• 28 Σεπτεμβρίου, 2023

Πρωινό Δελτίο Τύπου 28-9-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 28-9-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου 2023. “Ανοίξτε” με “κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Κακοκαιρία Elias: Πλημμύρισε ο Βόλος – Εικόνες χάους στην Εύβοια

Σε συναγερμό βρίσκονται η Θεσσαλία, η Στερεά και η Εύβοια καθώς συνεχίζουν να είναι στο επίκεντρο των έντονων καιρικών φαινομένων της κακοκαιρίας Elias. Χείμαρροι έχουν υπερχειλίσει, σπίτια πλημμύρισαν, πολλές περιοχές, μεταξύ των οποίων και ο Βόλος παραμένουν χωρίς ρεύμα, ενώ μηνύματα για εκκενώσεις εστάλησαν από το 112 σε Βόλο σε Εύβοια και Λάρισα.

Πλημμύρισε το Νοσοκομείο του Βόλου

Τα υπόγεια του Νοσοκομείου Βόλου έχουν γεμίσει με νερά. Απίστευτες είναι οι εικόνες που κυκλοφορούν στα social media από το Νοσοκομείο Βόλου, όπου πλημμύρισαν τα δύο υπόγεια, από τη σφοδρή καταιγίδα που “έφερε” στην περιοχή η κακοκαιρία Elias.

Άρση διακοπής κυκλοφρίας στην ΠΕΟ Βόλου- Λάρισας

Με έγγραφο της αστυνομίας αποφασίζεται η άρση της προσωρινής διακοπής της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από την 03.00’ ώρα σήμερα 28.9.2023 (Πέμπτη) στις οδούς:

Αποκλειστικό: Το πρώτο βραχυκύκλωμα στον ΣΥΡΙΖΑ, η αναβάθμιση Πολάκη προσκρούει πάνω στον τοίχο Φλαμπουράρη

Το πρώτο βραχυκύκλωμα την νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία παρουσιάστηκε χθες στην Κουμουνδούρου, με την ανάδειξη του Παύλου Πολάκη σε συντονιστή των Κοινοβουλευτικών Τομέων του κόμματος να μην ανακοινώνεται, μολονότι η συγκεκριμένη πληροφορία έχει διαρρεύσει και δεν διαψεύδονταν από προχθές.

Μηνύματα Μητσοτάκη στη ΚΟ για μεταρρυθμίσεις και για αυτοδιοικητικές εκλογές

Στην ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη , στις 12 το μεσημέρι, στην πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ μετά τις εκλογές του Ιουλίου στρέφεται σήμερα το ενδιαφέρον καθώς ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί σε μείζονα ζητήματα της επικαιρότητας, να δώσει το στίγμα των κυβερνητικών σχεδιασμών για επιτάχυνση του μεταρρυθμιστικού έργου με έμφαση στην βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, αλλά και να εκπέμψει μήνυμα συσπείρωσης με το βλέμμα πλέον και στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές που συνιστούν το επόμενο σημαντικό πολιτικό ορόσημο.

Χωρίς ρεύμα και νερό ο Βόλος -Ερχεται ο Κικίλιας

Η πόλη του Βόλου είναι χωρίς ρεύμα και νερό και κάθε επικοινωνία είναι αδύνατη, Για τον Βόλο ξημέρωσε μια ημέρα δύσκολη ενώ θυμίζει νεκρή πόλη. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το Κέντρο Επιχειρήσεων έχει δεχτεί μέχρι στιγμής 800 κλήσεις και μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιηθεί 330 απομακρύνσεις πολιτών προς ασφαλή σημεία.

Επίδομα προσωπικής διαφοράς, αυξήσεις συντάξεων, δωρεάν φάρμακα -Τα νέα μέτρα για τους συνταξιούχους

Αύξηση συντάξεων, επίδομα προσωπικής διαφοράς, δωρεάν φάρμακα και απονομή σύνταξης σε όσους έχουν οφειλές, περιλαμβάνονται στα μέτρα που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση.

Καρδίτσα: Αντιμέτωποι για δεύτερη φορά με τις πλημμύρες οι κάτοικοι του Παλαμά -Πλημμύρισαν τα Ορφανά

Για δεύτερη φορά τις τελευταίες μέρες οι κάτοικοι περιοχών των Περιφερειακών Ενοτήτων Καρδίτσας και Τρικάλων, αν και δεν έχουν προλάβει να επουλώσουν ακόμα τις πληγές που άφησε πίσω η κακοκαιρία Daniel, ήρθαν αντιμέτωποι αυτή τη φορά με τις καταστροφικές συνέπειες της νέας κακοκαιρίας «Elias».

Θεσσαλία: Σε ποιες περιοχές είναι κατάλληλο το νερό

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για την ασφάλεια και καταλληλότητα του νερού στη Θεσσαλία. Στην ενημέρωση σχετικά με την ασφάλεια και την καταλληλότητα του νερού στη Θεσσαλία προχώρησε το Υπουργείο Υγείας, αναφέροντας πως έχουν διενεργηθεί 1.144 λήψεις δειγμάτων έως χθες 27 Σεπτεμβρίου 2023, 08:00 π.μ.

Σίγουρα ανοδικά οι τιμές ελαιόλαδου παραδέχεται η εγχώρια βιομηχανία, ούτε 180.000 τόνοι η παραγωγή

Στην προφανή διαπίστωση ότι οι τιμές παραγωγού έξτρα παρθένου ελαιόλαδου στην Ελλάδα θα συνεχίσουν να κινούνται σε ένα ανοδικό κανάλι προχώρησαν εκπρόσωποι της βιομηχανίας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου, παραδεχόμενοι πως ήδη τώρα, όταν θέλει κάποιος να «βγει να ψωνίσει ελαιόλαδο» υπολογίζει τουλάχιστον 8,50 με 8,70 ευρώ το κιλό, ισορροπία που θα μπορούσε να ενταθεί ενόψει μιας χρονιάς κατά την οποία η Ελλάδα αναμένει σε ένα αισιόδοξο σενάριο μια παραγωγή της τάξης των 180.000 τόνων.

Ξεκινά συγκέντρωση καλαμποκιού ο ΑΣ Βόλου, τι προκαταβολή δίνει

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου ανακοινώνει ότι ξεκίνησε, από χθες Τετάρτη (27/9/2023), την συγκέντρωση καλαμποκιού εσοδείας 2023. Η συγκέντρωση γίνεται στις εγκαταστάσεις του, στα σιλό του Αγίου Δημητρίου Βελεστίνου.

Άρσεις απαγόρευσης κυκλοφορίας για κόμβο 304 ΠΕΒ και Ε.Ο. Βόλου – Φαρσάλων

Ξημερώνει βυθισμένος και άγρια χτυπημένος ο Βόλος από τον Elias – Παντού προβλήματα στη Μαγνησία

Νέα συνάντηση Κ. Αγοραστού με Ολλανδούς επιστήμονες για εκπόνηση σχεδίου αποκατάστασης στις πλημμυρισμένες περιοχές

 

 


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 6…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 5…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 4…