• 24 Σεπτεμβρίου, 2023

“Καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο ο ΓΣΑ

“Καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο ο ΓΣΑ

Πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα με τρίποντο για τον ΓΣΑ πουεπιβλήθηκε 2-0 της Ακρόπολης, σκορ που διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Χρήστος Καπελιάνης παρέταξε ενδεκάδα με τον Κοντογεωργάκη στο τέρμα, στην άμυνα δεξιά τον Μαυρογέννη, αριστερά τον Γιαννακόπουλο, στόπερ τους Σώκο, Ντόντα. Πιο μπροστά ο αρχηγός Σκούπρας με τον Αναδολού, ο Ζαφειρίου σε επιτελικό ρόλο και επιθετική τριάδα δεξιά ο Μακρής, αριστερά ο Νάστας, σέντερ φορ ο Μπασαγιάννης.

Στο 6ο λεπτό καλοεκτελεσμένο φάουλ του Ζαφειρίου πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο, λίγο πιο μετά κεφαλιά του Σώκου σε κόρνερ έφυγε παράλληλα με το τέρμα.

Το σκορ άνοιξε στο 12′: ο Μακρής κέρδισε πέναλτι από τον Πασιά και ο Ζαφειρίου από την άσπρη βούλα σημείωσε το πρώτο γκολ του Αλμυρού στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο σκόρερ είχε κεφαλιά από τη μικρή περιοχή που απέκρουσε ο Βίτσος στο 15ο λεπτό.

Μεγάλη ευκαιρία στο ημίωρο, ο Μακρής έκανε την προσπάθεια και την πάσα, ο Γιαννακόπουλος από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει και εν συνεχεία σουτ του Νάστα χτύπησε σε σώμα αμυνομένου.

Σουτ του Νάστα στην ευθεία του τέρματος απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Ακρόπολης στο 35′ σε ακόμη μια καλή στιγμή για τους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για μία φάση στην οποία ζήτησαν πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον Ντόντα, με τον ρέφερι Κούστα να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι,

Στο 39′ το 2-0, από φοβερή κάθετη μεταβίβαση του Νάστα, σκόραρε ο Μακρής με ωραίο πλασέ στην κίνηση.

Στην επανάληψη, έπεσε κάπως ο ρυθμός, φυσιολογικό εάν αναλογιστούμε πως οι ομάδες ακόμη δεν είναι έτοιμες. Ο ΓΣΑ έκανε συντήρηση δυνάμεων, έχασε ευκαιρίες για άλλο τέρμα με τους Μπασαγιάννη, Ζαφειρίου, ενώ έπαιξαν οι τέσσερις μικρότεροι σε ηλικία Επίσκοπος, Κρίκης, Τσιάτσιος και Κυρίτσης.

ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Μαυρογέννης (83′ Κρίκης), Γιαννακόπουλος, Σώκος, Ντόντα, Σκούπρας, Ζαφειρίου (83΄Κυρίτσης), Αναδολού, Μακρής (65′ Επίσκοπος), Μπασαγιάννης, Νάστας(75′ Τσιάσιος).

Ακρόπολη: Βίτσος, Χρυσαφόπουλος (84′ Αντωνίου), Πασιάς (46′ Κουκουβίνος), Βασιλείου (60′ Φράγκος), Σιδέρης, Τσούτσας, Πούλιος, Παπούλιας, Παγώνης (84′ Κορτέσης), Γλάρος, Γκάγκας (60′ Πιτσάβας).


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Η κλήρωση του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ

Η κλήρωση του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ

Η μπασκετική σεζόν αρχίζει με το Κύπελλο ΕΣΚΑΘ το προσεχές Σαββατοκύριακο. Ο ΓΣΑ παίζει στη Λάρισα…
Πήρε 19χρονο μέσο ο ΓΣΑ – Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων

Πήρε 19χρονο μέσο ο ΓΣΑ – Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων

Μετά τον Τσάνιο, ο ΓΣΑ ανακοίνωσε τη δεύτερη προσθήκη στο ρόστερ της σεζόν 2024-25.  Πρόκειται για…