• 11 Ιανουαρίου, 2024

Νέα πρόσωπα στον ΓΣΑ

Νέα πρόσωπα στον ΓΣΑ

Εκτός από τους Φιλοσόγλου, Καραγεωργόπουλο που ήδη έκαναν ντεμπούτο με τη φανέλα του ΓΣΑ, στην κυανόλευκη ομάδα εντάσσονται άλλοι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον Μίλτο Χρόνη και τον Μάκη Κοφινά.

Ο Χρόνης είναι πιο ψημένος αγωνιστικά αφού έπαιζε στην Αγία Παρασκευή, είχε μικρό πέρασμα από την Εράνη Φιλιατρών και από το καλοκαίρι ήταν στο Ριζόμυλο. Με τον Αστέρα ξεχώρισε στα πρώτα παιχνίδια και έχει πετύχει 2 γκολ, το ένα με απευθείας εκτέλεση φάουλ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Γεννηθείς το 2002, παίζει ως μεσοεπιθετικός. Στη φωτογραφία μας είναι στα αριστερά.

Ο Κοφινάς είναι 17 ετών, κεντρικός αμυντικός κι ανήκε στον Ολυμπιακό Βόλου. Βασικό στέλεχος της ομάδας Νέων των “ερυθρολεύκων” που πέρυσι 2022-23 έπαιξε στον τελικό του πρωταθλήματος Νέων. Η φωτογραφία μας από τον τελικό κόντρα στον ΓΣΑ, μαρκάρει από αριστερά τον Μπασαγιάννη. Φέτος προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και μάλιστα αγωνίστηκε σημειώνοντας ένα γκολ στο ματς Κυπέλλου στο Αχίλλειο.

Οι προσθήκες για τον ΓΣΑ συνεχίζονται, με στόχο να αποκτηθούν νεαροί, ταλαντούχοι, εξελίξιμοι παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα στο υπόλοιπο της περιόδου, στα δεκατρία ματς του δευτέρου γύρου και παράλληλα θα έχουν την προοπτική να μείνουν στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς.


Σχετικά Άρθρα

Πήρε 19χρονο μέσο ο ΓΣΑ – Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων

Πήρε 19χρονο μέσο ο ΓΣΑ – Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων

Μετά τον Τσάνιο, ο ΓΣΑ ανακοίνωσε τη δεύτερη προσθήκη στο ρόστερ της σεζόν 2024-25.  Πρόκειται για…
Φινάλε αγωνιστικής σεζόν για τους αθλητές του στίβου

Φινάλε αγωνιστικής σεζόν για τους αθλητές του στίβου

Τα 34α Ολύμπια, διοργάνωση που έγινε στο Λιτόχωρο, ήταν η τελευταία αγωνιστική δράση για αθλητές του…
Τα κορίτσια του ΓΣΑ και της ΕΑΛ σε δράση / φωτορεπορτάζ

Τα κορίτσια του ΓΣΑ και της ΕΑΛ σε δράση / φωτορεπορτάζ

Στον αγώνα που ολοκλήρωσε το Φάιναλ Φορ Παγκορασίδων, η πρωταθλήτρια ΕΑΛ κέρδισε 3-0 σετ τον Αλμυρό…