• 16 Δεκεμβρίου, 2023

Πέρασε ξανά, με το ίδιο σκορ, ο Ρήγας από τον Αλμυρό (φωτογραφίες)

Πέρασε ξανά, με το ίδιο σκορ, ο Ρήγας από τον Αλμυρό (φωτογραφίες)

Δέκα ημέρες μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση για το Κύπελλο, ΓΣΑ και Ρήγας Φεραίος έπαιξαν σήμερα Σάββατο για την 12η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ, προτελευταία του πρώτου γύρου και τελευταία για το έτος που φεύγει… Και μάλιστα είχαμε την ίδια εξέλιξη και το ίδιο σκορ! Νίκη 1-2 για την ομάδα του Βελεστίνου.

Στο 7ο λεπτό, σε ένα φάουλ του Σπαθή, ο Κρίκης πρόλαβε να διώξει την τελευταία στιγμή πριν ο Κολυμήτρας σουτάρει από κοντά σε άδειο τέρμα. Ο Κοντογεωργάκης νίκησε τον Χαλιμούρδα σε τετ-α-τετ από πλάγια θέση στο 18′, ο γκολκίπερ του Αλμυρού απέκρουσε με το σώμα το σουτ, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, του μεσοεπιθετικού του Ρήγα.

Πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 20ό λεπτό. Ο Τσιάτσιος μέσα στην περιοχή απέφυγε με ντρίμπλα δύο αντιπάλους και σούταρε από καλή θέση, με την μπάλα να φεύγει δίπλα από τη συμβολή των δοκών.

Ωραία προσπάθεια του Μακρή ολοκληρώθηκε με σουτ πάνω στα χέρια του Σπηλιόπουλου. Στα άλλα καρέ, μακρινό σουτ του Γοδενόπουλου δεν είχε στόχο.

Στο ημίωρο του αγώνα ο Νάστας έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού και στη θέση του μπήκε ο Μπασαγιάννης που έκανε την επανεμφάνισή του με τα κυανόλευκα.

Από έξυπνη μπαλιά του Μαυρογέννη, ο Ζαφειρίου στη γωνία της μικρής περιοχής σούταρε και ο πεσμένος Γκάγκας ανέκοψε την πορεία της προς την εστία. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι καθώς η μπάλα χτύπησε στο χέρι του αμυντικού σε αυτή τη φάση στο 41′, ο ρέφερει θεώρησε ότι ήταν σε φυσιολογική θέση…

Το 0-1 στο 50′: το μισό γκολ ανήκει στον Άλμπα που έβγαλε φοβερή πάσα και το άλλο μισό στον Δημήτρη Γάρο που είναι killer και είχε την κατάλληλη επαφή ώστε να στείλει την μπάλα με φαλτσαριστό πλασέ στα δίχτυα. Ο αρχηγός του Ρήγα, χωρίς να έχει φανεί στο ματς, χρειάστηκε μια καλή ευκαιρία για να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά …

Δύο λεπτά αργότερα, σουτ του Γοδενόπουλου πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο. Επικίνδυνη φάση στο 63′ αλλά τρεις παίκτες του Ρήγα δεν αποφάσισαν να σουτάρουν και χάθηκε καλή ευκαιρία.

Τραυματίας έφυγε και ο Ντόντα στο ημίωρο του δευτέρου ημιχρόνου και λίγο πιο μετά ο Μακρής, έτσι έπαιξαν Μούζας και Χατζέλας.

Η ομάδα του Βελεστίνου “κλείδωσε” το ματς στο 83′ με τον Φουρκιώτη. Ο 22χρονος επιθετικός βρέθηκε αμαρκάριστος στο ημικύκλιο, ζύγισε το πόδι του κι έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας.

Στο 85′ ο Μπασαγιάννης πέτυχε ένα υπέροχο γκολ και μειωσε σε 1-2: ντρίμπλα στο προσωπικό του αντίπαλο κι άπιαστο φαλτσαριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και πλάγια θέση με το αριστερό πόδι.

ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Κρίκης, Γιαννακόπουλος, Ντόντα (75′ Μούζας), Χατζηλιάδης, Σώκος, Νάστας (31′ Μπασαγιάννης), Μαυρογέννης, Τσιάτσιος, Ζαφειρίου, Μακρής (82′ Χατζέλας).
Ρήγας Φεραίος: Σπηλιόπουλος, Βαϊόπουλος (88′ Πατσής), Βλιώρας (88′ Χασάπης), Σπαθής, Γκάγκας Κολυμήτρας, Γάρος (65′ Φουρκιώτης), Αλεξίου, Γοδενόπουλος, Άλμπα (65′ Π. Αποστολίδης), Χαλιμούρδας (65′ Χριστοφορίδης).


Σχετικά Άρθρα

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…
Διπλό δυνατό μεταγραφικό χτύπημα από τον Ρήγα!

Διπλό δυνατό μεταγραφικό χτύπημα από τον Ρήγα!

Δύο παίκτες που πέρυσι ήταν βασικοί στην Ανθούπολη, πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Λάρισας απέκτησε ο Ρήγας…
Πήρε 19χρονο μέσο ο ΓΣΑ – Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων

Πήρε 19χρονο μέσο ο ΓΣΑ – Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων

Μετά τον Τσάνιο, ο ΓΣΑ ανακοίνωσε τη δεύτερη προσθήκη στο ρόστερ της σεζόν 2024-25.  Πρόκειται για…