• 13 Οκτωβρίου, 2023

Πρωινό Δελτίο Τύπου 13-10-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 13-10-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου 2023. “Ανοίξτε” με “κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Μεσανατολικό: Κορυφώνεται η αγωνία για Γάζα, ομήρους

Καθώς ο ισραηλινός στρατός ετοιμάζεται να εισβάλει με χερσαίες δυνάμεις στη Λωρίδα της Γάζας, η κατάσταση στον παλαιστινιακό θύλακο, που υφίσταται ανηλεή βομβαρδισμό, διαγράφεται δραματική, ιδιαίτερα μετά τη διακοπή λειτουργίας του τελευταίου εργοστασίου παραγωγής ενέργειας, ενώ ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός προειδοποιεί ότι τα νοσοκομεία της περιοχής απειλούνται να μετατραπούν τα επόμενα εικοσιτετράωρα σε νεκροτομεία.

Στόλτενμπεργκ: Η Τουρκία θα εγκρίνει την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ

Η Τουρκία επιβεβαίωσε την Πέμπτη στο NATO τη δέσμευσή της να επικυρώσει την εισδοχή της Σουηδίας στον διεθνή οργανισμό, όπως προέβλεπε συμφωνία που κλείστηκε στη σύνοδο της συμμαχίας στο Βίλνιους τον Ιούλιο, διαβεβαίωσε ο Γενικός Γραμματέας του, Γενς Στόλτενμπεργκ.

ΣΥΡΙΖΑ: Νέο μήνυμα από Κασσελάκη στους «απέναντι»

Χθες, μετά την πρόσκληση που έκανα για όσους ενδιαφέρονται να κατέβουν στις ευρωεκλογές με την παράταξή μας γράφτηκαν 500 νέα μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ. Για όλους όσοι αμφιβάλλουν για το τι χτίζουμε, να μου πουν εκείνοι μια φορά που έφεραν 500 νέα μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ σε μια μέρα. Ελάτε να το δούμε. Πότε φέρατε 500 νέα μέλη;».

Πετρέλαιο θέρμανσης: «Πρεμιέρα» σήμερα με τιμές κοντά στο 1,40 ευρώ το λίτρο

Η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης ενόψει του χειμώνα ξεκινά σήμερα, Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του προέδρου της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος, Μιχάλη Κιούση στο CNN Greece, η τιμή εκκίνησης πανελλαδικά αναμένεται μεσοσταθμικά κοντά στο 1,40 ευρώ το λίτρο.

Συνελήφθη διακινητής 15 μεταναστών στα ανοιχτά της Ρόδου

Στη σύλληψη ενός 29χρονου που εντοπίστηκε να διακινεί μετανάστες στα ανοιχτά της Ρόδου προχώρησε το Λιμενικό Σώμα.

«Τελεσίγραφο» Ισραήλ σε 1,1 εκατ. Παλαιστίνιους να εγκαταλείψουν τη Γάζα – Η αντίδραση του ΟΗΕ

«Τελεσίγραφο» 24 ωρών να εκκενώσει τη Λωρίδα της Γάζας περίπου ο μισός πληθυσμός των Παλαιστινίων έδωσε το Ισραήλ, με τον ΟΗΕ να απευθύνει κάλεσμα η εντολή αυτή να ακυρωθεί.

Σε κόκκινο συναγερμό η Ε.Ε για νέα έξαρση του μεταναστευτικού

Η έκρυθμη κατάσταση στο Ισραήλ και το ισχυρό ενδεχόμενο ευρύτερης ανάφλεξης στην Μέση Ανατολή έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία στην Ε.Ε και σε επιμέρους κράτη-μέλη που έχουν θέσει τις αρχές του σε κόκκινο συναγερμό.

Αύξηση ασφαλιστικών εισφορών από 1η Ιανουαρίου 2024 – Πόσο θα διαμορφωθούν

Περίπου 1,3 εκατομμύριο μη μισθωτοί θα κληθούν να καταβάλλουν αύξηση από 4% ως 4,3% δήλωση στο ύψος του πληθωρισμού. Η επικείμενη αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών θα αφορά όλες τις κλίμακες των μη μισθωτών, δηλαδή της κύριας ασφάλισης, της υγειονομικής περίθαλψης, του επικουρικού και του εφάπαξ.

Μεγάλες οι ζημιές στην παραγωγή αλλά και στις υποδομές του Πηλίου

Μεγάλες είναι οι ζημιές που προκάλεσαν οι δύο πλημμύρες στο Πήλιο, τόσο στην φυτική παραγωγή, όσο και στις υποδομές, σύμφωνα με τον Γιάννη Αλπάκη γενικό γραμματέα του Αγροτικού Συλλόγου Άνω Λεχωνίων.

Στηρίζουν Κ. Αγοραστό οι «Ενωμένοι Θεσσαλοί»

Στο πλευρό του νυν περιφερειάρχη Θεσσαλίας και εκ νέου υποψηφίου, Κώστα Αγοραστού, συντάσσονται οι «Ενωμένοι Θεσσαλοί», καθώς κρίνουν πως «μετά τις καταστροφές έδωσε το «παρών», παραδέχτηκε αστοχίες και ελλείψεις», ενώ θεωρούν επιπλέον πως η κυβέρνηση μπορεί να κάνει όσα χρειάζονται «για να περάσουμε από την ανασυγκρότηση στην ανάπτυξη».

Για αποκλεισμό πλημμυροπαθών από τις αποζημιώσεις κάνει λόγο ο Αλ. Μεϊκόπουλος

Στη Βουλή έφερε ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος τον αποκλεισμό πλημμυροπαθών της Μαγνησίας από τις αποζημιώσεις, με την αιτιολογία ότι η διαρροή νερού που προκάλεσε τεράστιες καταστροφές στις κατοικίες τους έγινε από τις σκεπές των σπιτιών και όχι από το έδαφος.

Πάνω από 230 εκατ. ευρώ οι ζημιές από τις διπλές πλημμύρες στον Βόλο

Ποσό που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ξεπερνά τα 230 εκατ. ευρώ θα απαιτηθεί για την αποκατάσταση των υποδομών στον Δήμο Βόλου, μετά τις καταστροφές που προκάλεσαν οι διπλές πλημμύρες που έπληξαν την πόλη.

Θρίλερ με τον θάνατο 44χρονου στη Λάρισα – Τι λέει ο πατέρας του (βίντεο)

Στοιχεία θρίλερ αποκτά η υπόθεση με τον θάνατο του 44χρονου Αχιλλέα στη Λάρισα, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος σε δωμάτιο της οικίας του πριν από δύο χρόνια…

Τέρμα οι διπλές πλατφόρμες ΚΥΔ ψήνεται η διαφάνεια στον ΟΠΕΚΕΠΕ, στα σκαριά ο νέος ΕΛΓΑ

«Πλάτη» στους περιφερειάρχες που δεν τα κατάφεραν στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών έβαλε ενόψει της δεύτερης αναµέτρησης την Κυριακή, µε τις επισκέψεις του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης σε Θεσσαλία και ∆ράµα, προβάλλοντας τα έργα και τις αποζηµιώσεις που επίκεινται για τον πρωτογενή.

Κατασχέθηκαν 2.040 τόνοι παράνομων φυτοφαρμάκων στην Ευρώπη

Κατάσχεση 2.040 τόνοι παράνομων φυτοφαρμάκων πραγματοποιήθηκε στην μεγαλύτερη μέχρι σήμερα επιχείρηση της Εuropol.

Θ. Παπαθανάσης στη συνεδρίαση ΔΗΜΤΟ: Οφείλουμε όλοι την Κυριακή να δώσουμε το πολιτικό στίγμα ότι η Θεσσαλία προχωρά απρόσκοπτα για ένα καλύτερο μέλλον

Σκύλος δάγκωσε μητέρα όταν συνόδευε το παιδί της στο 1ο Νηπιαγωγείο Αλμυρού

Κώστας Αγοραστός στο νέο σποτ “Αυτή την Κυριακή χρειαζόμαστε ψήφο Δημιουργίας”


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 6…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 5…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 4…