• 17 Νοεμβρίου, 2023

Πρωινό Δελτίο Τύπου 17-11-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 17-11-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου 2023. Ανοίξτε με ”κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Αναφορές για ισραηλινή επιδρομή στην Τζενίν της Δυτικής Οχθης

Πλάνα που μεταδίδουν ειδησεογραφικά πρακτορεία δείχνουν ανθρώπους να τρέχουν, καθώς ακούγονται χειροβομβίδες κρότου λάμψης και πυροβολισμοί, ενώ ισραηλινό τανκ φαίνεται να κινείται στους δρόμους της πόλης Τζενίν στη Δυτική Οχθη.

Η Ελλάδα θα φιλοξενήσει τη μεγαλύτερη αεροπορική άσκηση του ΝΑΤΟ

Δύο ελληνικές βάσεις πρόκειται να φιλοξενήσουν τη μεγαλύτερη αεροπορική άσκηση του 2024 σε διασυμμαχικό επίπεδο, τη νατοϊκή Ramstein Flag, η οποία θα διοργανωθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Κασσελάκης: Δεν θα αφήσω κανέναν να τελειώσει το ΣΥΡΙΖΑ – Αποστάτης η Αχτσιόγλου αν φύγει

«Δεν θα αφήσω κανέναν να τελειώσει το ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Χαρακτήρισε την Έφη Αχτσιόγλου και τα στελέχη της τάσης της «πολύ αξιόλογα», αλλά και «αποστάτες» σε περίπτωση που φύγουν από το κόμμα. Εκτίμησε ωστόσο ότι δεν θα φύγουν.

Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 24χρονο – Σοβαρός τραυματισμός δίδυμων αδελφών

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 24χρονο άνδρα και τον σοβαρό τραυματισμό δύο αδελφών, σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην Θεσσαλονίκη.

Πώς και σε ποιους θα δοθούν οι έκτακτες ενισχύσεις του Δεκεμβρίου

Ποσό ύψους 353 εκατ. ευρώ από την υπεραπόδοση του προϋπολογισμού θα μοιραστούν 2,3 εκατ. πολίτες που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Πότε έρχονται οι κάμερες στις στολές των αστυνομικών, ποιοι θα τις φορούν

Ο Κώστας Κατσαφάδος, υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, μίλησε τον θάνατο του 17χρονου από όπλο αστυνομικού και ξεκαθάρισε τι θα γίνει με τις κάμερες στις στολές των αστυνομικών.Προσεχώς ανατροπές στα τεκμήρια και στον φόρο πολυτελείας

Προσεχώς ανατροπές στα τεκμήρια και στον φόρο πολυτελείας

Μείωση στα τεκμήρια για τα αυτοκίνητα σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών το επόμενο διάστημα.

Θεσσαλία- Μαγνησία: «Ακόμη …δεν έχουμε οριστική εικόνα των ζημιών στα εδάφη»

Το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουμε την οριστική εικόνα των ζημιών στα εδάφη και ότι πρέπει να γίνει αναγνωριστική εδαφολογική μελέτη, τόνισε στο Ράδιο ΕΝΑ και τον Ηλία Κουτσερή, ο Χρίστος Τσαντήλας, Γεωπόνος Δρ. Εδαφολογίας, πρώην διευθυντής του Ινστιτούτου Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και επιστημονικός συνεργάτης του ινστιτούτου εναλλακτικών πολιτικών ΕΝΑ, ο οποίος προέβλεψε ότι έρχονται μεγάλες ξηρασίες.

«Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής»: Δώρισε υπολογιστές σε πλημμυροπαθείς στον Βόλο

Στον Βόλο βρέθηκε για ακόμη μία φορά χθες, ο Γιώργος Τσεκούρας, ιδρυτής και πρόεδρος του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής, προκειμένου να παραδώσει ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε πλημμυροπαθείς μαθητές.

ΕΔΕ για κλοπή στο Νοσοκομείο Βόλου

Περιστατικά κλοπών σημειώθηκαν προχθές στο «Αχιλλοπούλειο» και πιο συγκεκριμένα στην Καρδιολογική και στην Α’ Παθολογική κλινική. Ένορκη Διοικητική εξέταση διέταξε η διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου.

Κιβωτός του Κόσμου: «Ολα είναι πλαστογραφημένα» λέει ο αντιδήμαρχος Λάρισας για την επιστολή του 16χρονου

Θύελλα ανατροπών μετά από έγγραφο που διέρρευσε την Τρίτη, που δήλωνε πως ο 16χρονος που είχε καταγγείλει τον πατέρα Αντώνιο, μαζί με τη μητέρα του, ανασκεύασαν μέσω επιστολής.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ: Τέλος του χρόνου η κοστολόγηση των έργων αποκατάστασης των υποδομών

Ενώ οι πληγέντες των πλημμυρών στη Θεσσαλία και στον νομό Τρικάλων ειδικότερα, περιμένουν δυόμιση μήνες την καταβολή των ελάχιστων αποζημιώσεων για τις οικοσκευές, ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, μιλώντας σχετικά σε ραδιοφωνική συνέντευξη, απέδωσε τον λόγο των καθυστερήσεων στις διασταυρώσεις των αιτήσεων και των στοιχείων που παραθέτουν οι δικαιούχοι ενώ έκανε λόγο για «επιτήδειους» που προσπαθούν να λάβουν χρήματα που δεν δικαιούνται.

Πρόστιμο σε συναλλαγές που δεν περνάνε στο MyData το 2024 για αγρότες

Στάση μηδενικής ανοχής σε χειρόγραφα τιμολόγια φαίνεται ότι υιοθετεί από τις αρχές του 2024 η φορολογική αρχή, με το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τη φοροδιαφυγή, αν και άφηνε μέχρι πρόσφατα ανέγγιχτους τους αγρότες, να εμπλουτίζεται με ειδική διάταξη η οποία φέρνει πρόστιμα σε όσους δεν έχουν υιοθετήσει ακόμα το MyData.

Πήρε ΦΕΚ η επιστροφή ΕΦΚ αγροτικού πετρελαίου έρχεται η πληρωμή

Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ με την απόφαση για τους όρους, προϋποθέσεις και διαδικασία επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης του πετρελαίου εσωτερικής καύσης (DIESEL) που χρησιμοποιείται αποκλειστικά στη γεωργία για το έτος 2023.

Έκκληση για βοήθεια για βρέφος στον Αλμυρό

Μήνυμα της Υφυπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ζέττας Μ. Μακρή για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Θεσσαλία: Από 17/11 προκαταβολές για αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 6…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 5…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 4…