• 21 Οκτωβρίου, 2023

Σέντρα στη Β’ Τοπική με τέσσερις ομάδες από την επαρχία Αλμυρού – Τα ρόστερ

Σέντρα στη Β’ Τοπική με τέσσερις ομάδες από την επαρχία Αλμυρού – Τα ρόστερ

Άργησε αλλά αρχίζει… Η Β’ Τοπική κάνει πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο και ανάμεσα στις δεκατέσσερις συλλόγους, είναι τέσσερις από την επαρχία Αλμυρού: Δήμητρα Ευξεινούπολης, Μυρμηδόνες Πλατάνου, Πρωτεσίλαος Πτελεού, Αχιλλέας Αχιλλείου. Με διαφορετικές βλέψεις και φιλοδοξίες, κρατούν ζωντανό τον αθλητισμό στα χωριά τους.

 

Η κατηγορία περιλαμβάνει ομάδες από τα Λεχώνια, τα Καλά Νερά, το Στεφανοβίκειο, τη Σκόπελο, την Ευξεινούπολη, τον Πτελεό, τον Πλάτανο, το Αχίλλειο, τις Μηλιές και ορισμένες ακαδημίες του Βόλου όπως είναι η ΑΠΟΒ, οι Νέοι Αθλητές Νίκης, οι Νέοι Αγίας Άννας, ενώ δυνατές φιλοδοξούν να είναι Δάφνη και Ατρόμητος Νέας Ιωνίας. Μιλώντας με ορισμένους προπονητές, μάς επισήμαναν ότι αναμένεται ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με τις ιδιαιτερότητές του, ενώ κάποιες ομάδες είναι «άγνωστες» αφού λόγω χιλιομετρικών αποστάσεων, οι σύλλογοι επέλεξαν να δώσουν φιλικά με κοντινούς αντιπάλους.

 

Με ηχηρές μεταγραφές και επιστροφές η Δήμητρα
Η Δήμητρα αφήνει πίσω της την περσινή τραυματική σεζόν και βάζει τις βάσεις για να βρεθεί εκεί όπου ανήκει. Διοίκηση που εγγυάται συνέχεια, αγάπη για τον σύλλογο, συνέπεια με επικεφαλής τους Δημήτρη Στεφανή και Πέτρο Θωμαΐδη, προπονητή που γνωρίζει όσο λίγοι τη βαριά φανέλα του συλλόγου κι έζησε χρονιές μεγάλων επιτυχιών στην Ευξεινούπολη όπως είναι ο Νίκος Βούλγαρης και ένα ρόστερ που ενισχύθηκε σημαντικά. Παίκτες όπως οι Χαλάτσης, Πλαβός, Μπιρμπίλης, Αντωνιάδης είναι πολυτέλεια για τη Β’ Τοπική, κοντά τους οι Δημήτρης Γκαρνίδης, Ηλίας Τιμπλαλέξης που είχαν μεγάλη αποχή από τα γήπεδα αλλά επέστρεψαν με πολλή όρεξη κι αρκετοί νεαροί ταλαντούχοι.

Όπως είπε ο Νίκος Βούλγαρης, στην πρώτη του δουλειά ως πρώτος προπονητής, «στόχος μας είναι να βάλουμε την ομάδα σε σωστό δρόμο, να έχουμε ένα οργανωμένο σύνολο στο οποίο όλοι οι ποδοσφαιριστές θα αποκτήσουν τον ρόλο τους και θα πάρουν ευκαιρίες. Εάν στην πορεία προκύψει κάτι παραπάνω αναφορικά με τους αγωνιστικούς στόχους, θα το κυνηγήσουμε».

Τερματοφύλακες: Σπύρος Χαλάτσης, Σπύρος Μπάρδας, Σπύρος Σούρλας, Άρης Ξηρομερίσιος.
Αμυντικοί: Δημήτρης Γκαρνίδης, Αρτέμης Νικηφοράκης, Φώτης Πλαβός, Φάνης Τζιοβάρας, Γιώργος Νικοβιώτης, Μανώλης Κεπεσίδης, Θανάσης Αντωνιάδης, Στέλιος Σταντζούρης, Βαγγέλης Ρούσσας, Βασίλης Νικογιάννης, Κώστας Μηλιώνης, Γιώργος Καλαμάς.
Μέσοι: Βαγγέλης Τετριμίδας, Άγγελος Γκρέμι, Δημήτρης Κούργιας, Γιάννης Ευαγγέλου, Κώστας Μπαζής, Δημήτρης Παπαγεωργίου, Νίκος Σιούτης, Θοδωρής Μόσχος, Περικλής Μοσχούτας.
Επιθετικοί: Μιχάλης Στουρνάρας, Βασίλης Καραθόδωρος, Ηλίας Μόσχος, Ηλίας Τιμπλαλέξης, Ζήκος Δήμας, Αυγουστίνος Κακλιάς, Δαμιανός Ραμαντάνης, Πέτρος Ρούσσας.

 

Για την άνοδο οι Μυρμηδόνες
Η ομάδα του Πλατάνου διατήρησε τον κορμό της και θέλει φέτος να κάνει ένα βήμα παραπάνω από την περσινή πέμπτη θέση. Στην κυριολεξία δύο βήματα ώστε να βρεθεί στην τριάδα ανόδου. Ο Θοδωρής Σκούρας συνέθεσε ένα μείγμα έμπειρων ντόπιων στελεχών με πολυετή παρουσία στον σύλλογο και νεαρών που προέρχονταν από τον Άθλο. «Ψήθηκαν» οι μικροί και πλέον οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες. Αυτό διότι στο αξιόλογο ρόστερ προστέθηκαν δύο παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά όπως είναι οι Χρήστος Κλουκουτάρας, Αποστόλης Μπένος.

Τερματοφύλακες: Ντάνι Τούντορ, Θοδωρής Μιχαλακόπουλος, Χρήστος Κουτσογεωργίου, Σάββας Σαββίδης.
Αμυντικοί: Βαγγέλης Κατσαβριάς Γιώργος Κοντοβάς, Αναστάσιος Τσέργας, Γιώργος Χριστέλος, Νικόλαος Μπίνας, Μπάμπης Καραπτσιάς, Γιώργος Τσεκρέζης, Νικόλαος Μπιρμπίλης, Ηλίας Γαλανός, Δημήτρης Κακαλές, Γιάννης Κεραμίδας.
Μέσοι: Γιώργος Μακρής, Δήμος Τσόγκας, Νικόλας Κεχαγιάς, Βαγγέλης Ζαντιώτης, Δημήτρης Μπούρχας, Δημήτρης Μακανίκας, Νίκος Βούλγαρης, Ανδρέας Τίτου.
Επιθετικοί: Στάθης Μάντζαρης, Χρήστος Κλουκουτάρας, Χρήστος Τόπας, Απόστολος Μπένος, Χάρης Λεμούσιας.

 

Να κρατηθεί ζωντανός ο Πρωτεσίλαος
Δύσκολη σεζόν προμηνύεται αυτή που αρχίζει για τον σύλλογο του Πτελεού. Η περσινή μη συμμετοχή άφησε τις πληγές της που η νέα διοίκηση  καλείται να επουλώσει. Οι ντόπιοι παίκτες που έχουν παίξει …μια ζωή με την κυανόλευκη φανέλα επέστρεψαν και δίνουν το παράδειγμα, όμως ίσως δεν φθάνουν καθώς οι μικρότεροι είναι χωρίς αγωνιστικές παραστάσεις. Το σημαντικό για τον σύλλογο είναι να κρατηθεί ζωντανός, να επιστρέψει στα γήπεδα και να ολοκληρώσει χωρίς προβλήματα την αγωνιστική περίοδο. Βεβαίως, όποιος υποτιμήσει τον Πρωτεσίλαο, θα έχει πρόβλημα…

Ρόστερ: Μάκης Μάνος, Κώστας Κόρκος, Λεϊμονής Ιωσήφ, Βασίλης Σιαμανίκος, Χρήστος Παναγιώτου, Λορέντζο Κούκα, Θανάσης Παπαδόπουλος, Κώστας Κουτσοκέρας, Νίκος Κόρκος, Θεόδωρος Κόρκος, Απόστολος Μπίντας, Χρήστος Καζάκος, Βασίλειος Τσουβαλιάς, Νίκος Μακάριος, Χαράλαμπος Ζαχαράκης, Κώστας Σαλάτας, Απόστολος Φαρμάκης, Βαγγέλης Κωστόπουλος, Αθανάσιος Τσιούμας, Αργύρης Παπακωνσταντίνου

 

Με την εγγύηση του Κατσαβριά ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας εκπλήρωσε τον περσινό στόχο της επιστροφής στη Β’ Κατηγορία και πλέον θέλει να εξασφαλίσει την παραμονή. Ο Θανάσης Κατσαβριάς ξανά σε ρόλο-προπονητή είναι αυτός που ξεχωρίζει και κάνει τη διαφορά, μαζί του κι όλα τα μέλη του συνόλου που επανάφεραν τους «κυανόλευκους» σε τροχιά επιτυχιών, αλλά και ορισμένες προσθήκες από τον νομό Φθιώτιδας. Οι άνθρωποι του Αχιλλέα αισιοδοξούν πως θα αποτελέσουν αξιόμαχο αντίπαλο για κάθε ομάδα και θα καταφέρουν να αφήσουν έντονο το στίγμα τους στο νέο πρωτάθλημα.

Τερματοφύλακες: Γιώργος Τίτας, Ντόναλντ Αλικάι.
Αμυντικοί: Βασίλης Μόσχος, Νίκος Μπεζάτης, Αλντίν Κιόσκο, Λεωνίδας Κωστόπουλος, Δημήτρης Τσουκάρας, Απόστολος Βαζούρας, Άκης Σιαφάκας, Κώστας Μουζουράκης, Κωστής Κωνσταντίνου.
Μέσοι: Απόστολος Τσεκούρας, Αθανάσιος Καμόσος, Θάνος Παναγιώτου, Φλόρι Κάσα, Αθανάσιος Μαρούλης, Κλάιντι Αλικάι, Αλέξης Μουτζουράκης, Βαγγέλης Τιλιγαδάς, Γιάννης Αργυρίου.
Επιθετικοί: Γιώργος Μαλλιαρός, Κλίντον Κιόσκο, Κώστας Τσουκάρας, Δημήτρης Καλτσάς, Θανάσης Κατσαβριάς, Άλντο Γιάντα, Βαγγέλης Τσιλαφάκης.

 


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…