• 7 Νοεμβρίου, 2023

Πρωινό Δελτίο Τύπου 7-11-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 7-11-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τρίτης 7 Νοεμβρίου 2023. Ανοίξτε με ”κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Η «τελική επίθεση» από τον IDF στη Χαμάς – Ξεπέρασαν τους 10.000 οι νεκροί στη Γάζα

«Αναπόφευκτη» μοιάζει η «τελική επίθεση» του ισραηλινού στρατού σε νοσοκομεία και τούνελ, στρατηγικές θέσεις σύμφωνα με τον IDF της Χαμάς, με τους νεκρούς Παλαιστίνιους στη Λωρίδα της Γάζας να έχουν φτάσει τους 10.022 από το βράδυ της 7ης Οκτωβρίου.

Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα αναλάβει τη «γενική ευθύνη για την ασφάλεια» στη Γάζα μετά τον πόλεμο

ΟΜπέντζαμιν Νετανιάχου δήλωσε πως το Ισραήλ θα αναλάβει τη «συνολική ευθύνη για την ασφάλεια» στη Λωρίδα της Γάζας επ’ αόριστον, αφού τερματιστεί ο πόλεμος που κήρυξε στο παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς.

Η Ρωσία κατέρριψε 17 ουκρανικά drones σε Μαύρη Θάλασσα και Κριμαία

Δεκαεπτά ουκρανικά drones αναχαίτισαν και κατέρριψαν τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας της Ρωσίας στα ανοιχτά της Μαύρης Θάλασσας και την Κριμαία, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την έξοδό του από το κόµµα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην εκδήλωση που διοργάνωσε η εφηµερίδα «Η Εποχή», με παρόντα στελέχη ως επί το πλείστον από την «Ομπρέλα», ανέφερε:

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Werner Hoyer, θα έχει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στις 11:00 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μόλις 27 από τις 4.500 διαδικασίες στο Δημόσιο έχουν απλουστευθεί

Εάν τα τελευταία χρόνια η ελληνική πολιτεία κατάφερε να αδράξει τα φρούτα που κρέμονται χαμηλά (low hanging fruits), να πετύχει δηλαδή έως ένα βαθμό εύκολες νίκες στην ψηφιοποίηση του κράτους, καλείται πια να στοχεύσει τους καρπούς που βρίσκονται στο ψηλότερο σημείο του δέντρου.

ΑΣΕΠ: Το ΦΕΚ για 135 μόνιμους στην πολεμική αεροπορία

ΣΕΠ: Προκηρύσσονται για το έτος 2023 εκατόν τριάντα πέντε (135) θέσεις Μονίμων Υπαξιωματικών της ΠΑ στους βαθμούς Αρχισμηνία, Επισμηνία και Σμηνία στην επετηρίδα Τεχνικής Υποστήριξης που θα καλυφθούν από ΕΜΘ και ΕΠΟΠ της ΠΑ, κατόχους τίτλων σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης, με μετάταξη στο Σώμα Μονίμων Υπαξιωματικών της ΠΑ προέλευσης Ανώτερων Στρατιωτικών Σχολών (ΑΣΣΥ).

Βόλος: Στον ανακριτή σήμερα 33χρονος οδηγός μετά την παράσυρση και το θάνατο βρέφους

Στον Ανακριτή θα απολογηθεί σήμερα, ο 33χρονος οδηγός μηχανής που παρέσυρε και σκότωσε ένα βρέφος, το Σάββατο το βράδυ στο κέντρο του Βόλου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, θα εξεταστεί και το υλικό από τις κάμερες, το οποίο ζητήθηκε από την αστυνομία να συλλέξει από όλες τις επιχειρήσεις στην οδό Ιάσονος.

Μέχρι τις 10 Νοεμβρίου οι αιτήσεις αποζημίωσης για επιχειρήσεις και αγροτοκτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις

Στο πλαίσιο υλοποίησης της στήριξης της κρατικής αρωγής, τόσο για τις επιχειρήσεις, όσο και για τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις και τις κτηνοτροφικές μονάδες ως προς το πάγιο κεφάλαιο και τον εξοπλισμό τους, από τα ακραία πλημμυρικά φαινόμενα που έπληξαν τη Θεσσαλία κατά τον Σεπτέμβριο του 2023, η καταληκτική ημερομηνία αποδοχής αιτήσεων είτε μέσω του ΕΛΓΑ, είτε μέσω της Περιφέρειας Θεσσαλίας ορίζεται η Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023.

Τρεις θεματικοί αντιπεριφερειάρχες από τη Μαγνησία – Ποιοι και ποιους τομείς θα αναλάβουν

Ο νέος περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας επιβεβαίωσε, μιλώντας σήμερα στο Ράδιο ΕΝΑ, τις πληροφορίες ότι εκτός από τη χωρική αντιπεριφερειάρχη Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, η Μαγνησία θα εκπροσωπηθεί στη νέα περιφερειακή αρχή με 3 ακόμη θεματικούς αντιπεριφερειάρχες.

Το Εργασιακό Τοπίο Μετά Τις Πλημμύρες Στη Θεσσαλία

Το πλήγμα των πλημμυρών στην τρίτη μεγαλύτερη αγορά εργασίας της χώρας, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, σκιαγραφεί το Παρατηρητήριο Τεχνολογιών και Αναλύσεων για την Εργασία και την Ανθεκτικότητα στο Μεσογειακό Ευρωπαϊκό Νότο.

Με νέα φιλοσοφία και πολλές προκηρύξεις οι Νέοι Αγρότες από το 2024, στα οχτώ έτη η δέσμευση στη δράση

Σε διαβούλευση έως τις 15 Νοεµβρίου τέθηκε η πρόσκληση Νέων Αγροτών 2024, που ορίζει δικαιούχους του προγράµµατος όσους ξεκίνησαν την αγροτική τους δραστηριότητα έως και 18 µήνες πριν την οριστικοποίηση της αίτησης ενίσχυσης.

Μειωμένες οι ελληνικές εξαγωγές σταφυλιών, κυριάρχησαν στην ΕΕ η Ιταλία και η Τουρκία

Προς το τέλος τους βρίσκονται οι φετινές εξαγωγές επιτραπεζίων σταφυλιών της χώρας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του του Συνδέσμου Εξαγωγέων Incofruit – Hellas, οι φετινές εξαγωγές επιτραπέζιων σταφυλιών της χώρας μας ανέρχονται σε 39.186 τόνους, μειωμένες, κατά -10,9%, έναντι του 2022, που ήταν στους 43.971 τόνους.

Η ατζέντα της κυβέρνησης για ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους – Γράφει ο Δ. Τσιμπανάκος

Νέο διοικητικό συμβούλιο και έναρξη τμημάτων για τον Σύλλογο Μικρασιατών Αλμυρού

 


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 6…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 5…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 4…