• 27 Οκτωβρίου, 2023

Πρωινό Δελτίο Τύπου 27-10-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 27-10-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου 2023. “Ανοίξτε” με “κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Σύνοδος ΕΕ: Πρωτοβουλία Μητσοτάκη για αύξηση πόρων σε μεταναστευτικό και φυσικές καταστροφές

Βασικά σημεία συζήτησης αναμένεται να αποτελέσουν η χρηματοπιστωτική κατάσταση, η πρόοδος που έχει σημειωθεί στην Τραπεζική Ένωση αλλά και οι διαδικασίες για το ψηφιακό ευρώ.

Μεσανατολικό: Νεκροί τέσσερις επιτελείς της Χαμάς, ανακοίνωσε το Ισραήλ

Με τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή να κλείνει πλέον την τρίτη του εβδομάδα και τις συνθήκες στη Γάζα να καθίστανται όλο και πιο ασφυκτικές εξαιτίας των ελλείψεων σε τρόφιμα, φάρμακα και καύσιμα, οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν πως σκότωσαν χθες, Πέμπτη, τέσσερα υψηλόβαθμα στελέχη της Χαμάς σε αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας.

Σύνοδος Κορυφής: Συμφωνία των «27» στα συμπεράσματα για τη Μέση Ανατολή

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής των 27 ηγετών των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την κατάσταση που επικρατεί στη Μέση Ανατολή, καθώς αργά το βράδυ της Πέμπτης (26/10), υπήρξε συμφωνία για τη διατύπωση της ανακοίνωσης γύρω από την ανθρωπιστική βοήθεια στην Παλαιστίνη.

Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη του Μέιν με 18 θύματα

Εκατοντάδες αστυνομικοί ερευνούσαν έως αργά χθες το βράδυ τα δάση γύρω από την πόλη Λιούιστον για να εντοπίσουν τον δράστη της επίθεσης σε αίθουσα μπόουλινγκ που προκάλεσε τον θάνατο 18 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 13

ΣΥΡΙΖΑ: Σήμα στροφής από Κασσελάκη

Πριν γίνουν οι τέσσερις παραπομπές για διαγραφή ο Στέφανος Κασσελάκης είχε τηλεφωνήσει στον Ευκλείδη Τσακαλώτο από τη Νέα Υόρκη, ζητώντας του να μιλήσουν. Και ο πρώην υπουργός Οικονομικών είχε καταθέσει αίτημα εδώ και αρκετές ημέρες στο γραφείo του να γίνει αυτό το τετ α τετ.

Σε πρώτο πλάνο της κυβέρνησης οι πρωτοβουλίες για καθημερινότητα και ακρίβεια

Στις χθεσινές εργασίες της Συνόδου Κορυφής κυριάρχησε η κρίση στην Μέση Ανατολή, η σημερινή Σύνοδος Κορυφής της ευρωζώνης που θα διεξαχθεί στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου δίνει άλλη μια ευκαιρία στον πρωθυπουργό να αναδείξει σε ευρωπαϊκό επίπεδο την οικονομική ιστορία επιτυχίας της Ελλάδας για την οποία μίλησε και στο προχθεσινό δείπνο της ΕΚΤ.

Σαρώνει η μετάλλαξη Κράκεν – Αυξάνονται τα κρούσματα κορονοϊού

Περισσότεροι από 1.000 ασθενείς Covid-19 χρειάστηκε να εισαχθούν στο νοσοκομείο το επταήμερο που έληξε στις 22 Οκτωβρίου, δείχνει η τελευταία έκθεση του ΕΟΔΥ, η οποία ωστόσο καταγράφει μείωση της θετικότητας και των νέων διασωληνώσεων.

Συναγερμός στη Νέα Σμύρνη: Εξαφανίστηκαν δύο ανήλικα κορίτσια

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την εξαφάνιση της 13χρονης Ελευθερίας Σ. και της 14χρονης Αικατερίνης Π. από τη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα», στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Τι έδειξε έρευνα για την περιβαλλοντική κατάσταση του Παγασητικού μετά τις πλημμύρες

Ανάρτηση σχετικά με τα πρώτα αποτελέσματα των ερευνών του Τμήματος Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος του Π.Θ. στην ανοιχτή θάλασσα και το παράκτιο οικοσύστημα του Παγασητικού Κόλπου, έγινε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ανοικτό το θυρόφραγμα Κάρλας όσο προβλέπεται από τον νόμο

Ανοικτό όσο προβλέπεται από τον νόμο, θα παραμείνει το θυρόφραγμα της Κάρλας, όπως τόνισε χθες ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο σχέδιο που έχει κατατεθεί στην πολιτεία από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, προκειμένου να απομακρυνθεί το νερό από τις πλημμυρισμένες εκτάσεις της Κάρλας.

«Στοπ» στην κοπή δέντρων στον Κραυσίδωνα βάζει το δικαστήριο

Απαγορεύτηκε η κοπή των δέντρων στον Κραυσίδωνα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς το Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου αποδέχθηκε το αίτημα προσωρινής διαταγής κατά της περιφέρειας που κατέθεσαν 20 πολίτες του Βόλου, μαζί με την Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας.

Βόλος: Εργολάβος “δημόσιος κίνδυνος” χτύπησε στο κεφάλι αστυνομικό – Του έχει κάψει το σπίτι

Ο άνθρωπος που μπαινοβγαίνει στις φυλακές, που έχει απειλήσει εισαγγελικό λειτουργό, που έχει απειλήσει κατ΄επανάληψη να κάψει τον πεθερό του και την πρώην σύζυγό του, που το έσκασε μέσα από κελί του αστυνομικού τμήματος, που είναι πρωταγωνιστής επεισοδίων με ξυλοδαρμούς και κακοποιήσεις, πήρε χθες ξανά τον δρόμο για την φυλακή, δύο μήνες μετά την αποφυλάκισή του.

Γρίφος το παζάρι της Λάρισας

Άγνωστο παραμένει εάν θα πραγματοποιηθεί τελικά φέτος το παζάρι στη Λάρισα. Σήμερα αναμένεται η τελική απόφαση από το Δήμο Λαρισαίων, ενώ τα σενάρια έδιναν και έπαιρναν μέχρι χθες.

Απέδωσαν οι δοκιμές, Παρασκευή πιστώνεται τελικά η προκαταβολή του τσεκ, περί τα 510 εκατ. ευρώ ενισχύσεις

Όλα έτοιμα για την προκαταβολή του τσεκ δηλώνουν τις τελευταίες ώρες οι τεχνοκράτες του ΟΠΕΚΕΠΕ, καθώς φαίνεται να έχουν αποδώσει οι ασκήσεις επί χάρτου, δηλαδή οι εικονικές πληρωμές στο ηλεκτρονικό σύστημα και μέχρι το πρωί της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου, παραδίδεται η σχετική εντολή στην Τράπεζα Πειραιώς.

Χρ. Μπουκώρος: Σημαντικές εξελίξεις για Βαμβακουργία και Ναύσταθμο

Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Αιγύπτου «GREGY» στη λίστα προτεινόμενων Έργων Αμοιβαίου Ενδιαφέροντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Δευτέρα 16-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Δευτέρα 16-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Δευτέρας 16…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 13-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 13-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 13…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 12-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 12-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 12…