• 13 Μαρτίου, 2024

Πρωινό Δελτίο Τύπου 13-3-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 13-3-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 13 Μαρτίου 2024. Ανοίξτε με ”κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Περιορισμοί σε Airbnb και Golden Visa για «απελευθέρωση» ακινήτων – Τι εξετάζει το Μαξίμου

Να βάλει φρένο στις τεράστιες πιέσεις που ασκούνται στην αγορά ακινήτων από το πρόγραμμα της Golden Visa και από την πλατφόρμα του Airbnb σχεδιάζει η Κυβέρνηση η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζει να υιοθετήσει πρόταση του ΠΑΣΟΚ η οποία εκτιμάται πως έχει τη δυναμική να επηρεάσει την διαθεσιμότητα των σπιτιών προς ενοικίαση.

Τραγωδία στην Αριδαία: Νεκροί δύο 20χρονοι και ένας σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο

Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης έξω από την Αριδαία με δύο 20χρονους να σκοτώνονται σε τροχαίο και έναν να τραυματίζεται σοβαρά.

«Πρεμιέρα» σήμερα στα σούπερ μάρκετ για το «Καλάθι της Σαρακοστής»

Σε ισχύ τίθεται από σήμερα και έως το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου, το «Καλάθι της Σαρακοστής», στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ, για τις αγορές των καταναλωτών ενόψει της Καθαράς Δευτέρας αλλά και της περιόδου έως το Πάσχα.

Τουρισμός για όλους 2024: Ανοίγει η πλατφόρμα στις 14 Μαρτίου – Voucher έως και 400 ευρώ

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 14:00 ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2024» το οποίο περιλαμβάνει για πρώτη φορά αυξημένο κουπόνι διακοπών (voucher) αξίας έως και 400 ευρώ.

ΥΠΕΝ: Πέντε δεσμεύσεις για την προστασία των ελληνικών θαλασσών

Την επιτακτική ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλιών για τη διάσωση των ωκεανών και των θαλασσών υπογράμμισε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θόδωρος Σκυλακάκης, από το 11ο Ετήσιο “World Ocean Summit” του “Economist”, που πραγματοποιείται στη Λισαβόνα (11-13 Μαρτίου).

Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Προειδοποίηση ΕΦΚΑ για δήλωση αλλιώς πρόστιμα – Οι νέες εισφορές

Στις 37.802 ανέρχονται οι δηλώσεις συνταξιούχων που εργάζονται στην πλατφόρμα του ΕΦΚΑ, σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews.

Παράταση έως τις 19 Μαρτίου για τις αιτήσεις στο πρόγραμμα επιδότησης για POS

Παρατείνεται έως τις 19 Μαρτίου η υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «Ψηφιακές Συναλλαγές» μέσω του οποίου καλύπτεται μέρος του κόστους αγοράς και διασύνδεσης POS καθώς και μια σειρά επιπλέον ψηφιακών αναγκών μιας επιχείρησης.

Εντός εβδομάδας οι διορθωτικές προκαταβολές του ΕΛΓΑ σε αγρότες της Θεσσαλίας

Το ΥΠΑΑΤ θα καταβάλει εντός της εβδομάδος διορθωτικές προκαταβολές αποζημιώσεων, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, στους πληγέντες που είχαν εντοπίσει λάθη στις αρχικώς καταβληθείσες προκαταβολές από τον ΕΛΓΑ και είχαν ενημερώσει το τηλεφωνικό κέντρο του Οργανισμού στη Λάρισα που λειτουργούσε για τον σκοπό αυτό, ανακοίνωσε ο  υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στο «Κανάλι 1».

Κινηματογραφική απόπειρα διάρρηξης κοσμηματοπωλείου με μπουλντόζα, αλλά έμειναν με άδεια χέρια

Το κoσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτι έγινε στόχος επίδοξων διαρρηκτών οι οποίοι αφού έκλεψαν μία μπουλντόζα εισέβαλαν σε αυτό.

Υπουργείο Παιδείας: Ανοίγει η πλατφόρμα καταγγελιών bullying στα σχολεία – Πώς θα λειτουργεί

Οι καταγγελίες πρέπει να είναι επώνυμες – Οι ενδιαφερόμενοι θα αποκτούν πρόσβαση με προσωπικούς κωδικούς εισόδου στην πλατφόρμα.

Προτάσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιπλημμυρική θωράκισή της

Τις προτάσεις της περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής έναντι μελλοντικών κινδύνων, αλλά και τον εξορθολογισμό της διαχείρισης του νερού, παρουσίασε σήμερα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δ. Κουρέτας στη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Πρόταση για τη δημιουργία Μουσείου της Αργούς στο «Θεσσαλία 2021-2027»

Στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, θα συζητηθεί η εισήγηση για την έγκριση υποβολής πρότασης με τίτλο «Δημιουργία Μουσείου για την αξιοποίηση της Αργούς» στο Πρόγραμμα «Θεσσαλία 2021-2027» στο πλαίσιο της εγκεκριμένης Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Βόλου.

Το νέο μήνυμα Ερντογάν για τα ελληνοτουρκικά και το «σαρδάμ»

Μετά τις εθνικιστικές κορώνες και τις προκλητικές δηλώσεις, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έστειλε ένα νέο μήνυμα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, μιλώντας στο παραδοσιακό δείπνο ιφτάρ, το οποίο παρέθεσε στους ξένους πρεσβευτές στην Άγκυρα κατά την έναρξη του Ραμαζανιού.

Χαλαρώνει το πλαίσιο για τη λειτουργία κτηνοτροφικών μονάδων στην Ευρώπη

Στην τελική έγκριση των νέων κανόνων για τη μείωση της ρύπανσης από κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις προχώρησε με ειδική ψηφοφορία την Τρίτη 12 Μαρτίου η Ευρωβουλή, θέτοντας πολύ χαμηλότερα όρια σε σύγκριση με την αρχική πρόταση της Κομισιόν και περιορίζοντας την ισχύ του κανονισμού σε χοιροτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες μεγάλου μεγέθους, κατόπιν συμφωνίας με τις χώρες μέλη της ΕΕ.

Συνάντηση Αλ. Μεϊκόπουλου με δικαιούχους αποζημιώσεων από τις εκρήξεις στην 111ΠΜ

Τα θέματα που έθεσε υπόψιν του Πρωθυπουργού ο Δήμαρχος Αλμυρού

Θρίαμβος Ολυμπιακού στο Μόναχο με σκόρερ Χ. Κωστούλα!


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 6…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 5…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 4…