• 4 Νοεμβρίου, 2023

Δοκάρι ο ΓΣΑ, γκολ ο Ολυμπιακός – Συνεχίζουν με το απόλυτο οι “ερυθρόλευκοι”, 2η ήττα για τους “κυανόλευκους”

Δοκάρι ο ΓΣΑ, γκολ ο Ολυμπιακός – Συνεχίζουν με το απόλυτο οι “ερυθρόλευκοι”, 2η ήττα για τους “κυανόλευκους”

Ο ΓΣΑ είχε δοκάρι, ο Ολυμπιακός το γκολ στα πρώτα λεπτά και το 1-0 δεν άλλαξε στο ΕΑΚ Βόλου. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» του Στέλιου Αρσένου έφθασαν στο «έξι στα έξι» και συνεχίζουν να είναι μόνοι πρώτοι στην κατάταξη της Α’ Τοπικής, ενώ οι «κυανόλευκοι» του Χρήστου Καπελιάνη γνώρισαν τη δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα.

Στο 5ο λεπτό, ο Μακρής μπήκε στη μεγάλη περιοχή και σούταρε από πλάγια δεξιά, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και τέσσερα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι σκόραραν. Από σέντρα του Μπλατσέρη και κεφαλιά-πάσα του Κυρίτση, επωφελήθηκε ο Τασιούλης ο οποίος με πλασέ βρήκε δίχτυα.

Από εκεί και πέρα, έγιναν λίγες αξιόλογες φάσεις. Στο 27’ ο Κοντογεωργάκης απέκρουσε προσπάθεια του Σκοπελίτη, στο 30’ μακρινό σουτ του Σκούπρα πέρασε άουτ. Ο Ολυμπιακός είχε τεράστια φάση στο τελευταίο λεπτό όταν από λάθος του Ντόντα, ο Αναστασίου πέρασε τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία, έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Αλμυρός απείλησε με σουτ του Μακρή που βρήκε σε ετοιμότητα τον Σταυράκη, ενώ στο 83’ ο Νούσιος βρέθηκε σε καλή θέση, άνοιξε το κοντρόλ όμως και έδωσε την ευκαιρία στον Κοντογεωργάκη να μπλοκάρει. Αξίζει να αναφέρουμε ότι από τους 22 ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν την αναμέτρηση, οι 6 ήταν από την Μαγνησία και οι υπόλοιποι εκτός νομού, σχεδόν όλοι από τη Λάρισα.

Ολυμπιακός Βόλου: Σταυράκης, Κακάμης, Παπακώστας, Γκαλίτσιος, Κούλπας, Πετράκος (81’ Παπαϊωάννου), Σκοπελίτης (73’ Κατσαγεωργίου), Κυρίτσης, Μπλατσέρη (81’ Ματέα), Τασιούλης (73’ Νούσιος), Αναστασίου (73’ Καρατσόλης).

ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Σώκος, Γιαννακόπουλος, Ντόντα (84’ Ρέψης), Χατζηλιάδης, Σκούπρας, Αναδολού, Μακρής, Μπασαγιάννης (81’ Τσιάτσιος), Ζαφειρίου, Νάστας (71’ Σταθάκος).


Σχετικά Άρθρα

Δεύτερη έδρα του Ολυμπιακού το στάδιο Αλμυρού

Δεύτερη έδρα του Ολυμπιακού το στάδιο Αλμυρού

Ο Ολυμπιακός Βόλου δήλωσε ως δεύτερη έδρα του το στάδιο Αλμυρού για την αγωνιστική σεζόν 2024-25.…
Μεταγραφή για την Αγγελική Τσιάτσου

Μεταγραφή για την Αγγελική Τσιάτσου

Ακόμη μία αθλήτρια από τον Αλμυρό, η Αγγελική Τσιάτσου, θα φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού…
Πήρε 19χρονο μέσο ο ΓΣΑ – Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων

Πήρε 19χρονο μέσο ο ΓΣΑ – Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων

Μετά τον Τσάνιο, ο ΓΣΑ ανακοίνωσε τη δεύτερη προσθήκη στο ρόστερ της σεζόν 2024-25.  Πρόκειται για…