• 13 Μαρτίου, 2024

Ανακαλύπτοντας το Βελεστίνο με το 9ο «Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού»

Ανακαλύπτοντας το Βελεστίνο  με το 9ο «Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού»

Το «Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού» έλειψε πολύ από τους κατοίκους του Βελεστίνου τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η διοργάνωση επιστρέφει φέτος από τους «Αμερόληπτους» σε συνεργασία με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Πρόκειται για την 9η διοργάνωση, η οποία ξεκίνησε από μία ιδέα μιας παρέας φίλων το 2013 -με το όνομα «Αμερόληπτοι»- και έκτοτε έχει κερδίσει τις καρδιές των κατοίκων της περιοχής αποτελώντας θεσμό τις εορταστικές ημέρες των Αποκριών! Οι συμμετέχοντες θα λύσουν γρίφους σε όλο το Βελεστίνο ανακαλύπτοντας ιστορικές πτυχές της πόλης. Ήδη οι δηλώσεις συμμετοχής είναι αρκετές, από παιδιά 16-17 ετών μέχρι ηλικιωμένους! Κάθε ομάδα αποτελείται συνήθως από έξι-επτά άτομα μέχρι δέκα-δεκαπέντε. Ο πρώτος γρίφος θα δοθεί στις ομάδες την Πέμπτη 14 Μαρτίου και ώρα 9:30μ.μ στο μεγάλο πάρτυ του «θησαυρού» στον πεζόδρομο του Βελεστίνου.

Ακολουθεί ανακοίνωση των διοργανωτών: «Οι αμερόληπτοι είναι έτοιμοι για το πιο διασκεδαστικό ταξίδι, αυτό του 9ου Κυνηγιού του κρυμμένου θησαυρού!

Την Κυριακή 17/3 και ώρα 12:00, στην κεντρική πλατεία του Βελεστίνου, ετοιμαστείτε να ζήσουμε παρέα στιγμές γεμάτες περιπέτεια και εκπλήξεις μέσα από την ιστορία του βοσκού, της Λόλας και της ματωμένης φλογέρας του! Έπειτα από 4 χρόνια αδράνειας, θα αναβιώσουμε ξανά στιγμές χαράς, δημιουργίας και συλλογικότητας που τόσο στερηθήκαμε τα προηγούμενα χρόνια λόγω της πανδημίας.

Μέσα από μια σειρά γρίφων, αναζητήσεων και παιχνιδιού, οι συμμετέχοντες στο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού ανακαλύπτουν το Βελεστίνο, γνωρίζουν σημαντικό μέρος της ιστορίας και του πολιτισμού του, ενώ παράλληλα μαθαίνουν άγνωστες πτυχές του τόπου.

Πέρα από τον διδακτικό χαρακτήρα, στόχος είναι η διασκέδαση και η συλλογή πλούσιων εμπειριών! Θα υπάρχουν γρίφοι αλλά και δοκιμασίες κλιμακούμενης δυσκολίας έτσι ώστε οι “κυνηγοί” να ενταχθούν ομαλά στη διαδικασία σκέψης και δράσης!

Ο πρώτος γρίφος θα δοθεί στις ομάδες την Πέμπτη,14/3 και ώρα 9:30,στο μεγάλο πάρτι του θησαυρού, στον πεζόδρομο του Βελεστίνου! Οργανώστε την ομάδα σας, βρείτε όνομα και θέμα και δηλώστε συμμετοχή στη σελίδα των “Αμερόληπτων” ή στο τηλέφωνο 6942864715 μέχρι την Δευτέρα 11 Μαρτίου.

Ετοιμαστείτε να επιστρατεύσετε τις κυνηγετικές σας ικανότητες σε συνδυασμό με τη σύνθετη και δημιουργική σας σκέψη, περιηγούμενοι στα πιο απίθανα και πιθανά μέρη του τόπου μας και κερδίστε ένα 3ήμερο ταξίδι με την ομάδα σας! Το 9ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού έχουν οργανώσει οι «Αμερόληπτοι» σε συνεργασία με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου».


Σχετικά Άρθρα

Ανοίγει το παζάρι του Βελεστίνου – Δεν θα λειτουργήσει λούνα παρκ

Ανοίγει το παζάρι του Βελεστίνου – Δεν θα λειτουργήσει λούνα παρκ

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024 ξεκινά η καθιερωμένη εμποροπανήγυρη του Βελεστίνου, η οποία θα διαρκέσει έως…
Την κατασκευή δημοτικής πισίνας δρομολογεί ο Δήμος Ρήγα Φεραίου!

Την κατασκευή δημοτικής πισίνας δρομολογεί ο Δήμος Ρήγα Φεραίου!

Την κατασκευή δημοτικής πισίνας δρομολογεί ο Δήμος Ρήγα Φεραίου! Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας, «σε…