη Θεσσαλία γενικότερα, η αποχώρηση της Easyjet, που έφερνε άγγλους τουρίστες στην περιοχή, ενώ παραμένουν τα δρομολόγια εταιριών του εξωτερικού που θα συνδέουν την περιοχή με Γερμανία, Τσεχία, Αυστρία και Γαλλία. Σε εσωτερικό επίπεδο, θα υπάρχει σύνδεση της Ν. Αγχιάλου με το Ηράκλειο Κρήτης.

Κλείδωσε από ΕΛΓΑ πληρωμή 70 εκατ. από βδομάδα, κινητικότητα για πρώτη δόση στο πετρέλαιο 1η Απριλίου

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες για την πληρωμή αποζημιώσεων ΕΛΓΑ 70 εκατ. αμέσως μετά την 25η Μαρτίου και εντός της ερχόμενης εβδομάδας, ενώ φαίνεται πως οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών έχουν σημειώσει πρόοδο και στο μέτωπο της πίστωσης της πρώτης δόσης αγροτικού πετρελαίου με τον στόχο της Δευτέρας 1 Απριλίου να παραμένει.

Φαντασία, κέφι και χορός στο Καρναβάλι Ριζομύλου!

Επίσκεψη του διοικητή της Δ.ΥΠ.Α στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Η ΚΟΒ Αλμυρού του ΚΚΕ αποχαιρετά τον Σωτήρη Μπαράτση

Κούλουμα στο Βελεστίνο / βίντεο-φωτογραφίες


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 6…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 5…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 4…