• 29 Ιανουαρίου, 2024

Η εκπομπή Laos Online πήγε …πακέτο με την Μεταφορική του Μιχάλη Τσολάκη

Η εκπομπή Laos Online πήγε …πακέτο με την Μεταφορική του Μιχάλη Τσολάκη

Στο στούντιο του «Λαού» φιλοξενήθηκε ο Αλμυριώτης επιχειρηματίας Μιχάλης Τσολάκης και μίλησε στην εκπομπή LaosOnline για τη μεταφορική του εταιρεία, τα εμπόδια που συναντά, την ανάπτυξη που είχε μέσα στα χρόνια της κρίσης, τη νέα επένδυση που κάνει με κάτι πρωτοποριακό για την περιοχή μας και εξήρε τη σπουδαιότητα της κυκλικής οικονομίας.

Όπως μάς είπε ο κος Τσολάκης: «Η μεταφορική Τσολάκης κάνει μεταφορές ξηράς φορτώσεως, είναι το αμπαλάζ, μετακομίσεις σε επαγγελματικό ή ιδιωτικό χώρο. Ότι παράγεται, μεταφέρεται από εμάς. Έχουμε μεγάλους πελάτες με τους οποίους δουλεύουμε, όπως για παράδειγμα τον όμιλο Sovel, τη Σιδενόρ, την ΕΤΗΛ, μεγάλους επαγγελματίες μέσα στον Αλμυρό. Είμαστε στο κέντρο της Ελλάδος σε έναν ευλογημένο τόπο με πολλά πλεονεκτήματα, δίπλα στην εθνική οδό που απέχει τρεις ώρες από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που με στηρίζουν από το 2000 που ξεκίνησα και την οικογένειά μου. Χωρίς τους υπαλλήλους που εγώ τους ονομάζω συνεργάτες, δεν θα είχαμε φθάσει σε αυτό το αποτέλεσμα. Τότε είχα ένα αυτοκίνητο αλλά μέσα στα χρόνια της κρίσης η μεταφορική μας εταιρεία αναπτύχθηκε πολύ. Έτσι, τώρα έχουμε 8 αυτοκίνητα από όλες τις κλίμακες, για μετακομίσεις, για μεταφορές μικρές ή μεγάλες, για να μπορέσουμε να δουλέψουμε. Χωρίς τους υπαλλήλους που εγώ τους ονομάζω συνεργάτες, δεν θα είχαμε φθάσει σε αυτό το αποτέλεσμα που είμαστε».

Ο κος Τσολάκης ανέφερε ότι η επιχείρησή του απασχολεί 12 υπαλλήλους, ο ίδιος έχει αγάπη για αυτή τη δουλειά, αυτό το επάγγελμα, ενώ σχολίασε πως αγκάθι αποτελούν η ακρίβεια στα καύσιμα και οι αυξήσεις στα διόδια.

Σχετικά με τη νέα επένδυση που θα οδηγήσει σε μεγαλύτερο κύκλο εργασιών και είναι κάτι που λείπει από την πόλη, επισήμανε: Από το 2013 βρισκόμαστε στον χώρο του ΚΤΕΛ. Εδώ και λίγο καιρό φτιάχνουμε τις δικές μας ιδιόκτητες εγκαταστάσεις σε έκταση 8 στρεμμάτων απέναντι από τα σφαγεία στους Αγίους Αναργύρους, εδώ στον Αλμυρό. Εκεί ευελπιστούμε να φτιάξουμε ένα κέντρο Logistics, δηλαδή έναν αποθηκευτικό χώρο στεγασμένο για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Δεν υπάρχει κάτι ανάλογο στον Αλμυρό, είμαστε στο κέντρο της χώρας κι αυτό πιστεύω πως θα μας ανεβάσει το μεταφορικό έργο. Σίγουρα εφόσον το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου γίνει cargo, τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε διαφορετικά για τη δουλειά μας και θα υπάρχουν άλλες ευκαιρίες».

Τέλος, ο επικεφαλής της μεταφορικής εταιρείας εξήρε τη σημασία συνεργασίας με ντόπιους επιχειρηματίες. Όπως τόνισε: «Ό,τι έχω ξεκινήσει, το έκανα μέσα στον Αλμυρό και δεν έχω φύγει από εδώ. Συνεργάζομαι με επιχειρήσεις του Αλμυρού, εδώ έχω συνεργείο για τα αυτοκίνητα, εδώ αλλάζω ελαστικά, εδώ βάζω καύσιμα, εδώ απευθύνθηκα για την κατασκευή του νέου κτηρίου. Όλοι βάζουν πλάτη σε αυτό που κάνουμε, προσπαθούμε να κάνουμε κάτι καλό και να μείνουμε στην περιοχή μας. Στηρίζουμε τους επαγγελματίες του Αλμυρού γιατί έτσι δημιουργείται ένας κύκλος και ο ένας βοηθάει τον άλλο. Είναι σημαντική η κυκλική οικονομία και τα λεφτά να γυρνάνε στον τόπο μας».

Στο τέλος της συζήτησης με την Βιβή Τσιντσίνη, ο κος Τσολάκης πρόσθεσε πως η εταιρεία του έχει λάβει δύο βραβεία «Χρυσοί Αετοί» για τις υπηρεσίες που προσφέρει και σε ένα τρίμηνο υπολογίζει να εγκαινιάσει τις νέες εγκαταστάσεις που θα λειτουργήσουν σαν μοχλός ανάπτυξης για μεγαλύτερο μεταφορικό έργο, περισσότερες θέσεις εργασίας και καινούργιες υπηρεσίες προς τους πελάτες.

Δείτε το στο facebook:

 

Δείτε το στο youtube:


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 30-8-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 30-8-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 30…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 29-8-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 29-8-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 29…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 28-8-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 28-8-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 28…