• 11 Σεπτεμβρίου, 2023

Πρωινό Δελτίο Τύπου 11-9-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 11-9-2023 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου 2023. “Ανοίξτε” με “κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες

Επεισόδια στη Λάρισα: Με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και κατάγματα 25χρονος διαδηλωτής – Επτά συλλήψεις μέχρι στιγμής (φωτό – βίντεο)

Με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο αλλά και κατάγματα νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ένας άντρας ηλικίας περίπου 25 ετών, ο οποίος αργά το απόγευμα της Κυριακής συμμετείχε στην επεισοδιακή διαμαρτυρία έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, μέσα στο οποίο βρισκόταν ο πρωθυπουργός και μέλη της κυβέρνησης για το θέμα των φυσικών καταστροφών.

Κακοκαιρία Daniel: 15ος θάνατος στη Θεσσαλία – Αναγνωρίστηκε η σορός 42χρονου αγνοούμενου

Συνολικά 15 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τα ακραία πλημμυρικά φαινόμενα που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel. Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Κυριακής από το Λιμενικό, αναγνωρίστηκε η σορός 42χρονου άνδρα, ο οποίος βρισκόταν στη λίστα αγνοουμένων από το πρωί της Τρίτης.

Γέφυρα σε 30 ώρες από τις Ένοπλες Δυνάμεις – ΜΟΜΚΑ στα Καλά Νερά (εικόνες)

Την επανασύνδεση τμήματος του επαρχιακού δικτύου Βόλου – Νοτίου Πηλίου σε χείμαρρο μετά τα Καλά Νερά προς Μπούφα – Μπελεγρίνο, πέτυχε ο Ελληνικός Στρατός, αναπτύσσοντας μεταλλική γέφυρα στην θέση της κατεστραμμένης από τον κυκλώνα Ντάνιελ που σάρωσε τη Μαγνησία.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Η μεγάλη γιορτή της Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Το επετειακό 70ο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις πέρασε στην ιστορία με τον πρωταθλητή της ΤΟΥΟΤΑ Kalle ROVANPERÄ και συνοδηγό τον Jonne HALTTUNEN να καταλαμβάνουν την 1η θέση έχοντας κερδίσει και την ΕΚΟ Super Special Stage στην Πλατεία Νερού και τη Wolf Power Stage της Γραμμένης (2) και συνολικά 8 από τις 15 ειδικές του «Ράλλυ των Θεών».

Προφυλακίστηκαν πλοίαρχος και ύπαρχος για τη δολοφονία του Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον πλοίαρχο που κατηγορείτο για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη για θανατηφόρα έκθεση

Hellenic Train: Αναστέλλονται τα δρομολόγια των τρένων Αθήνα – Θεσσαλονίκη και Λάρισα – Λιτόχωρο

Αναστέλλονται σήμερα (11/09), τα δρομολόγια της Hellenic Train από Αθήνα για Θεσσαλονίκη και από Λάρισα για Λιτόχωρο. Αναφορικά με τα συγκεκριμένα δρομολόγια εκδόθηκε ανακοίνωση

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα arogi.gov.gr: Αναλυτικά τα μέτρα στήριξης για τους πλημμυροπαθείς

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα της πρώτης αρωγής arogi.gov.gr για τους πληγέντες από την κακοκαιρία Daniel: Τα μέτρα που προανήγγειλε η κυβέρνηση για τους πλημμυροπαθείς

Τι ζητάει το Μαξίμου από την Ε.Ε για τους πλημμυροπαθείς – Στα 2,5 δισ. το «ταμείο»

Στην ενεργοποίηση κάθε εμπλεκόμενου στη διαχείριση της επόμενης μέρας μετά τη φονική καταιγίδα «Daniel» στον θεσσαλικό κάμπο και στην επαναλαμβανόμενη – σε επίπεδο ρητορικής – ισχυρή στήριξη προς τους πλημμυροπαθείς προχωρά το Μαξίμου, την ώρα που μόνο εκτιμήσεις μπορούν να γίνονται για την αποτίμηση του εφιάλτη.

Καιρός: «Φέτος το φθινόπωρο αναμένεται ότι θα είναι αρκετά βαρύ για τη χώρα μας», λέει ο Μαρουσάκης και εξηγεί

«Φέτος το φθινόπωρο αναμένεται ότι θα είναι αρκετά βαρύ για τη χώρα μας. Και οι επόμενοι μήνες δεν αποκλείεται να δώσουν ισχυρές κακοκαιρίες.»

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στην ανατολική Στερεά.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7, στα ανατολικά και τα νότια 8 και τοπικά 9 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.

Θερμοκρασία: Από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Κακοκαιρία Daniel: Κίνδυνος για μολυσματικές ασθένειες μετά τις πλημμύρες

Οι πολίτες στις πληγείσες περιοχές πρέπει να απευθυνθούν σε γιατρό αν παρατηρήσουν εξανθήματα, πυρετό, βήχα, πονοκέφαλο, διάρροια

Ανησυχία εκφράζουν οι ειδικοί για το νερό στις περιοχές που έχουν χτυπηθεί από την κακοκαιρία Daniel, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν και σε πολλές να διακοπεί η υδροδότηση για μέρες.

Αύξηση ή νέο επίδομα για τους συνταξιούχους μέχρι τα Χριστούγεννα

Ειδικότερα για τους 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχους αναμένεται νέα αύξηση στις αποδοχές τους γύρω στο 3,5% (το ποσοστό καθορίζεται με βάση τη φόρμουλα «ανάπτυξη – πληθωρισμός»). Η αύξηση θα δοθεί σε συνδυασμό με την καταβολή επιδόματος (κλιμακούμενο, από 200, 250 έως και 300 ευρώ) για όσους χάσουν την αύξηση λόγω της προσωπικής διαφοράς.

Τι ισχύει με την γονική άδεια για τον Αγιασμό: Πόσες μέρες δικαιούνται οι εργαζόμενοι γονείς

Διευκρινίσεις σχετικά με τη χορήγηση από τον εργοδότη άδειας σχολικής παρακολούθησης για τους γονείς παιδιών, μέχρι 18 ετών, τα οποία παρακολουθούν μαθήματα στοιχειώδους ή μέσης εκπαίδευσης, δίνει η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ), μέσω του Κέντρου Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

«Ανοίγει» βεντέτα ο Ερντογάν με τον Μπάιντεν – Θέλει F16 αλλιώς Σουηδία στο ΝΑΤΟ… γιοκ

Τον εκνευρισμό του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προκάλεσε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν για το θέμα των F-16 στο τετ-α-τετ που είχαν οι δύο ηγέτες στη σύνοδο της G20, στην Ινδία.

Ανάρτηση της Αντιπεριφερειάρχη για την Γέφυρα Ξηριά στον Αλμυρό

Σύσκεψη στο  Συντονιστικό Κέντρο Δημόσιας Υγείας Θεσσαλίας – Οδηγίες προστασίας μετά από πλημμύρα

Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας για την περισυλλογή νεκρών ζώων

15 άμεσα μέτρα ανακούφισης των επιχειρήσεων από τις πλημμύρες ζητούν οι έμποροι της Θεσσαλίας – επιστολή στον πρωθυπουργό

 


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 6-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 6…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 5-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 5…