• 4 Νοεμβρίου, 2023

Ο Μπένος χάρισε το τρίποντο στους Μυρμηδόνες

Ο Μπένος χάρισε το τρίποντο στους Μυρμηδόνες

Με ήλιο κι αέρα διεξήχθη στο γήπεδο του Πλατάνου η αναμέτρηση Μυρμηδόνες-ΑΕ 2002 για την τρίτη αγωνιστική της Β’ Τοπικής που βρήκε δίκαια νικήτρια την ομάδα του Θοδωρή Σκούρα με 1-0. Το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στις αρχές του δευτέρου 45λεπτου με ψηλοκρεμαστό πλασέ εκτός μεγάλης περιοχής από τον Αποστόλη Μπένο.

Στο α’ μέρος, οι Μυρμηδόνες είχαν καθολική εδαφική υπεροχή παίζοντας στο μισό γήπεδο, αν και δεν δημιούργησαν πολλές φάσεις. Μακρινό σουτ του Κλουκουτάρα έφυγε ένα μέτρο πάνω από το οριζόντιο στο 14ο λεπτό, λίγο αργότερα σε καλή θέση ο Τόπας σούταρε εκεί που βρίσκονταν ο Μητράκος. Ακόμη μια τελική από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 40′ από τον Κλουκουτάρα δεν είχε στόχο.

Στις αρχές του β’ μέρους ο Τσόγκας είχε καλή ευκαιρία και στο 50′ έγινε το 1-0: από γέμισμα του Μπίνα και λάθος της άμυνα, επωφελήθηκε ο Μπένος ο οποίος σκόραρε με πλασέ από το ημικύκλιο. Διαγώνιο σουτ του Τόπα απέκρουσε με το ένα πόδι ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων στο 56′. Η ομάδα των Καλών Νερών σταδιακά πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, είχε δύο τελικές με σέντρα σουτ του Στουμποβίκου και μια ανάποδη κεφαλιά του Β. Γαλάνη, αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Τούντορ.

Για τους γηπεδούχους οι άλλες φάσεις: στο 81′ κεφαλιά του Μπένου μπλόκαρε ο Μητράκος, στο 90′ σουτ του Τσόγκα απέκρουσε με το ένα χέρι ο τερματοφύλακας των Καλών Νερών. Είχαμε 8 λεπτά καθυστερήσεις αλλά δεν άλλαξε κάτι και έτσι, με το τρίποντο αυτό, το σύνολο του Σκούρα έφθασε τους 7 βαθμούς και είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας!

Αργότερα στο e-almyros.gr θα δημοσιεύσουμε το φωτορεπορτάζ της συνάντησης.

Μυρμηδόνες: Τούντορ, Μπούρχας, Κατσαβριάς (46′ Μπίνας), Βούλγαρης (46′ Τσόγκας), Κοντοβάς, Χριστέλος, Κλουκουτάρας (70′ Τσέργας),  Τίτου, Μπένος (90′ Λεμούσιας), Μακρής, Τόπας (85′ Μπιρμπίλης).
ΑΕ 2002: Μητράκος, Τζίκας, Βαγγ. Γαλάνης, Ροδοβίτης, Ιντζόγλου (73′ Καμζάι), Βεργοζήσης (53′ Σουλάι), Μ. Γαλάνης (65′ Αγκόλι), Βέργος, Τσινίκας (46′ Στουμποβίκος), Προβιάς, Τζοτκάι (46′ Γώγος).


Σχετικά Άρθρα

Αποχωρεί ο πρωταθλητής πρόεδρος των Μυρμηδόνων Θ. Γώγουλας

Αποχωρεί ο πρωταθλητής πρόεδρος των Μυρμηδόνων Θ. Γώγουλας

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου των Μυρμηδόνων κάνει γνωστή ο Θεοδόσης Γώγουλας με…
Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Ο ΑΣ Μικροθηβών δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου και έτσι οι παίκτες του…
Διατήρησαν την κορυφή οι Μυρμηδόνες

Διατήρησαν την κορυφή οι Μυρμηδόνες

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάριο Κομπούρα που σημείωσε δύο από τα τρία γκολ, οι Μυρμηδόνες κέρδισαν…