• 26 Νοεμβρίου, 2023

Τρίποντο βαθμολογικής ανάσας και ψυχολογίας για τον Αίαντα

Τρίποντο βαθμολογικής ανάσας και ψυχολογίας για τον Αίαντα

Ο Αίας έψαχνε μια μεγάλη νίκη για να ρεφάρει την απώλεια από τον Πανιώνιο και την πέτυχε σήμερα κερδίζοντας 2-1 τον Σαρακηνό στο γήπεδο της Σούρπης.

Παρά την κούραση από τα 120 λεπτά του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης και τις απουσίες αφού δεν έπαιξαν οι Δημητρίου, Φαράντος, Κομπούρας, οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν αποφασιστικότητα και έφθασαν δίκαια στην επικράτηση. Όπως είπε ο Μιχάλης Ανδρωνάς, ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση από την ομάδα του.

Τα γκολ στο 18’ ο Νικογιάννης με πλασέ ύστερα από πάσα του Καρρά και στο 38’ με πλασέ ο Μακανίκας με πλασέ ύστερα από κάθετη μεταβίβαση του Νικογιάννη. Οι Βολιώτες μείωσαν με εύστοχο πέναλτι του Τσιανάκα στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο πρώτο μέρος, ο Αίας απείλησε με σουτ του Ντούρα εκτός μεγάλης περιοχής (7’), με πλάγιο τετ-α-τετ του ίδιου παίκτη που απέκρουσε ο Καρακασίδης (13’), ενώ σε μία φάση ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Καρρά σε φάση για γκολ. Για τον Σαρακηνό, φάσεις με σουτ δίχως στόχο από τους Τσιανάκα, Αραμπατζή, ειδικά του δεύτερου ήταν καλύτερη περίπτωση για να σκοράρει. Στο β’ 45λεπτο, ο Ντούρας έχασε ευκαιρία με πλασέπάνω στον τερματοφύλακα όπως και ο Μακανίκας που δεν αιφνιδίασε με το σκαφτό πλασέ του. Ο Γκόγκος εξουδετέρωσε κεφαλιά του Γκλαβίνη.

Με τη σημερινή νίκη, οι «κιτρινόμαυροι» του Ανδρωνά έφθασαν τους 9 βαθμούς και παίζουν τώρα εκτός έδρας με τον Αλμυρό, ενώ οι «μαυροκόκκινοι» του Φασουράκη παρέμειναν στους 11.

Αίας: Γκόγκος, Παπανικολόπουλος, Θυμιόπουλος, Ξηροκώστας, Γκρίνιας, Βούλγαρης, Μακανίκας (75’ Χρυσικός), Κατσιαβριάς, Νικογιάννης (86’ Γιαννακές), Καρράς, Ντούρας.
Σαρακηνός: Καρακασίδης, Τσάνιος (75’ Τζώρτζης), Σταματίου, Ράπτης, Γιαμαλής, Κατής, Δημόπουλος, Τσιανάκας, Γκλαβίνης, Αραμπατζής, Καλλιακούδας (65’ Καραγιάννης).


Σχετικά Άρθρα

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Αίαντα Σούρπης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Αίαντα Σούρπης

Στο άκουσμα της είδησης του αδόκητου θανάτου του Λάκη Παναγιώτου, ο οποίος τίμησε τη φανέλα του…
Εθελοντική αιμοδοσία στη Σούρπη

Εθελοντική αιμοδοσία στη Σούρπη

Στην Σούρπη, μια ομάδα εθελοντών αποφάσισε μαζί με την καθοδήγηση ενός μικροβιολόγου που εδρεύει εκεί, του…
Το τιμόνι του Αίαντα στον Αλέκο Αραπίτσα!

Το τιμόνι του Αίαντα στον Αλέκο Αραπίτσα!

Η θέση του προπονητή στον Αίαντα έμεινε κενή για λίγες μόνο ημέρες καθώς πριν από λίγο,…