• 24 Οκτωβρίου, 2023

Στον ξεχωριστό Αστέρα Εξαρχείων ο Ηλίας Αράπης!!!

Στον ξεχωριστό Αστέρα Εξαρχείων ο Ηλίας Αράπης!!!

Σε μία ομάδα του τοπικού ποδοσφαίρου της Αθήνας, η χάρη της οποίας όμως έχει ξεπεράσει πολλές φορές τα σύνορα της χώρας μας, θα αγωνίζεται αυτή τη σεζόν ο Ηλίας Αράπης!

Ο Αλμυριώτης ποδοσφαιριστής βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στην πρωτεύουσα και εντάχθηκε στο δυναμικό του Αστέρα Εξαρχείων. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο σύλλογο, με αυτό-οργάνωση που συγκεντρώνει εκατοντάδες φιλάθλους στο γήπεδο της Αλεπότρυπας στην Κυψέλη όπου αγωνίζεται γηπεδούχος αλλά τον ακολουθούν με μεγάλη προσήλωση και παρουσία και εκτός έδρας.

Για την ομάδα των Εξαρχείων έχουν φιλοξενηθεί αφιερώματα σε ξένα έντυπα αφού παίκτες και φίλαθλοι είναι «ένα», ενώ συχνά-πυκνά παίρνουν θέση για διάφορα πολιτικά-κοινωνικά ζητήματα. Η ομάδα ουσιαστικά ανήκει στους φιλάθλους της, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι προχωράει σε αρκετές εκδηλώσεις και κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των υποστηρικτών της και στο τοπικό της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών.

Συμμετέχει στον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας και μάλιστα ο Ηλίας Αράπης, τον οποίον γνωρίσαμε σε Πλάτανο και ΓΣΑ να παίζει σε όλες τις θέσεις του άξονα, θα τεθεί αντιμέτωπος με τους Εμιλιάνο Μπιρτσάι, Ευθύμη Ξηροκώστα που αγωνίζονται στην Κοψαχείλα. Για την 10η αγωνιστική είναι προγραμματισμένος αυτός ο αγώνας στον οποίον υπάρχει η πιθανότητα τρεις Αλμυριώτες να τεθούν αντίπαλοι σε γήπεδο της πρωτεύουσας! Μέχρι τότε, ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία στη νέα τους ποδοσφαιρική στέγη…