• 1 Νοεμβρίου, 2023

Πρωινό Δελτίο Τύπου 1-11-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 1-11-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 1 Νοεμβρίου 2023. “Ανοίξτε” με “κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Γάζα: Αργή, σιωπηρή και μυστική επιχείρηση

Οταν ισραηλινά χερσαία τμήματα προωθήθηκαν σε μεγάλους αριθμούς στη Λωρίδα της Γάζας το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά την έναρξη του εβραϊκού Σαμπάτ, το έκαναν με άκρα μυστικότητα, ενώ χρειάστηκαν ώρες προτού ο υπόλοιπος κόσμος καταλάβει τι συνέβαινε.

Συνελήφθησαν 21 Ιταλοί νεοναζί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τις βραδινές ώρες της Τρίτης (31/10), 21 Ιταλοί νεοναζί οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σε κάλεσμα για συγκέντρωση ακροδεξιών που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη (01/11) στο Νέο Ηράκλειο.

Στην τσιμπίδα των νέων τεκμηρίων 473.000 ελεύθεροι επαγγελματίες

Με ελάχιστο τεκμαρτό εισόδημα ύψους 10.920 ευρώ για τους επαγγελματίες το οποίο υπό προϋποθέσεις θα φθάνει τα 50.000 ευρώ θα φορολογηθούν για τα εισοδήματα του 2023 (δηλώσεις που θα υποβληθούν το 2024) οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Γάζα: Το Ισραήλ επιμένει παρά τις διεθνείς αντιδράσεις για τον βομβαρδισμό καταυλισμού προσφύγων

«Σκόνη» έγινε ο πυκνοκατοικημένος προσφυγικός καταυλισμός Τζαμπαλίγια στη βόρεια Γάζα μετά την επίθεση που εξαπέλυσε ο ισραηλινός στρατός την Τρίτη (31/10), με τον αριθμό των θυμάτων που θάφτηκαν κάτω από τα ερείπια να ανεβαίνει συνεχώς.

Το στοίχημα της αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής και η δέσμευση για επιστροφή των χρημάτων στην κοινωνία

Με τις παρεμβάσεις που δρομολογούνται μετά την χθεσινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, το Μέγαρο Μαξίμου βάζει επί της ουσίας ένα μεγάλο στοίχημα φιλοδοξώντας να επιτύχει εκεί που προηγούμενες κυβερνήσεις, δεν τα κατάφεραν: Στην “μάχη κατά της φοροδιαφυγής”.

Κρήτη: Συναγερμός για μαχαιρωμένο άνδρα μέσα στη νύχτα

Συναγερμός σήμανε μέσα στη νύχτα σε ΕΚΑΒ και Aστυνομία για έναν άντρα ο οποίος βρέθηκε τραυματισμένος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ekriti πρόκειται για έναν 40χρονο ο οποίος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται εντοπίστηκε, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, να φέρει τραύμα στο στήθος από αιχμηρό αντικείμενο.

Ιταλία: Σφοδρή κακοκαιρία στο Μιλάνο, υπερχείλισε η λίμνη Κόμο  – Ένας αγνοούμενος στη Πάρμα

Σφοδρή κακοκαιρία έπληξε την Τρίτη (31/10) μεγάλο τμήμα της βόρειας Ιταλίας, προκαλώντας την υπερχείλιση της λίμνης του Κόμο.

Αποκλεισμένοι οι πλημμυροπαθείς της Μαγνησίας από την απαλλαγή συμμετοχής τους στα φάρμακα!

Αποκλεισμένοι εξακολουθούν και είναι οι πλημμυροπαθείς και της Μαγνησίας, όπως και οι υπόλοιποι πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, από την απαλλαγή τους στη συμμετοχή αγοράς φαρμάκων, καθώς η εξαγγελία της κυβέρνησης δεν έχει τεθεί σε εφαρμογή!

Νέα «καμπάνα» για Βολιώτη αντιεμβολιαστή γιατρό – Τέθηκε σε αργία ενός έτους

Για τις αντιεπιστημονικές του απόψεις για τον εμβολιασμό σχετικά με τον κορονοϊό – Την προσοχή των πολιτών για τα νόμιμα ιατρεία εφιστά ο Ιατρικός Σύλλογος

Αγωνία για ζευγάρι Ελβετών που έκανε canyoning στο φαράγγι του Γοργοποτάμου

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση διάσωσης από την 7η ΕΜΑΚ με τη βοήθεια και ελικοπτέρου, μετά από «SOS» που εξέπεμψε το μεσημέρι της Τρίτης (31/10) ζευγάρι Ελβετών που επιχειρούσε κατάβαση φαραγγιού (canyoning) στην περιοχή του Γοργοποτάμου.

Ανακαινίζονται Παθολογική Και Ορθοπεδική, Εκσυγχρονίζεται Το ΤΕΠ Στο Νοσοκομείο Καρδίτσας

Για την πορεία των έργων αναβάθμισης του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Καρδίτσας όπως επίσης και της λειτουργίας των Κέντρων Υγείας Παλαμά και Μουζακίου μίλησε ο Υποδιοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Σταύρος Παπαγεωργίου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Ράδιο Ηχόραμα (100,8FM).

Λάρισα: Έκρηξη σε ΑΤΜ στη Νίκαια – Μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ.

Αναστάτωση στη Νίκαια του Δήμου Κιλελέρ, όταν μετά τις 2 τα μεσάνυχτα (ξημερώνοντας Τετάρτη) ακούστηκε μια εκκωφαντική έκρηξη…

Η Δωροθέα Κολυνδρίνη για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην Κάρλα

Με αφορμή την ανακοίνωση της ΛΑΣΥ για την εγκατάσταση 19 ανεμογεννητριών στην περιοχή του Μαυροβουνίου, ανάμεσα σε  Βένετο και Κανάλια η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη διευκρινίζει τα εξής:

Ελλιπής προετοιμασία της ΚΑΠ, παρασιτισμός ΟΣΔΕ και ανασφάλεια υπουργών, έριξαν την πληρωμή στα βράχια

Η απουσία της αναδιανεμητικής ενίσχυσης, η αδυναμία έγκαιρου υπολογισμού της σύγκλισης, η συμπληρωματική ενίσχυση νέων αγροτών που θα πιστωθεί με την εξόφληση του Δεκεμβρίου και το παραμελημένο ζήτημα των eco-schemes, διαμορφώνουν τις παραμέτρους οι οποίες θα μπορούσαν να είχαν αφήσει μια διαφορετική, ίσως πιο ευχάριστη, επίγευση στην τελευταία πληρωμή άμεσων ενισχύσεων της περασμένης Παρασκευής 27 Οκτωβρίου.

Ζ. Μακρή: «Το Ίδρυμα Μαρτίνου αναλαμβάνει την ανακατασκευή Νηπιαγωγείων της Μαγνησίας»

Χρ. Τριαντόπουλος: Στενή συνεργασία με όλους στις Παρακάρλιες περιοχές για την αποκατάσταση και στήριξη της περιοχής

 


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 6…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 5…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 4…