• 20 Δεκεμβρίου, 2023

Νέα εκδήλωση – Μια μεγάλη σύμπραξη φορέων για να γίνει το Θαύμα για τη μικρή Μαρία

Νέα εκδήλωση – Μια μεγάλη σύμπραξη φορέων για να γίνει το Θαύμα για τη μικρή Μαρία

Ακόμη μια μεγάλη εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί κάτω από την ομπρέλα του Θαύματος, αλλά με τη σύμπραξη όλης της κοινωνίας του Αλμυρού, με σκοπό να ενισχυθεί οικονομικά η οικογένεια της μικρής Μαρίας -15 μηνών- που θυμίζουμε πάσχει από τη σπάνια ασθένεια “νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1” και έχει ανάγκη από ειδικό εξοπλισμό. Η φιλανθρωπική δράση «Θαύμα» πήρε την πρωτοβουλία στήριξής της και καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει σ’ αυτή την προσπάθεια, προκειμένου να διευκολυνθεί η ήδη δύσκολη καθημερινότητα του παιδιού και της οικογένειας.

Έτσι λοιπόν, 10 σύλλογοι, επαγγελματίες του Αλμυρού και καλλιτέχνες, όπως αναφέρονται στην αφίσα παρακάτω, συνδράμουν για μια μεγάλη φιλανθρωπική βραδιά. Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε ο Ευάγγελος Κούργιας, ενώ το μουσικό πρόγραμμα ανέλαβαν ο Γ. Πάγκαλος με την Aida, ο Φώτης Τάμπας, ο Δ. Τσιλαφάκης, ο Γ. Καμπουρίδης και η χορωδία του Δήμου Αλμυρού, με την επιμέλεια του ήχου από τους Χασάπη Ν. και Μπίκο Α.

Όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν χορευτικά τμήματα του Λαογραφικού Συλλόγος Βλάχων Αλμυρού, του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Βρύναινας και της σχολής της Κορίνας Χριστακοπούλου

Σημεία προπώλησης των καρτών: Face & Body Studio της Νεκταρίας Κοτζαπαναγιώτη, Georgia Tousia Hair Salon, Νάνσυ Κεραμίδα Skertso, Brodery et Crochet Κολώνη Αθανασία – Βέτσικας Δημήτρης.

 

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στη Γιορτή Αμυγδάλου στις Μικροθήβες

Μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στη Γιορτή Αμυγδάλου στις Μικροθήβες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Αυγούστου 2024  για τρίτη συνεχή χρονιά η Γιορτή Αμυγδάλου…
Εκδηλώσεις μνήμης για τον έναν αιώνα από την ανταλλαγή  πληθυσμών Ελλήνων Καππαδοκίας-Τούρκων Ελλαδικού χώρου

Εκδηλώσεις μνήμης για τον έναν αιώνα από την ανταλλαγή πληθυσμών Ελλήνων Καππαδοκίας-Τούρκων Ελλαδικού χώρου

Γράφει ο Ευθύμης Ζιγγιρίδης Συμπληρώνεται ένας αιώνας από την ιστορική ανταλλαγή πληθυσμών μεταξύ Ελλήνων χριστιανών της…
Η γυναίκα μου τρελάθηκε – Εξαιρετική παράσταση από την «Αειράνη» του Ρήγα Φεραίου

Η γυναίκα μου τρελάθηκε – Εξαιρετική παράσταση από την «Αειράνη» του Ρήγα Φεραίου

Μια κωμωδία σε… συνεχή ροή και απρόοπτα, παρουσίασε η θεατρική ομάδα «Αειράνη» του Δήμου Ρήγα Φεραίου,…