• 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Πρωινό Δελτίο Τύπου 26-9-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 26-9-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου 2023. “Ανοίξτε” με “κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Κακοκαιρία: Έντονα φαινόμενα φέρνει ο «Elias»

Μεγάλη ανησυχία προκαλεί το νέο κύμα κακοκαιρίας, με το όνομα «Elias», το οποίο από τις βραδινές ώρες χθες εκδηλώνεται σε περιοχές της Θεσσαλίας, της δυτικής Μακεδονίας, της κεντρικής Μακεδονίας (δυτικά τμήματα) και στη Στερεά Ελλάδα.

ΣΥΡΙΖΑ: Αλλαγή σκυτάλης σε αχαρτογράφητα νερά – Η δύσκολη επόμενη ημέρα

Σε διαρκείς συσκέψεις προκειμένου να επιλέξει τα πρόσωπα που θα αποτελέσουν το στενό επιτελείο του βρίσκεται ο Στ. Κασσελάκης. Ισχυρή παρουσία θα έχει στη Βουλή ο Ν. Παππάς, ο οποίος τον στήριξε στον β΄ γύρο των εκλογών. Χρέη εκπροσώπου Τύπου θα αναλάβει η Δ. Αυγέρη, ενώ σημαντικό ρόλο αναμένεται να έχει ο Π. Πολάκης.

Kακοκαιρία «Elias»: Αυτοσχέδια αντιπλημμυρικά και «αγρυπνία» – «Φυλάμε σκοπιά κάθε δύο ώρες»

Σε επαγρύπνηση η πολιτεία, που συνεχίζει τον καθαρισμό σε ρέματα, ποτάμια και γέφυρες.

Θωρακίζεται η Ελλάδα: Ισραηλινά UAV HERON αγοράζει η Πολεμική Αεροπορία

Το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου 2023 συνεδρίασε το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων και σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ εξετάστηκαν θέματα Ημερήσιας Διάταξης όπως: η συνεισφορά των Ενόπλων Δυνάμεων σε Ειρηνευτικές Αποστολές ΕΕ και NATO, θέματα οργάνωσης των Γενικών Επιτελείων και Διεθνών Οργανισμών, εξοπλιστικά προγράμματα των τριών Επιτελείων και η απονομή Ηθικών Αμοιβών.

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Πολλοί νεκροί και τραυματίες από έκρηξη σε πρατήριο καυσίμων

Πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν και ακόμη περισσότεροι τραυματίστηκαν από την έκρηξη μιας δεξαμενής καυσίμων, τη Δευτέρα (25/9) στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, όπως ανακοίνωσαν οι αυτονομιστικές αρχές του θύλακα αυτού, χωρίς να δώσουν έναν συγκεκριμένο απολογισμό.

Συρροή κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας και έξαρση Covid – Τρία κρούσματα λεπτοσπείρωσης σε αδέσποτους σκύλους

Συρροή κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας καταγράφηκε τις τελευταίες 24 ώρες σε οικισμό της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, όπως ανέφερε στη σημερινή του ενημέρωση από το Συντονιστικό Κέντρο στη Λάρισα, ο διοικητής της 5ης Υ.ΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, κ. Φώτης Σερέτης.

Σε επιφυλακή ΕΛ.ΑΣ και στρατός – Πάνω από 1.500 αστυνομικοί επί ποδός στη Θεσσαλία

Το 112 ήχησε από χθες για τα επόμενα δύο 24ωρα, καθώς αναμένονται ισχυρές καταιγίδες – Συνεχείς συσκέψεις πραγματοποιούνται στη Λάρισα. Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός για την κακοκαιρία Elias που αναμένεται να χτυπήσει ξανά τη Θεσσαλία, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Θύμα οπαδικής βίας 12χρονος στον Βόλο – Τον έριξαν κάτω και τον κλωτσούσαν

Σε δυσάρεστη περιπέτεια εξελίχθηκε χθες το απόγευμα η διαδρομή ενός 12χρονου αγοριού, από το σπίτι του μέχρι το κολυμβητήριο, όταν έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από «συμμορία» συνομηλίκων του, οι οποίοι τον πλησίασαν και τον ρώτησαν ποια ομάδα υποστηρίζει.

Μητέρα έμεινε εκτός πλοίου γιατί δεν μπορούσε να αποδείξει ότι τα παιδιά ήταν δικά της

Μια μητέρα δύο μικρών παιδιών δεν κατάφερε να γυρίσει με το πλοίο από την Αθήνα στην Κρήτη αφού -όπως καταγγέλλεται- στην είσοδο του καραβιού τη σταμάτησαν και δεν της επέτρεψαν να ταξιδέψει.

Σε πρώτο πλάνο μεταναστευτικό και μεταρρυθμίσεις, σήμερα ΚΥΣΕΑ και αύριο υπουργικό

Στην σκιά του νέου κύματος κακοκαιρίας το οποίο βρίσκει αυτό το τριήμερο ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό σε κατάσταση συναγερμού και τον πρωθυπουργό σε ανοιχτή γραμμή με το Συντονιστικό Κέντρο της Λάρισας καθώς συνιστά και την πρώτη σημαντική δοκιμασία για τα κυβερνητικά αντανακλαστικά μετά τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες στην Θεσσαλία , το Μέγαρο Μαξίμου φέρνει σε πρώτο πλάνο την μεταρρυθμιστική του ατζέντα, το αποτύπωμα που αυτή έχει στην καθημερινότητα του πολίτη, αλλά και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει μπροστά στις αυξημένες μεταναστευτικές ροές που παρατηρούνται και στην χώρα μας.

Βασιλιάς φέτος ο βίκος, πριμ αντικατάστασης βάμβακος 26 ευρό, διπλάσια συνδεδεμένη και βελτίωση εδαφών

Την αύξηση από τα 10,9 στα 26 ευρώ το στρέµµα για τη σπορά βίκου σε αγροτεµάχια που έβαλαν βαµβάκι την περασµένη άνοιξη οι αγρότες, προβλέπει η αναθεώρηση των eco-schemes, σύµφωνα µε ασφαλείς πληροφορίες της Agrenda.

Έλληνας ο καλύτερος Ευρωπαίος αγρότης βιολογικών προϊόντων στην ΕΕ

Χθες Δευτέρα (25/9) η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε τα βραβεία βιολογικών προϊόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU Organic Awards) για το 2023. Μεταξύ των νικητών είναι και η βιολογική οικογενειακή Φάρμα Μόσχου από την Καστοριά.

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Συνεχίζεται η συγκέντρωση εμφιαλωμένων νερών, ξηράς τροφής και ειδών καθαριότητας για πλημμυροπαθείς

Χρ. Τριαντόπουλος: Πρώτη αρωγή άνω του 0,5 εκατ. ευρώ προς τους πληγέντες από την πυρκαγιά στη Μαγνησία


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 6…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 5…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 4-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 4…