• 4 Νοεμβρίου, 2023

Δεύτερος βαθμός για τον Αχιλλέα

Δεύτερος βαθμός για τον Αχιλλέα

Δεύτερη ισοπαλία σε τρεις αγωνιστικές για τον Αχιλλέα, που μπορεί να μην κέρδισε αλλά έβαλε άλλον έναν βαθμό στο σακούλι… στη φετινή Β’ Τοπική Κατηγορία.

Στο γήπεδο «Αποστόλης Πλασταράς» του Αχιλλείου, η ΑΠΟΒ προηγήθηκε στο 44ο λεπτό με κεφαλιά του Τσιουκαντάνα ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Χουμπλή και το 1-1 διαμόρφωσε ο γερόλυκος των γηπέδων Νίκος Μπεζάτης με πλασέ στο 70ό.

Για τους γηπεδούχους, Κλίντον και Θάνος Παναγιώτου είχαν καλές ευκαιρίες για το γκολ της νίκης στα τελευταία λεπτά, ενώ πλήγμα ήταν στο 80’ ο τραυματισμός-αναγκαστική αλλαγή για τον Κατσιαβριά και στο 85’ η αποβολή του Τσεκούρα. Ο σύλλογος του Αχιλλείου εξέφρασε παράπονα για τις υποδείξεις της διαιτησίας. Οι φωτογραφίες είναι από τον σημερινό αγώνα!

Αχιλλέας: Τίτας, Μόσχος (67’ Καλτσάς), Τσεκούρας, Κωστόπουλος, Μπεζάτης, Αλντίν, Παναγιώτου, Καμόσος, Κατσιαβριάς (80’ Γκιάντα), Μαλλιαρός, Κλίντον.
ΑΠΟΒ: Γαλλιόπουλος, Ζιώγκα (54’ Π. Χουμπλής), Ρέκκας, Σταυρής, Τσιουκαντάνας, Συρταριώτης, Κραβαρίτης, Τσόχας, Καμμένος (25’ Ευαγγελιδάκης-75’ Μπέσσας), Κεραμίδας, Α. Χουμπλής.


Σχετικά Άρθρα

Σημαντικός βαθμός για Πρωτεσίλαο

Σημαντικός βαθμός για Πρωτεσίλαο

Και οι δύο ομάδες έπαιζαν «τελικό» σήμερα στο βοηθητικό του ΕΑΚ και το ισόπαλο 1-1 χαροποίησε…
Από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο η Δήμητρα

Από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο η Δήμητρα

Η Δήμητρα επικράτησε 4-1 του Αχιλλέα στο γήπεδο της Σούρπης όπου εξέτισε σήμερα τη μία αγωνιστική…
Ρεπορτάζ και φωτογραφίες από το Αχίλλειο: Αχιλλέας-Μυρμηδόνες

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες από το Αχίλλειο: Αχιλλέας-Μυρμηδόνες

Στο γήπεδο του Αχιλλείου, οι Μυρμηδόνες κέρδισαν 2-0 τον τοπικό Αχιλλέα και διατήρησαν τη θέση τους…