• 2 Ιανουαρίου, 2024

Τα κάλαντα του Αίαντα στους κατοίκους της Σούρπης!

Τα κάλαντα του Αίαντα στους κατοίκους της Σούρπης!

«Πάει ο παλιός ο χρόνος» τραγούδησαν μικροί και μεγάλοι από την ομάδα του Αίαντα στους κατοίκους της Σούρπης! Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς λίγο πριν το ρεβεγιόν, για περίπου τέσσερις ώρες το απόγευμα και το βράδυ, μέλη της Διοίκησης του συλλόγου, παιδιά της ακαδημίας και αθλητές της πρώτης ομάδος διέσχισαν το χωριό τραγουδώντας τα Κάλαντα με κιθάρα και φωτισμένο καραβάκι!

Ήταν η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που οι άνθρωποι του Αίαντα πήραν αυτή την πρωτοβουλία -ασυνήθιστη όσον αφορά στα αθλητικά σωματεία της περιοχή μας-, ενώ κάθε χρόνο το αποτέλεσμα είναι και καλύτερο… Με χαμόγελα, ευχές και κεράσματα, οι κάτοικοι της Σούρπης άνοιξαν τα σπίτια τους και υποδέχθηκαν τους καλαντριστές όπως μάς είπε ο κος Τριαντάφυλλος Σπανός, συνεισφέροντας σημαντικά στην οικονομική ενίσχυση της ομάδος για τη νέα χρονιά.

Φέτος ήταν στα κάλαντα ο πρόεδρος Χρήστος Κωστούλας και οι Δημήτρης Καλοδήμος, Μάκης Τζαβέλλας, Αποστόλης Μαγγαρδάς από το διοικητικό συμβούλιο, ο αρχηγός της ομάδας Βαγγέλης Παπανικολόπουλος και οι ποδοσφαιριστές Πέτρος Ζούρκος, Δημήτρης Κατσαβριάς, Δημήτρης Κωστούλας, ο Κώστας Γκουτζής από την ακαδημία και ο Δημήτρης Μπάκος ως  κιθαρωδός.

Άντε και του χρόνου… με πολλές ευχές για μία καλή Χρονιά εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων.

 


Σχετικά Άρθρα

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Αίαντα Σούρπης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Αίαντα Σούρπης

Στο άκουσμα της είδησης του αδόκητου θανάτου του Λάκη Παναγιώτου, ο οποίος τίμησε τη φανέλα του…
Εθελοντική αιμοδοσία στη Σούρπη

Εθελοντική αιμοδοσία στη Σούρπη

Στην Σούρπη, μια ομάδα εθελοντών αποφάσισε μαζί με την καθοδήγηση ενός μικροβιολόγου που εδρεύει εκεί, του…
Επισκέψεις στο Λαογραφικό Μουσείο της Σούρπης

Επισκέψεις στο Λαογραφικό Μουσείο της Σούρπης

Και τον Αύγουστο συνεχίζει να δέχεται επισκέπτες το Λαογραφικό Μουσείο της Σούρπης Μαγνησίας. Παραθεριστές στις διπλανές…