• 14 Νοεμβρίου, 2023

Πρωινό Δελτίο Τύπου 14-11-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 14-11-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τρίτης 14 Νοεμβρίου 2023. Ανοίξτε με ”κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Γάζα: Σε κατάσταση πολιορκίας το νοσοκομείο Αλ Σίφα – Κορυφώνεται η ανθρωπιστική κρίση

Το νοσοκομείο Αλ Σίφα, το μεγαλύτερο της Γάζας βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας, με ισραηλινά τανκς να έχουν πάρει θέσεις έξω από αυτό, όπως μεταδίδουν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Συνάντηση Μητσοτάκη – Σολτς: Με γεμάτη ατζέντα στο Βερολίνο

Στη γερμανική πρωτεύουσα βρίσκεται από χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου σήμερα στις 11 (τοπική ώρα) θα έχει συνάντηση με τον Γερμανό καγκελάριο Ολαφ Σολτς. Η συνάντηση αναμένεται να έχει αρκετά μεγάλη ατζέντα, η οποία χωρίζεται σε τρεις ενότητες:

Αποσύνθεση διαρκείας στον ΣΥΡΙΖΑ – Η δύσκολη επόμενη ημέρα

Αυτοί που αποχώρησαν και όσοι είναι με το «ένα πόδι έξω» αρνούνται να μιλήσουν πλέον για τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι το «κόμμα Κασσελάκη» που έχουν πλέον απέναντί τους. Για την ηγετική ομάδα της Κουμουνδούρου τα συγκεκριμένα στελέχη αποτελούν παρελθόν και μετά τη συνεδρίαση του Σαββατοκύριακου έχουν ανοίξει την πόρτα της εξόδου και σε όλους όσοι έχουν μείνει πίσω και διαφωνούν.

Νέα Φιλαδέλφεια: Τα μυστήρια με το «πειστήριο 56»

Περιπλέκονται αντί να ξεκαθαρίζουν τα δεδομένα στην υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή, το βράδυ της 8ης Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο της 24χρονης από ηλεκτροπληξία

Ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για τον θάνατο της 24χρονης που εντοπίστηκε νεκρή στο μπάνιο του διαμερίσματος όπου διέμενε στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας στη Θεσσαλονίκη.

Έρχονται νέα προγράμματα της ΔΥΠΑ για 155.000 ανέργους

Εννέα προγράμματα για την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας και την επανένταξη στην αγορά εργασίας 115.500 ανέργων προχωράει η ΔΥΠΑ το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Μητσοτάκης: Τετραετία προτεραιότητας στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής έναντι της περαιτέρω μείωσης φόρων

Την ώρα που το ζήτημα του τρόπου φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών βρίσκεται στο επίκεντρο της συζήτησης στο εσωτερικό της χώρας και η κυβέρνηση αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο “σημειακών παρεμβάσεων” μετά την διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε από το Βερολίνο σαφές στίγμα για την οικονομική πολιτική την δεύτερη τετραετία της ΝΔ προσδιορίζοντας ως προτεραιότητα την φοροδιαφυγή έναντι της μείωσης φόρων που αποτέλεσε βασική επιλογή στην πρώτη κυβερνητική θητεία.

«Πνίγουν» επαγγελματίες τα νέα μέτρα – Οργή και αγανάκτηση στη Μαγνησία

Μετά τις πυρκαγιές και τις διπλές πλημμύρες, θα φορολογηθούν και με ελάχιστο τεκμαρτό εισόδημα 10.920 ευρώ

Τόνοι νοθευμένου ελαιόλαδου σε λαϊκές και Facebook

Οέλεγχος έγινε έπειτα από καταγγελία απλού πολίτη. Μόλις κατάλαβε ότι το ελαιόλαδο που αγόρασε δεν ανταποκρινόταν ούτε στη γεύση, ούτε στην οσμή που έχει το εξαιρετικό παρθένο λάδι ελιάς, επικοινώνησε με τις αρχές.

Νέος Κόσμος: Παράσυρση πεζού από τραμ

Ένας πεζός παρασύρθηκε από συρμό του τραμ στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Μεταναστευτικό: Η συμφωνία Ιταλίας – Αλβανίας ανησυχεί το Συμβούλιο της Ευρώπης

Το προβλεπόμενο άνοιγμα στην Αλβανία κέντρων υποδοχής μεταναστών που διασώζονται στη θάλασσα από τις αρχές της Ιταλίας ανησυχεί το Συμβούλιο της Ευρώπης, το οποίο τόνισε χθες Δευτέρα 13/11 πως φοβάται ότι θα παραβιαστούν τα δικαιώματα των προσφύγων.

«Δώστε χώρο στα ποτάμια» λένε εμπειρογνώμονες-Παρουσιάζεται η έκθεση – Οι προτάσεις των Ολλανδών για να σωθεί ο θεσσαλικός κάμπος

Ξεχάστε τα μεγάλα, ακριβά φράγµατα. Αντ’ αυτών δώστε ζωτικό χώρο στα ποτάµια. Αυτό είναι ένα από τα βασικά µηνύµατα που στέλνει στην κυβέρνηση η ομάδα των Ολλανδών εμπειρογνωμόνων, σχετικά με την αντιπλημμυρική προστασία της Θεσσαλίας.

Μελέτη Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για δημογραφικές ανισότητες – Γήρανση και υπεργηρία σε πάνω από έναν στους τέσσερις νομούς

«Οδεύουμε προς έναν εκρηκτικό συνδυασμό «γήρανσης» και «υπεργηρίας» σε περισσοτέρους από 1 στους 4 Νομούς της χώρας μας, με αποτέλεσμα σύντομα (πολύ πριν το 2050) να έχουμε μια ομάδα Νομών όπου οι 65 ετών και άνω θα υπερβαίνουν το 1/3 του πληθυσμού τους, ενώ ταυτόχρονα το 1/4 εξ αυτών θα είναι «υπέργηροι»» τονίζεται σε μελέτη του πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Περισσότερα από 9 εκατ. ευρώ προς 3.000 πλημμυροπαθείς της Μαγνησίας μέχρι τώρα

Η υλοποίηση του σχήματος της πρώτης αρωγής για τους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τα ακραία πλημμυρικά φαινόμενα στη Θεσσαλία συνεχίζεται με τους ίδιους εντατικούς ρυθμούς.

Αγροτικό πετρέλαιο εντός της εβδομάδας, παίζεται μόνιμη επιστροφή

Το παράθυρο της «µονιµοποίησης» του µέτρου επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου φαίνεται ότι ανοίγει η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, εστιάζοντας ωστόσο αποκλειστικά σε συλλογικά σχήµατα, στην ίδια δηλαδή λογική µε την οποία δουλεύει η ευνοϊκή ρύθµιση της µείωσης φόρου 50% σε συνεταιρισµένους αγρότες.

Χρ. Τριαντόπουλος: Προχωρά η μελέτη για τη νέα σιδηροδρομική γραμμή από τον Αλμυρό προς το κεντρικό δίκτυο Βόλου – Λάρισας

Στη Βουλή από τον Αλ.Μεϊκόπουλο οι προτάσεις των ξενοδόχων Μαγνησίας για αποτελεσματική ενίσχυση

Διαγωνισμός με χρηματικό έπαθλο στο tiktok με το νέο τραγούδι του Βαγγέλη Κονιτόπουλου «αμάν τι παίδαρος»

 

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 6…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 5…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 4…