• 19 Δεκεμβρίου, 2023

Πρωινό Δελτίο Τύπου 19-12-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 19-12-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Tρίτης 19 Δεκεμβρίου 2023. Ανοίξτε με ”κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Τροπολογία για μετανάστες: Τι θα κάνει ο Σαμαράς – Πότε τέθηκε ξανά κομματική πειθαρχία στη ΝΔ

Με την κρίση που υπέβοσκε στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, λόγω της αντίδρασης του Αντώνη Σαμαρά στην τροπολογία για τους μετανάστες, να έχει αποσοβηθεί σε μεγάλο βαθμό μετά την «πειθαρχία» που επιβλήθηκε, σήμερα τα βλέμματα στρέφονται στο τί θα πράξει ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός κατά την ψήφιση της επίμαχης ρύθμισης.

Γάζα: Διχασμένο το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ – Αναβλήθηκε η ψηφοφορία για την εκεχειρία

Βαθιά διχασμένο παραμένει το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ σχετικά με τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, το οποίο ανέβαλε, πιθανά, για σήμερα Τρίτη (19/12) την ψηφοφορία για το νέο σχέδιο ψηφίσματος για την κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας.  

Γκάζι: Βγήκε από το χειρουργείο ο 34χρονος – Αισιοδοξία για την κατάσταση της υγείας του

Ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο 34χρονος Δημήτρης από τα Μάλια, που πυροβολήθηκε στο κεφάλι ενώ βρισκόταν με την παρέα του στο Γκάζι, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Κίνα: Τουλάχιστον 118 νεκροί από τον καταστροφικό σεισμό

Τουλάχιστον 118 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στον καταστροφικό σεισμό που σημειώθηκε τη Δευτέρα (18/12) στην επαρχία Γκανσού της βορειοδυτικής Κίνας.

Ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα ΜΗ-60R: Τρία νέα υπερόπλα στην ελληνική φαρέτρα

To Πολεμικό Ναυτικό ετοιμάζεται να κάνει ένα ακόμα άλμα στην εξοπλιστική του ενίσχυση, με την απόκτηση των τριών πρώτων από τα επτά συνολικά υπερσύγχρονα ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα τύπου MH-60 Romeo

Σύσκεψη στον Βόλο με Λ. Αυγενάκη, Χρ. Τριαντόπουλο για έργα αποκατάστασης από πλημμύρες-Μέτρα για τη στήριξη της αλιείας

Σύσκεψη για την πορεία εργασιών αποκατάστασης από τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή της Μαγνησίας κι όχι μόνο, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στον Βόλο, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη και του υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Τριαντόπουλου, καθώς και τοπικών και παραγωγικών φορέων της περιοχής.

Η Υφυπουργός Περιβάλλοντος για το LNG στον Παγασητικό – Απάντηση στην ΕΛ.ΛΥ.

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει ΑΕΠΟ και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να μελετηθεί η πρόταση για LNG στον Παγασητικό, ανέφερε μεταξύ άλλων σε απάντησή της σε ερώτηση του προέδρου της ΕΛ.ΛΥ. Κυρ. Βελόπουλου, για το lng στον Παγασητικό, η υφυπουργός περιβάλλοντος κι Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου.

Αντίστροφη μέτρηση για τις πληρωμές στα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ, 1,5 δόση παραπάνω στο επίδομα παιδιού

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου τα απόγευμα θα δουν οι δικαιούχοι των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ στους λογαριασμούς τα ποσά των επιδομάτων για τον Δεκέμβριο και τις έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις: του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, του επιδόματος παιδιού Α21 και των αναπηρικών επιδομάτων.

Ανακοινώνεται παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας, πότε η πληρωμή

Ανοιχτό παράθυρο για παράταση στα τέλη κυκλοφορίας άφησε ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης καθώς η προθεσμία τους λήγει στις 31 Δεκεμβρίου.

ΔΥΠΑ: Λήγουν στις 31 Δεκεμβρίου τα voucher για αγορά βιβλίων

Μέχρι τέλη Δεκεμβρίου 2023 ισχύουν τα voucher, για την αγορά βιβλίων το οποίο ξεκίνησε πριν από τρεις μήνες, από την ΔΥΠΑ.

Βόλος: Φυλάκιση 10 μηνών σε 41χρονο για απάτη

Σε φυλάκιση 10 μηνών, χωρίς αναστολή, αλλά με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, καταδίκασε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου το Σάββατο ένας 41χρονο, ο οποίος συνελήφθη στον Βόλο το βράδυ της Παρασκευής και βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 0,57 γραμμαρίων και μια τραπεζική κάρτα.

Λάρισα: Εξιδεικευμένες θέσεις εργασίας, εκπαίδευση αγροτών και προσλήψεις ζήτησαν οι φορείς από τη ΔΥΠΑ

Συνάντηση φορέων με τους τρεις υποδιοικητές της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Επιμελητήριο της Λάρισας παρουσία και των νεοεκλεγέντων  Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και Δημάρχου Λαρισαίων.

Έως 29/2 αιτήσεις στις νέες δράσεις για σύσταση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων

Ανοιχτή θα παραμείνει μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου η πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης ενίσχυσης για τη σύσταση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, με την πρόσκληση να τρέχει ήδη από τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου.

Υπέρ τροπολογίας για εργάτες γης η ΕΘΕΑΣ, καλεί να την ψηφίσουν όλα τα κόμματα

Την θέση της ανακοίνωσε επίσημα η ΕΘΕΑΣ για την τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή, με την οποία δίνεται χορήγηση άδειας διαμονής για εργασία σε πολίτες τρίτων χωρών που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα.

Ηχηρό μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης από 34χρονο εθελοντή- Για 5 μέρες επιχειρούσε στις φωτιές της Μαγνησίας

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Α΄ ΚΑΙ ΤΗΣ Β΄ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το Σάββατο 23/12 η ορκωμοσία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 6…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 5…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 4…