Η Δήμητρα απέκλεισε τον Αστέρα και συνεχίζει στο Κύπελλο!

Η Δήμητρα απέκλεισε τον Αστέρα και συνεχίζει στο Κύπελλο!

Η Δήμητρα …υπέταξε 2-1 τον Αστέρα στο γήπεδο της Ευξεινούπολης κι έκλεισε θέση για τους «16» του Κυπέλλου, αποκλείοντας ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Στη συνέχεια της διοργάνωσης θα παίξει εκτός έδρας με την ΑΕ 2002.

Στο 15ο λεπτό ο Δήμας έκανε ατομική ενέργεια και κέρδισε πέναλτι από τον Αλουσάι. Το εκτέλεσε ο ίδιος και σκόραρε όπως συνέβη και στον αγώνα πρωταθλήματος πριν λίγες ημέρες. Στο 38’ οι «πράσινοι» έφθασαν σε δεύτερο τέρμα με τον Μπιρμπίλη, σουτ που κόντραρε και πήγε στο «παραθυράκι» ύστερα από πάσα του Νικογιάννη. Στο 45’ ο Τσιάμης με πέναλτι μείωσε. Την εσχάτη των ποινών είχε κερδίσει ο ίδιος σε ανατροπή από τον Γκαρνίδη.

Στην επανάληψη, η Δήμητρα είχε μια μεγάλη ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη αλλά ο Γκρέμι αστόχησε σε τετ-α-τετ στο 80’ και στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αστέρας είχε τη δική του μεγάλη φάση. Ο Σεφερκόλι την κεφαλιά-ψαράκι εξ επαφής, ο Χαλάτσης απέκρουσε με τα πόδια, η μπάλα χτύπησε πάνω στον παίκτη των φιλοξενούμενων και κατέληξε άουτ.

Δήμητρα: Xαλάτσης, Γκαρνίδης, Γκρέμι, Πλαβός, Σταντζούρης, Τετριμίδας (75’ Κούργιας), Μπιρμπίλης, Μπαζής (82’ Μοσχούτας), Π. Ρούσας (70’ Νικηφοράκης), Νικογιάννης (82’ Κεπεσίδης), Δήμας.
Αστέρας: Μπαλίου, Φλώρος, Αλουσάι, Κώστας, Χατζηϊωάννου, Κουτσούκης (79’ Πρίντζος), Τσιάμης, Μακρονάσιος (46’ Σεφερκόλι), Βέργος (63’ Κόνσταντιν), Σκεπετάρης (46’ Χρόνης), Παπαστεργίου (46’ Γερολυμάτος).

 

 


Σχετικά Άρθρα

Πανήγυρη από την Δήμητρα στην Ευξεινούπολη

Πανήγυρη από την Δήμητρα στην Ευξεινούπολη

Κώστας Ιγγλέζος, Ράνια Παπάζογλου, Θωμάς Βούζας και Κώστας Τσαμαντάνης αποτελούν εγγύηση διασκέδασης… στο πανηγύρι που διοργανώνει…
Ξεκίνημα μεταγραφών με Θανάση Κατσιαβριά για την Δήμητρα!

Ξεκίνημα μεταγραφών με Θανάση Κατσιαβριά για την Δήμητρα!

Στο μεγαλύτερο μέρος της πολυετούς ποδοσφαιρικής διαδρομής στα γήπεδα του τοπικού μας ποδοσφαίρου, ο Θανάσης Κατσιαβριάς…
Σεζόν ανόδου κι αγωνιστικής αναγέννησης για την Δήμητρα

Σεζόν ανόδου κι αγωνιστικής αναγέννησης για την Δήμητρα

Μετά την καταιγίδα, βγαίνει ο ήλιος… κάπως έτσι θα μπορούσαμε να περιγράψουμε τη σεζόν 2023-24 για…