• 17 Οκτωβρίου, 2023

Πρωινό Δελτίο Τύπου 17-10-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 17-10-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

δελτιοΔιαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τρίτης 17 Οκτωβρίου 2023. “Ανοίξτε” με “κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Μεσανατολικό: Διπλωματικός πυρετός για Γάζα και ομήρους

Καθώς συνεχίζονται οι καταιγιστικοί βομβαρδισμοί στη Λωρίδα της Γάζας, χωρίς όμως το Ισραήλ να έχει ξεκινήσει ακόμη την αναμενόμενη εισβολή χερσαίων δυνάμεων για την εξουδετέρωση της Χαμάς, οι Ηνωμένες Πολιτείες επιδίδονται σε πυρετώδεις διπλωματικές προσπάθειες για τη διαχείριση της ανθρωπιστικής κρίσης και την αποτροπή ευρύτερης περιφερειακής σύγκρουσης.

Σε κατάσταση συναγερμού οι Βρυξέλλες – Ασύλληπτος ο δράστης της φονικής επίθεσης

Οι Βρυξέλλες βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο συναγερμού μετά τον θάνατο δύο Σουηδών από πυρά ενόπλου στο κέντρο της πόλης το βράδυ της Δευτέρας.

Μεσανατολικό: «Φρένο» σε τυχόν εμπλοκή Ιράν – Χεζμπολάχ επιχειρούν οι ΗΠΑ

Τα βλέμματα όλου του κόσμου είναι στραμμένα στη Μέση Ανατολή και στον πόλεμο που εξελίσσεται μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς.

Οι πέντε αλλαγές που φέρνει το μίνι ασφαλιστικό

Οι τελευταίες πινελιές μπαίνουν στο μίνι ασφαλιστικό νομοσχέδιο που αναμένεται να παρουσιαστεί κατά την επόμενη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, από την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, με πολλές και κατά κύριο λόγο ευεργετικές διατάξεις για χιλιάδες ασφαλισμένουςσυνταξιούχους που εργάζονται ή έχουν χρέη και δεν μπορούν να βγουν στη σύνταξη, αλλά και άτομα με αναπηρίες που μέχρι σήμερα αποκλείονται από την αγορά εργασίας.

Αιματηρή ληστεία στον Πειραιά: Μαχαίρωσαν υπάλληλο περιπτέρου

Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο άτομα με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, πιθανόν μαχαιριού, προσπάθησαν να ληστέψουν υπάλληλο περιπτέρου, 21 ετών.

Χρ. Τριαντόπουλος: 5,2 εκατ. ευρώ η πρώτη αρωγή προς περίπου 1.500 πλημμυροπαθείς της Μαγνησίας εντός του πρώτου μήνα

Συνεχίστηκε όλη την προηγούμενη εβδομάδα η καταβολή πρώτης αρωγής προς τους πλημμυροπαθείς του Σεπτεμβρίου, η οποία συμπεριλαμβάνει και πληγέντες από τη Μαγνησία.

Ο χάρτης της ανοικοδόμησης της Θεσσαλίας – Τα έργα αποκατάστασης και οι πηγές χρηματοδότησης

Με μια διαφορετική, πιο κλασική πολιτικά και «δοκιμασμένη» προσέγγιση από ό,τι στη βόρεια Εύβοια αποφάσισε η κυβέρνηση να προχωρήσει την αποκατάσταση των ζημιών στη Θεσσαλία. Το υπουργείο Υποδομών ανέλαβε να παίξει τον πρώτο ρόλο, ενώ η χρηματοδότηση των έργων θα βασιστεί σε ένα συνδυασμό δωρεών και πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης.

Νωρίτερα στη σύνταξη με πλασματικά έτη

Με 13 διαφορετικούς τρόπους μπορούν οι ασφαλισμένοι να κάνουν χρήση του πλασματικού χρόνου ασφάλισης, ώστε να πετύχουν την έξοδο τους προς τη σύνταξη ή τυχόν προσαύξηση στις μηνιαίες απολαβές τους ως συνταξιούχων.

Συνελήφθη στον Βόλο Βουλγάρα μέλος σπείρας για απάτες με πρόσχημα τροχαίο

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, 57χρονη Βουλγάρα, για περίπτωση απάτης που διαπράχθηκε σε βάρος ημεδαπού άνδρα, ενώ αναζητείται, άγνωστο μέχρι στιγμής, άτομο.

Μητσοτάκης: Σήμερα το ραντεβού – «συγγνώμη» με τον Δ. Κουρέτα στο Μαξίμου

Η εύφλεκτη κατάσταση στη Μέση Ανατολή δίνει στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη το περιθώριο να κερδίσει χρόνο, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες στο διεθνές στερέωμα και να αφήσει για αργότερα τις δύσκολες αποφάσεις που υπαγορεύονται από τα βαριά για τη ΝΔ αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Νησίδες ρύπανσης στον Παγασητικό

Μια πρωτοφανή περιβαλλοντική κρίση αντιμετωπίζει ο Παγασητικός κόλπος, μετά τις καταστροφικές, διπλές πλημμύρες που έπληξαν τον νομό Μαγνησίας μέσα σε έναν μήνα.

Πρώτη πράξη για ελαιόλαδο νέας εσοδείας με τιμή 9,25 ευρώ το κιλό στη Λακωνία

Γεγονός θεωρείται η πρώτη πράξη για ελαιόλαδο νέας εσοδείας με τιμή 9,25 ευρώ το κιλό, έπειτα από τον επιτυχή διαγωνισμό που έγινε την περασμένη Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στη Λακωνία, όπου ιταλική εταιρεία πλειοδότησε για την αγορά ενός βυτίου 28 τόνων από τον συνεταιρισμό Αγίων Αποστόλων.

Νέο πρόγραμμα κατάρτισης στην μελισσοκομία

Ξεκίνησε χθες, Δευτέρα (16 Οκτωβρίου 2023), το νέο εξειδικευμένο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) στη μελισσοκομία.

Ευχαριστήριο Δημήτρη Κουρέτα – “Ο κύκλος  που μας παραδίδει σήμερα την  Θεσσαλία λαβωμένη, έχει κλείσει ανεπιστρεπτί”

Ξεκινάει η Ανάρτηση Κτηματολογικών Στοιχείων

 

Ευχαριστήριο κ. Δεληζήση προέδρου ΔΕΥΑΑΛ – Συγχαρητήριο στη νέα Δημοτική Αρχή


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 6…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 5…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 4…