• 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Πρωινό Δελτίο Τύπου 22-9-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 22-9-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου 2023. “Ανοίξτε” με “κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Κυρ. Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Παγκόσμια συμμαχία για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης

Για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας συμμαχίας για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης μίλησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την προσφώνησή του στην 78η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών το βράδυ της Πέμπτης, κάνοντας ειδικές αναφορές τόσο στη μεγάλη πυρκαγιά στον Έβρο όσο και στις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν πρόσφατα τη Θεσσαλία.

Σκέψεις Κασσελάκη ακόμα και για αλλαγή ονόματος στον ΣΥΡΙΖΑ

«Θέλει ο Στέφανος Κασσελάκης να γίνει άμεσα βουλευτής»;

Αυτό είναι το ερώτημα που θέτουν πολλοί στο ΣΥΡΙΖΑ– Προοδευτική Συμμαχία, ακόμα και βουλευτές και στελέχη τα οποία τον στηρίζουν για την προεδρία του κόμματος.

«Καμπανάκι» ECDC για τριπλή «απειλή» κορωνοϊού-γρίπης-RSV το φθινόπωρο

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει με ανακοίνωσή του το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου και Προλήψεως ασθενειών (ECDC) για τριπλή «αναζωπύρωση» της εποχικής γρίπης, του ιού RSV και του κορωνοϊού το φθινόπωρο και το χειμώνα στην Ευρώπη.

Η κακοκαιρία Daniel μετέτρεψε τη λίμνη Κάρλα στη μεγαλύτερη της Ελλάδας

Η κακοκαιρία Daniel μετέτρεψε τη λίμνη Κάρλα στη μεγαλύτερη της Ελλάδας, όπως αποτυπώνει δορυφορική φωτογραφία – Θα παραμείνει και μετά την υποχώρηση των νερών από τις πλημμύρες;

Σοκάρουν τα στοιχεία για τον ξυλοδαρμό του 13χρονου: «Εβαζαν στοιχήματα για τo ποιος θα νικήσει»

Σοκ προκαλεί ο άγριος ξυλοδαρμός ενός 13χρονου μαθητή σε σχολείο στο Ρέθυμνο. Η αγριότητα των χτυπημάτων είναι πρωτοφανής ενώ οι μαθητές που είναι παρόντες στο περιστατικό δεν αντιδρούν και μάλιστα, ένας εξ αυτών, ακούγεται να λέει «σκότωσέ τον» σύμφωνα με τη θεία του θύματος.

Εξαφανίστηκε άνδρας στο Καλαμάκι της Κάρλας – Έρευνες για τον εντοπισμό του

Εκτεταμένες έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό ενός άνδρα ο οποίος αγνοείται στη θέση Καλαμάκι, κοντά στη Λίμνη Κάρλα.

Ζημιές 1.150.000 ευρώ άφησε ο «Daniel» στον Δήμο Αλμυρού

Στο συνολικό ποσό του 1.150.000 ευρώ κοστολογείται από τον Δήμο Αλμυρού το ύψος των ζημιών που προκάλεσε η θεομηνία «Daniel» σε υποδομές στα διοικητικά όριά του. Με ομόφωνη απόφασή της η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την υποβολή σχετικού αιτήματος για την εξασφάλιση χρηματοδότησης στο υπουργείο Εσωτερικών και συγκεκριμένα στο Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης στον Άξονα προτεραιότητας 2.4 «Πρόληψη και διαχείριση κινδύνων» με τίτλο «Πρόγραμμα Φυσικών Καταστροφών για τους ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού».

Φυλάκιση σε 43χρονο για κατοχή πιστολιού

Φυλάκιση 6 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 600 €, με δικαίωμα έφεσης, περίμενε έναν 43χρονο στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, για παράνομη οπλοχρησία, καθώς κατελήφθη να κατέχει μέσα σε τσαντάκι ένα πιστόλι κρότου – αερίου, δύο γεμιστήρες κ.α.

Ραγδαία αλλαγή καιρού από την Κυριακή -Έρχεται νέα κακοκαιρία

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης είπε σχετικά με την νέα κακοκαιρία που έρχεται: «Ένα βαρομετρικό χαμηλό από την Ιταλία θα μπει μέσα στο Ιόνιο, θα αρχίσει να στροβιλίζεται και θα μας απασχολήσει από την Κυριακή και τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη Πέμπτη.

2.300.000 ευρώ …καμπάνα σε ξενοδοχειακή μονάδα στα Τρίκαλα!

Ανάμεσα στις σημαντικότερες υποθέσεις που ανέλαβε να φέρει εις πέρας το ΣΔΟΕ είναι και αυτή η περίπτωση ξενοδοχειακή μονάδας στα Τρίκαλα η οποία διαπιστώθηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr, ότι υπερτιμολογούσε δαπάνες ώστε να λάβει μεγαλύτερη κρατική ενίσχυση.

Νέο μέτρο με επιδότηση 13,50 ευρώ ανά πρόβατο για τα κτηνιατρικά έξοδα

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Δευτέρα 16-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Δευτέρα 16-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Δευτέρας 16…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 13-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 13-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 13…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 12-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 12-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 12…