• 23 Σεπτεμβρίου, 2023

Σέντρα στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ – Δηλώσεις προπονητών, τα ρόστερ των ομάδων

Σέντρα στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ  – Δηλώσεις προπονητών, τα ρόστερ των ομάδων

Το τοπικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας ξανά στα γήπεδα, έστω κι αν αυτή την εβδομάδα αρχίζει μόνο η μεγάλη από τις τρεις κατηγορίες. Σέντρα λοιπόν για τις ομάδες της Α’ Τοπικής για την αγωνιστική σεζόν 2023-24 το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου με τη διεξαγωγή του προγράμματος της 2ης αγωνιστικής. Θα γίνουν οι έξι από τους επτά αγώνες αφού αυτός μεταξύ Πυράσου κι Αγίας Άννας έχει μεταφερθεί για τις 7/10.

Δημοσιεύουμε τα ρόστερ όπως και δηλώσεις των προπονητών, του Χρήστου Καπελιάνη του ΓΣΑ, του Μιχάλη Ανδρωνά του Αίαντα, του Γιάννη Σιαμέτη του Πυράσου, του Λάκη Μπακάλη του Ρήγα, του Κώστα Ρέππου της Αγχιάλου, του Κώστα Τουρσούγκα του Αστέρα.

Χρήστος Καπελιάνης: «Η προετοιμασία κύλησε καλά, είναι θετικό ότι οι παίκτες δεν έβγαλαν κάποιο μυϊκό τραυματισμό. Το κακό είναι ότι δεν έχουμε μεγάλο βάθος στο ρόστερ μας ώστε να ξεκουράζουμε παίκτες ή να δοκιμάζουμε διάφορα πράγματα. Αυτή την περίοδο είναι κλεισμένοι οι ποδοσφαιριστές, ωστόσο ακόμη ψάχνουμε να προσθέσουμε στην ομάδα μας. Το νέο πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό, υπάρχουν οργανωμένες ομάδες. Θα το χαρακτήριζα δύο ταχυτήτων, πέντε-έξι σύλλογοι που θα κοιτάνε προς τα πάνω και άλλοι τόσοι που θα παλέψουν για την παραμονή. Εμείς έχουμε στόχο να παρουσιάσουμε ένα σύνολο που θα πρωταγωνιστεί και θα βρίσκεται ψηλά στην κατάταξη».

Σε ερώτησή μας σχετικά με το πρόγραμμα, αφού ο ΓΣΑ παίζει εντός το πρώτο παιχνίδι και μετά έχει τρεις εξόδους, ο Λαρισαίος έμπειρος κόουτς ανέφερε πως «όλοι θα παίξουν με όλους, άρα δεν έχει σημασία η σειρά αγώνων αλλά το πόσο καλά δουλεμένοι θα είμαστε, πώς θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της κάθε αγωνιστικής».

ΡΟΣΤΕΡ ΓΣΑ
Τερματοφύλακες: Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Κώστας Βέτσικας.
Αμυντικοί: Γιώργος Μαυρογένης,Θανάσης Γιαννακόπουλος, Βασίλης Σώκος, Χρήστος Ντόντα, Χρήστος Ηλ. Σιούτης, Θανάσης Επίσκοπος, Γιώργος Μούζιας, Γιώργος Κρίκης, Χρήστος Γρ. Σιούτης.
Μέσοι: Δημήτρης Αναδολού, Απόστολος Νάστας, Κώστας Σκούπρας, Σεβαστιανός Ιωαννίδης, Σπύρος Ζαφειρίου.
Επιθετικοί: Αθανάσιος Κυρίτσης, Θέμης Τσιάτσιος, Κώστας Μακρής, Γιώργος Μπασαγιάννης, Χρήστος Ρέψης.

 

Μιχάλης Ανδρωνάς: «Ξεκινάει μια καινούργια ποδοσφαιρική σεζόν κι εύχομαι υγεία σε όλους όσοι ασχολούνται με το τοπικό. Θεωρώ πως το πρωτάθλημα κάθε χρόνο γίνεται καλύτερο, υπάρχουν ομάδες με μεγάλο προϋπολογισμό και παίκτες με θητεία σε παραπάνω κατηγορίες ή άλλους νομούς. Η παρουσία του Ολυμπιακού προσδίδει μια άλλη ομορφιά στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά στον Αίαντα, έχουμε καθιερωθεί ως μία ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους κι αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε. Βασική μας επιδίωξη τη φετινή χρονιά, σε συνεννόηση με τη διοίκηση, είναι να δώσουμε ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα μικρά παιδιά, γι’ αυτό προωθήσαμε από την ακαδημία κάποιους νεαρούς χαμηλώσαμε τον μέσο όρο ηλικίας και έχουμε ένα νεανικό ρόστερ με εξαίρεση 3-4 έμπειρους μεγάλους άνω των 30 ετών. Πάμε να φτιάξουμε τον Αίαντα των επόμενων ετών, γνωρίζουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο αλλά είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα σε αυτή τη διαδικασία θα είναι θετικό».

ΡΟΣΤΕΡ ΑΙΑΝΤΑ
Τερματοφύλακες: Τάσος Γκόγκος, Ηλίας Λαγός.
Αμυντικοί: Βαγγέλης Παπανικολόπουλος, Σάββας Φαράντος, Δημήτρης Χουλιαράς, Γιώργος Γκρίνιας, Πέτρος Ζούρκος, Γιάννης Ξηροκώστας, Δημήτρης Θυμνιόπουλος, Αναστάσιος Γιαννακές, Παναγιώτης Βούλγαρης, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Μέσοι: Κώστας Κατσιαβριάς, Δημήτρης Κατσιαβριάς, Σταμάτης Καρράς, Γιώργος Δημητρίου, Στάθης Μακανίκας, Αχιλλέας Καμέας, Θανάσης Μπιρμπίλης, Δημήτρης Κωστούλας, Κριστιάνο Γκιόκα, Γιώργος Ντούρας.
Επιθετικοί: Γιώργος Κωστούλας, Μάριος Κομπούρας, Βαγγέλης Νικογιάννης, Απόστολος Χρυσικός.

 

 

Γιάννης Σιαμέτης: «Δημιουργήσαμε φέτος, με την καινούργια διοίκηση που ανέλαβε στον Πύρασο, ένα πολύ δυνατό σύνολο ποδοσφαιριστών όπως θεωρούμε ότι έχει ο σύλλογός μας. Επέστρεψαν ύστερα από ένα έτος κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουν δείξει την αξία τους και αγαπήθηκαν στην Ν. Αγχίαλο κατακτώντας το νταμπλ το 2022. Αυτοί ήρθαν να «κουμπώσουν» στο ήδη αξιόλογο ρόστερ της περασμένης σεζόν. Η προετοιμασία μας κύλησε πολύ καλά, είμαι ευχαριστημένος από το πώς ανταποκρίνονται οι παίκτες μας, τη σοβαρότητα που δείχνουν και τη διάθεση να προσαρμοστούν σε αυτά που δουλεύουμε, το καλό κλίμα που έχουν στα αποδυτήρια. Κάποιοι παίκτες που έχασαν προπονήσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενσωματώνονται σιγά σιγά στην ομάδα και σύντομα θα είναι κι αυτοί σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Αρχίζει το νέο πρωτάθλημα που προβλέπεται πολύ ανταγωνιστικό, υπάρχουν ομάδες με καλό υλικό και οργανωμένες διοικήσεις, ενώ σε αυτές των προηγούμενων ετών προστέθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου ο οποίος δεν είναι για το τοπικό… Μέσα σε αυτή την κατηγορία, και ο δικός μας σύλλογος, ο Πύρασος που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις, θέλουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη χρονιά και να είμαστε κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος».

ΡΟΣΤΕΡ ΠΥΡΑΣΟΥ
Τερματοφύλακες: Κώστας Τάσος, Γιώργος Τσιλίγκος, Σπύρος Σούρλας.
Αμυντικοί: Ραφαήλ Μιχόπουλος, Αποστόλης Λάμπος, Ηλίας Ρακής, Δημήτρης Κουρέντης, Κώστας Παπαδογεώργος, Άγγελος Νίκος, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Γιώργος Τσιάρας.
Μέσοι: Θανάσης Τσιότρας, Γιώργος Μαντζαβίνος, Νίκος Θεοδωρόπουλος, ΡοτζέριοΜάρτινς, Νίκος Φούκης, Πέτρος Αγιασιώτης, Γιώργος Τσάμης.
Επιθετικοί: Γιάννης Αραπίτσας, Σωτήρης Κατσιγιάννης, Κυριάκος Ερρινάκης, Νίκος Γάτος, Θανάσης Γκαραβέλας, Βασίλης Ζαρίφης, Γιάννης Καραγιώργος.

 

 

Λάκης Μπακάλης: «Η προετοιμασία μας βγήκε πολύ καλά αν και πήγε λίγο πίσω λόγω του απρόβλεπτου παράγοντας της κακοκαιρίας αφού για μερικές ημέρες δεν κάναμε προπονήσεις. Περιμένουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Α’ Τοπική Κατηγορία της ΕΠΣΘ διότι οι ομάδες είναι ενισχυμένες και στελεχωμένες με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Οι περσινές ομάδες παραμένουν καλές, εμείς είμαστε ενισχυμένοι στο ρόστερ μας και αναμένω να έχουμε καλύτερη απόδοση. Ήρθαν κάποια παιδιά που θα βοηθήσουν αγωνιστικά και ψυχολογικά την ομάδα, θα δώσουν μεγαλύτερη ώθηση και αυτοπεποίθηση σε όλους. Στόχος μας είναι ο Ρήγας Φεραίος να βρίσκεται στο γκρουπ των καλών ομάδων της κατηγορίας».

ΡΟΣΤΕΡ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ
Τερματοφύλακες
: Γιάννης Σπηλιόπουλος, Σταύρος Φώτο, Αλέξανδρος Καναλιώτης.
Αμυντικοί: Γιάννης Βλιώρας, Παναγιώτης Αποστολίδης, Γιώργος Φιλοσόγλου, Χρήστος Σπαθής, Σπύρος Γκάγκας, Τάσος Κολυμήτρας, Δημήτρης Αποστολίδης.
Μέσοι: Θόδωρος Κουντούρης, Δημήτρης Μπαλαμώτης, Κώστας Βαϊόπουλος, Γιάννης Πατσής, Ερνέστο Μαλούσι, Βαγγέλης Χόντος, Αλέξανδρος Χασάπης, Γιώργος Αλεξίου, Απόστολος Γοδενόπουλος, Λεονί Χότζα.
Επιθετικοί: Θόδωρος Χαλιμούρδας, Άλμπα Κόντρα, Λάζαρος Τσιτσικλής, Τάσος Χριστοφορίδης, Θανάσης Τσιακίρης, Γιώργος Γάρος, Μάριος Φουρκιώτης.

 

Κώστας Τουρσούγκας: «Ανέλαβα την τεχνική ηγεσία λίγο πριν αρχίσει η προετοιμασία διότι ο Νίκος Σκουφογιάννης λόγω φόρτου εργασίας δεν συνέχισε, ενώ ο Παναγιώτης Ζορδομπάς εργάζεται μόνο στην ακαδημία κι ενώ είχαμε αρχίσει να βρίσκουμε τα πατήματά μας, μάς διέκοψε η θεομηνία. Στο γήπεδο του Ριζομύλου είναι δύσκολες οι συνθήκες γιατί υπάρχει μεγάλη ποσότητα λάσπης. Τα παιδιά έχουν συμμετοχή στις προπονήσεις, θέλουμε να βάλουμε το ντόπιο στοιχείο στην ομάδα για αυτό τον λόγο προωθήσαμε στη μεγάλη ομάδα τέσσερις παίκτες από την ακαδημία μας. Ίσως το φετινό είναι το πιο δυνατό πρωτάθλημα, το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου επισκιάζει τα υπόλοιπα αλλά δεν μπορούμε να αψηφήσουμε τη δυναμικότητα που έχουν οι παραδοσιακές δυνάμεις των τελευταίων ετών. Εμείς ποντάρουμε στην έδρα μας και στο σύνολο, έχουμε ομοιογένεια με σταθερό βασικό κορμό, δουλεύουμε καλά κι ομαδικά και ως νεοφώτιστοι θα παλέψουμε για την παραμονή, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο, πάμε για ό,τι καλύτερο!».

ΡΟΣΤΕΡ ΑΣΤΕΡΑ
Τερματοφύλακες: Βαγγέλης Βουραζέρης, Γιώργος Μπαλίου, Παναγιώτης Σταυρίδης, Κλάιντι Τσολάρι, Χρήστος Ζλατούδης.
Αμυντικοί: Ραφαήλ Θεοδώρου, Νίκος Χατζηιωάννου, Γιώργος Φλώρος, Κώστας Σιαμέτης, Γιώργος Κώστας, Μιχάλης Μπατσκίνης, Νίκος Βουραζέρης, Αχιλλέας Δαμάσκος.
Μέσοι: Λουτσιάνο Κόνσταντιν, Χρήστος Πρίντζος, Ευγένιος Σεραφείδης, Αλέκο Σεφερκόλι, Αλέξης Γερολυμάατος, Γιάννης Κουτσούκης, Παναγιώτης Κόκκας, Νίκος Τσιάμης, Κώστας Αποστολίδης, Παναγιώτης Παπαστεργίου, Πολυχρόνης Μακρονάσιος, Γιάννης Τόλιος.|
Επιθετικοί: Γιώργος Σκεπετάρης, Κλεάνθης Τσίγκρας, Βαγγέλης Μουστανης, Μίλτος Χρόνης, Αντώνης Σαρρής, Εφραίμ Βέργος, Κώστας Γουτούλης, Χρήστος Δαμάσκος.

 

Κώστας Ρέππος: «Αναμένεται να είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα που θα έχει πολλές αμφίρροπες αναμετρήσεις. Πρώτο φαβορί θεωρώ ότι είναι ο Ολυμπιακός Βόλου και εύχομαι να καταφέρει να πετύχει τον στόχο του και να ανέβει στην ανώτερη κατηγορία. Η Αγχίαλος φέτος είναι ανανεωμένη στο ρόστερ κατά 90% και απαρτίζεται από νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Στόχος μας είναι να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε όσο γίνεται ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα».

ΡΟΣΤΕΡ ΑΓΧΙΑΛΟΥ
Τερματοφύλακες: Σαρρής Γιώργος, Λειβαδίτης Γιάννης.
Αμυντικοί: Διαμαντένιας Βαγγέλης, Μπαρδάνι Ντένις, Μασούρας Δημήτρης, Σκούρας Νίκος, Παπακώστας Γιάννης, Τσιαγιανίδης Γιώργος, Λαΐνας Αναστάσης, Ερρινάκης Κώστας.
Μέσοι: Δράγνης Ανδρέας, Τσέλιος Γιώργος, Αράμπογλου Γιώργος, Σγαντζής Νίκος, Ξηρομερίτης Πέτρος, Χαντής Νίκος.
Επιθετικοί: Μωυσίδης Γιάννης, Γεωργακόπουλος Γιάννης, Σίμος Θωμάς, Κυριερής Θεόδωρος, Τοκαλής Δημήτρης, Κόκκαλης Χρήστος, Γκογκινούδης Βαγγέλης, ΑγιασλλάριΜουχαρέμ, Τσότζωρας Ανδρέας.


Σχετικά Άρθρα

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…
Συλλυπητήρια ανακοίνωση Αίαντα Σούρπης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Αίαντα Σούρπης

Στο άκουσμα της είδησης του αδόκητου θανάτου του Λάκη Παναγιώτου, ο οποίος τίμησε τη φανέλα του…
Εθελοντική αιμοδοσία στη Σούρπη

Εθελοντική αιμοδοσία στη Σούρπη

Στην Σούρπη, μια ομάδα εθελοντών αποφάσισε μαζί με την καθοδήγηση ενός μικροβιολόγου που εδρεύει εκεί, του…