• 13 Οκτωβρίου, 2023

Ιστορική πρεμιέρα για τους Τιτάνες στην Α1 αυτό το Σάββατο

Ιστορική πρεμιέρα για τους Τιτάνες στην Α1 αυτό το Σάββατο

Η ομάδα των Τιτάνων συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας και στο μπασκετικό γίγνεσθαι της Θεσσαλίας. Ο αγώνας αυτού του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου στο κλειστό του Αλμυρού είναι ιδιαίτερος, ξεχωριστός. Αρχίζει το πρωτάθλημα και οι «ερυθρόλευκοι» για πρώτη φορά στη σύντομη διαδρομή τους στα παρκέ θα βρεθούν στο γήπεδο για μία αναμέτρηση της Α1 Κατηγορίας. Αντίπαλοι οι Δαναοί από τα Τρίκαλα με ώρα έναρξης στις 17:30.

Στη νέα σεζόν οι Τιτάνες μπαίνουν στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα…  με βασική επιδίωξη να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και να εξασφαλίσουν την παραμονή. Με τον βασικό κορμό των προηγούμενων ετών να έχει παραμείνει, την επιστροφή κάποιων νεαρών που είναι φοιτητές αλλά αυτή τη σεζόν θα πηγαινοέρχονται για να φορούν τα ερυθρόλευκα στους αγώνες, τις μεταγραφές και την εγγύηση του κόουτς Φλεβάρη στον πάγκο, υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία πως μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος.

Σίγουρα προμηνύεται ένα δύσκολο πρωτάθλημα, οι Τιτάνες θα τεθούν αντιμέτωποι για πρώτη φορά με τους περισσότερους συλλόγους της κατηγορίας, αλλά οι παίκτες δηλώνουν πανέτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να δικαιώσουν την προσπάθεια και τον κόπο τους όλο αυτό το διάστημα στις προπονήσεις. Δεν θέλουν να αρκεστούν μόνο στη συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία αλλά να ζητήσουν κάτι παραπάνω, που είναι η παραμονή.

Στον πρώτο αντίπαλο, την ομάδα των Δαναών που είναι η μία από τις τρεις του νομού Τρικάλων στην Α1 ΕΣΚΑΘ, νέος προπονητής είναι από φέτος ο Κώστας Σδράκας, έμπειρος ο οποίος έχει δουλέψει με επιτυχία σε πολλές ομάδες. Έχει καταγράψει στο ενεργητικό του την άνοδο με τους Ικάρους από το τοπικό σε Γ’ Εθνική και στη συνέχεια έως την Α2 Εθνική κατηγορία, με τα Χανιά και τα Ιωάννινα άνοδο σε Γ΄ Εθνική  και έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες στις οποίες έχει καταγράψει επιτυχίες.

Τέλος, σημειώνουμε ότι το περασμένο Σάββατο 7/10 η ομάδα Παίδων των Τιτάνων μετέβη στην Αγριά όπου έπαιξε φιλικά με την αντίστοιχη τοπική.


Σχετικά Άρθρα

Με τέσσερα νέα πρόσωπα αρχίζει η προετοιμασία των Τιτάνων

Με τέσσερα νέα πρόσωπα αρχίζει η προετοιμασία των Τιτάνων

Η προετοιμασία των Τιτάνων Αλμυρού αρχίζει αυτή την Δευτέρα ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα…
Στις 5 Οκτωβρίου η έναρξη της Α1 ΕΣΚΑΘ – Οι 14 αντίπαλοι του ΓΣΑ τη νέα σεζόν 2024-25

Στις 5 Οκτωβρίου η έναρξη της Α1 ΕΣΚΑΘ – Οι 14 αντίπαλοι του ΓΣΑ τη νέα…

Με 15 ομάδες θα γίνει το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, εφόσον όλες δηλώσουν συμμετοχή μετά την…
Ο όμιλος των Τιτάνων στην Α2 – Τζάμπολ στις 19/10

Ο όμιλος των Τιτάνων στην Α2 – Τζάμπολ στις 19/10

Ύστερα από την ιστορική, πρώτη παρουσία στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού μπάσκετ, οι Τιτάνες Αλμυρού θα…