• 8 Ιανουαρίου, 2024

Πρωινό Δελτίο Τύπου 8-01-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 8-01-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου 2024. Ανοίξτε με ”κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Άνοιγμα σχολείων: Έξαρση Covid και γρίπης αναμένουν οι ειδικοί – Οι συστάσεις του ΕΟΔΥ

Με το κουδούνι για όλους τους μαθητές να χτυπά και πάλι σήμερα Δευτέρα 8/1 και το άνοιγμα των σχολείων σε όλη τη χώρα μετά την περίοδο των διακοπών, είναι λογικό να ανεβαίνει και η αγωνία για ακόμη μεγαλύτερη διασπορά του COVID- 19 στην κοινότητα.

Χρυσές Σφαίρες: Θρίαμβος για Λάνθιμο και «Poor Things» – Όλοι οι νικητές

Η Έμμα Στόουν, κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα για τον Α’ Γυναικείο ρόλο της Μπέλλα Μπάξτερ στο «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου. Μεγάλος νικητής της βραδιάς αποδείχθηκε και το «Οπενχάιμερ».

Κολωνός: Ξεκινά σήμερα η δίκη για την κακοποίηση της 12χρονης – Στο εδώλιο 26 άτομα

Οι φρικιαστικές λεπτομέρειες της μεγαλύτερης ίσως υπόθεσης βιασμού και μαστροπείας ανηλίκου στην Ελλάδα, αυτή του «Κολωνού» με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι, το οποίο επί περίπου πέντε μήνες, υπό την «εγκληματική ανοχή» της ίδιας της μητέρας της, κακοποιείτο σεξουαλικά, αναβιώνουν από σήμερα, Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Θεσσαλονίκη: To Ανθρωποκτονιών ανέλαβε την υπόθεση εξαφάνισης της 41χρονης εγκύου

Με τη συμμετοχή του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 41χρονης εγκύου που εξαφανίστηκε την Πρωτοχρονιά και για τον εντοπισμό της οποίας έχει εκδοθεί Missing Alert.

Washington Post: Σε «αναμμένα κάρβουνα» οι ΗΠΑ από τις σκέψεις Νετανιάχου για πόλεμο και στον Λίβανο

Ο πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας μεταξύ του Ισραήλ και της παλαιστινιακής Χαμάς θα μπορούσε να γίνει «μεταστατικός» σε όλη την περιοχή της Μέσης Ανατολής, προειδοποίησε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, Άντονι Μπλίνκεν, βρισκόμενος στο Κατάρ.

Καθηγητές: Κινητοποιήσεις της ΟΛΜΕ κατά της αξιολόγησης – Τρίωρες στάσεις μέχρι τέλος Ιανουαρίου

Σε τρίωρες καθημερινές στάσεις εργασίας αρχής γενομένης από σήμερα, Δευτέρα, 8/1, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, προχωρούν οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης,  διαμαρτυρόμενοι για την διαδικασία αξιολόγησης εκπαιδευτικών.

«Πρεμιέρα» σήμερα για τις χειμερινές εκπτώσεις

Πρεμιέρα κάνουν σήμερα οι χειμερινές εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως το τέλος Φεβρουαρίου, με προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές 14 και 21 Ιανουαρίου 2024.

Η κρίσιμη διεθνής πραγματικότητα και το πρώτο εξάμηνο του 2024

Πίσω στη σκληρή πραγματικότητα επιστρέφουν τα ανώτερα κλιμάκια των ευρωπαϊκών θεσμών, τα οποία καλούνται πλέον να διαχειριστούν μια βαριά ατζέντα εν μέσω ραγδαίων διεθνών αναταράξεων.

Συντάξεις: «Έρχονται» αυξήσεις και αναδρομικά άνω των 50 μηνών σε συνταξιούχους, οι τέσσερις κατηγορίες

Αυξημένες συντάξεις και αναδρομικά ποσά απο τον Οκτώβριο 2019 λαμβάνουν κάθε μήνα οι συνταξιούχοι των οποίων οι συντάξεις τους επανυπολογίζονται με βάση τον επανυπολογισμό του νόμου 4670/2020 του Βρούτση.

Ψέριμος: Εντοπίστηκαν 26 μετανάστες – Ανάμεσά τους 17 ανήλικοι

Η Λιμενική Αρχή Καλύμνου ενημερώθηκε για την ύπαρξη τους τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (7/1). Στην περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος όπου εντόπισε στο λιμάνι της Ψερίμου είκοσι έξι μετανάστες (πέντε άνδρες, τέσσερις γυναίκες και 17 ανήλικοι), οι οποίοι επιβιβάστηκαν στο σκάφος και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Καλύμνου.

Τραγωδία στην Κυπαρισσία: Παρασύρθηκε από κύματα και πνίγηκε μπροστά στα μάτια του συζύγου της

Τραγωδία σημειώθηκε την Κυριακή (07/01) στην Κυπαρισσία όταν, άτυχη γυναίκα, παρασύρθηκε από τα κύματα στο λιμάνι της πόλης, και πνίγηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια του συζύγου της, ο οποίος δεν πρόλαβε να τη βοηθήσει.

Τρίπολη: Τιμώρησαν με κουτιά και καφάσια οδηγό που πάρκαρε παράνομα

Κάτοικοι στην Τρίπολη τιμώρησαν έναν ασυνείδητο οδηγό που πάρκαρε παράνομα εμποδίζοντας την κυκλοφορία.

Θεσσαλία: Προκαταβολές 150 εκ. ευρώ για αποζημιώσεις φυτικής και ζωικής παραγωγής

Σύσκεψη για την πορεία αποκατάστασης της Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη (4/1), στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου επαναδιατυπώθηκε η βούληση της Κυβέρνησης για τη συνέχιση, με τους ίδιους ταχείς ρυθμούς, των διαδικασιών που θα οδηγήσουν στην αναγέννηση της περιοχής.

Αγροτική παραγωγή σε φωτοβολταϊκά πάρκα και διευκολύνσεις για αποζημιώσεις με νομοσχέδιο σκούπα

Νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης με πολλές τροπολογίες σε ειδικότερα θέματα, περιλαμβάνει ρυθμίσεις που αφενός εισάγουν ένα νέο ρυθμιστικό πλαίσιο για την ανάπτυξη της αγροτικής δραστηριότητας και αφετέρου ρυθμίζουν λειτουργικά ζητήματα και την ενίσχυση των πληγέντων αγροτών από τις θεομηνίες (πυρκαγιές, πλημμύρες).

Πρόεδρος στο Περιφερειακό Συμβούλιο η Χρύσα Τσαγανού – Τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής

Σε διαβούλευση το ν/σ για κτηνοτροφικά πάρκα, αγροφωτοβολταϊκά- Προβλέψεις για αλιευτικό τουρισμό, ρυθμίσεις για πυρόπληκτους και πλημμυροπαθείς


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 6…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 5…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 4…