• 10 Νοεμβρίου, 2023

Πρωινό Δελτίο Τύπου 10-11-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 10-11-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου 2023. Ανοίξτε με ”κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου: Επί τάπητος η ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα

Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη θα συνεδριάσει σήμερα, Παρασκευή (10/11) στις 12:00 στο Μέγαρο Μαξίμου το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας – Κύπρου.

Νετανιάχου: Δεν επιδιώκουμε να κυβερνήσουμε, ούτε να επιβάλουμε κατοχή στη Γάζα

ΟΙσραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News πως σκοπός του δεν είναι ούτε να «κυβερνήσει», ούτε «να κυριεύσει», ούτε να επιβάλει νέα «κατοχή» στη Λωρίδα της Γάζας. Παράλληλα, διαβεβαίωσε πως ο στρατός της χώρας του προχωρά «εξαιρετικά καλά» στον πόλεμο εναντίον της Χαμάς.

Πειθαρχικές ποινές σε πέντε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. για το φιάσκο με τους Κροάτες χούλιγκαν

Πειθαρχικές ποινές σε πέντε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που ενεπλάκησαν στη διαχείριση των Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ αναμένεται να ανακοινώσει η ηγεσία της Αστυνομίας, πιθανότατα αύριο.

Βροχή από κείμενα στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει Κεντρικής Επιτροπής

Ασφαλείς πληροφορίες της «Κ» αναφέρουν πως δεν θα είναι μόνο το κείμενο της «Ομπρέλας» το οποίο θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των μελών της Κεντρικής Επιτροπής με τη «σφραγίδα» που θα βάλει στη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ.

Πτώση αεροσκάφους στα Χανιά: «Δεμένοι με τις ζώνες στα καθίσματά τους εντοπίστηκαν οι επιβάτες»

Νεκροί ανασύρθηκαν οι δύο επιβαίνοντες του δικινητήριου αεροσκάφους, που έπεσε νωρίς το απόγευμα στην θαλάσσια περιοχή του Μάλεμε, στα Χανιά, σε κοντινή απόσταση από την ακτή.

Ψηφίστηκε το Ειδικό Τιμολόγιο Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας – Τι πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές

Ψηφίστηκε απόψε στην Ολομέλεια της Βουλής το νέο Ειδικό Τιμολόγιο Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας, στο πλαίσιο του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης.

Προ των πυλών οι αλλαγές στο επίδομα ανεργίας ΟΑΕΔ – ΔΥΠΑ, νέες ρυθμίσεις εντός ημερών

Μία σειρά αλλαγών στα επιδόματα ανεργίας της ΔΥΠΑ προωθεί το υπουργείο Εργασίας, το οποίο θα συμπεριλάβει τις νέες ρυθμίσεις στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο το οποίο μπαίνει σε διαβούλευση την επόμενη Τρίτη σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews.

Τα … «τερτίπια» μείωσης της ανεργίας…

Το γεγονός ότι η μείωση της ανεργίας, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, οφείλεται ουσιαστικά στην μείωση του εργατικού δυναμικού κατά 400.000 και όχι στην αύξηση της απασχόλησης, κάτι που αποκρύπτει το πολιτικό αφήγημα όλων των κυβερνήσεων, ανέφερε στο Ράδιο ΕΝΑ και τον Ηλία Κουτσερή, ο Αλέξης Μητρόπουλος εργατολόγος και καθηγητής Εργατικού Δικαίου, επικεφαλής της επιστημονικής ένωσης ΕΝΥΠΕΚΚ.

Γ. Χαρίτος για τις ιώσεις: «Η γρίπη θα έρθει μετά τις γιορτές»

Για την εικόνα των ιώσεων που πλήττουν τα παιδιά μίλησε στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Ηλία Κουτσερή ο γνωστός και έμπειρος παιδίατρος κ. Γιώργος Χαρίτος επισημαίνοντας πως μέχρι στιγμής, η χρονιά φαίνεται να είναι ευκολότερη απ’ ότι πέρυσι, με την περσινή να χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά έντονη.

Ζευγάρι Αλβανών ταυτοποιήθηκε ως υπεύθυνο για τη μεγάλη φωτιά στο Βρωμονέρι

Ζευγάρι αλβανικής υπηκοότητας 39 και 37 ετών, ευθύνεται για την πυρκαγιά που προκλήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 13:40 σε πευκοδάσος στο «Βρωμονέρι» Πηλίου.

Τραγωδία στα Χανιά – Νεκροί δύο χειριστές ανεμόπτερου που έπεσε στο Μάλεμε

Το μικρό αεροπλάνο της αερολέσχης Δυτικής Αττικής, είχε απογειωθεί από την Κωπαΐδα με προορισμό το αεροδρόμιο του Μάλεμε το οποίο χρησιμοποιείται από την αερολέσχη Χανίων

Ετοιμάζεται Master Plan Για Την Πληγείσα Θεσσαλία

Η Θεσσαλία είναι πρόβλημα ευρωπαϊκό, όχι μόνο της Ελλάδας, επισήμανε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, σε δηλώσεις του κατά την επίσκεψη αντιπροσωπείας Ευρωπαίων υπουργών σε πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας, προτείνοντας παράλληλα, τόσο ο ίδιος όσο και το σύνολο των μετεχόντων στην αντιπροσωπεία, τη δημιουργία Ταμείου Αλληλεγγύης προς τις χώρες που πλήττονται από την κλιματική κρίση.

Πήρε μπρος η μηχανή για αγροτικό πετρέλαιο την άλλη εβδομάδα και σκέψεις για μόνιμη επιστροφή σε λίγους

Το παράθυρο της «µονιµοποίησης» του µέτρου επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου φαίνεται ότι ανοίγει η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, εστιάζοντας ωστόσο αποκλειστικά σε συλλογικά σχήµατα, στην ίδια δηλαδή λογική µε την οποία δουλεύει η ευνοϊκή ρύθµιση της µείωσης φόρου 50% σε συνεταιρισµένους αγρότες.

Διαδικτυακές συναντήσεις γονέων από την «Πρόταση Ζωής»

Νεαροί αθλητές του ΓΣΑ στους αγώνες ριπτικού τριάθλου


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 6…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 5…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 4…