• 2 Ιουλίου, 2023

Ρεπορτάζ και εικόνες από τη γιορτή του μπάσκετ στον Αλμυρό

Ρεπορτάζ και εικόνες από τη γιορτή του μπάσκετ στον Αλμυρό

Η φετινή τελετή λήξης της ακαδημίας του ΓΣΑ ήταν ιδιαίτερη, μια υπέροχη γιορτή που τίμησαν με την παρουσία τους μεγάλοι αστέρες του ελληνικού μπάσκετ. Στο κλειστό του Αλμυρού, ομάδα του ΓΣΑ αποτελούμενη από παίκτες του ανδρικού, του εφηβικού και του παιδικού τμήματος αντιμετώπισε την ομάδα Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας. 

Το σκορ 60-94 (ημίχρονο 27-46) για τους φιλοξενούμενους που απέσπασαν το ζεστό χειροκρότημα των πολυάριθμων θεατών!

Για τον ΓΣΑ αγωνίστηκαν οι Πολίτης, Κοντοστάθης, Μαμούρας, Μασούρας, Βαλαμούτης, Τάσσος, Μυλωνάς, οι μικρότεροι σε ηλικία Κανατούλας, Καλλίκας, Ξηρομερίσιος, Κωτούλας, Καρπέτης, Καρίμαλης, Βαγγ. Καραγεώργος, Χαλίλης και ο παλαίμαχος Γιάννης Καραγιώργος. Προπονητές οι Παναγιώτης Νάνης, Νέστορας Τσαμπίρας.

Για την Ομάδα Βετεράνων Ελλάδος έπαιξαν οι Χρήστος Κωνσταντινίδης, Παναγιώτης Παλάσκας, Σωτήρης Καραποστόλου, Σωτήρης Γκιουλέκας, Γιώργος Χρυσανθόπουλος, Γιάννης Γιαννούλης, Απόστολος Κουτρούλιας, Γιώργος Γιαννουζάκος και οι Βολιώτες Λάμπρος Πρέκας, Νίκος Μπουντούρης, Παναγιώτης Λιαδέλης. Προπονητής ο σπουδαίος Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος έκανε σουτάκια στην προθέρμανση αλλά δεν έπαιξε λόγω ενοχλήσεων στη μέση όπως μάς είπε και σε ρόλο βοηθού ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός ο οποίος δεν άφησε ούτε δευτερόλεπτο τον πάγκο της καλεσμένης ομάδας!

Διαιτητές οι μεγάλες βολιώτικες σφυρίχτρες του παρελθόντος Κώστας Κορομηλάς, Χρήστος Μαστραφτής και ο δικός μας, Αλμυριώτης εν ενεργεία Χρήστος Κοντοστάθης.

Ήταν μια υπέροχη γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος Αλμυρού σε συνεργασία με τον ΓΣΑ και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχή διοργάνωση. Οι αστέρες του μπάσκετ παρουσίασαν μερικές φοβερές φάσεις …αλα Χάρλεμ, ο Τόλης Κουτρούλιας σκόραρε συνεχώς, ο Γιώργος Χρυσανθόπουλος έβαλε τρία τρίποντα από τα 10 μέτρα, ενώ προς το φινάλε ο Γιάννης Γιαννούλης μάς χάρισε ένα κάρφωμα.

Από τις ξεχωριστές ημέρες για το αλμυριώτικο μπάσκετ και τον τοπικό αθλητισμό που όλοι γέμισαν ωραία συναισθήματα, ενώ η Ομάδα Βετεράνων εξήρε τη φιλοξενία του Δήμου Αλμυρού και την προσπάθεια που κάνει ο ΓΣΑ ώστε να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο.

Δείτε παρακάτω το φωτορεπορτάζ μας από αυτόν τον ιδιαίτερο αγώνα:


Σχετικά Άρθρα

Τα θέματα του προσεχούς Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού

Τα θέματα του προσεχούς Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού

Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 για…
Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Λήξη συναγερμού για την φωτιά στους Αγίους Θεοδώρους – Ευχαριστήριο Δημάρχου

Λήξη συναγερμού για την φωτιά στους Αγίους Θεοδώρους – Ευχαριστήριο Δημάρχου

Υπό έλεγχο βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε σήμερα περίπου στις 16:30 στους Αγίους Θεοδώρους, ενώ συνεχίζονται…