• 30 Ιουνίου, 2023

Εγκαινιάστηκε ο νέος πρότυπος Παιδικός – Βρεφικός Σταθμός Αλμυρού για ηλικίες 2μηνών – 4 ετών των αδερφών Βαλαμούτη

Εγκαινιάστηκε ο νέος πρότυπος Παιδικός – Βρεφικός Σταθμός Αλμυρού για ηλικίες 2μηνών – 4 ετών των αδερφών Βαλαμούτη

Μια μεγάλη αγκαλιά επεφύλασσαν οι Αλμυριώτες για τη νέα υπηρεσία εκπαίδευσης που άνοιξε τις πύλες της την Τετάρτη 28 Ιουνίου. Ο λόγος για τους φίλους και πελάτες που κατέκλεισαν τον προαύλιο χώρο του νέου πρότυπου Παιδικού – Βρεφικού Αλμυρού «ΣΧΟΛΕΙΟΝ», των Ηλία και Σπύρου Βαλαμούτη. Ακολουθεί ευχαριστήριο:

Ευχαριστούμε τους πατέρες που μας τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και όλους που γιόρτασαν μαζί μας το ξεκίνημα του πρότυπου Παιδικού – Βρεφικού Σταθμού μας. Η προσέλευση και οι ευχές ήταν συγκινητικές και μας δίνουν δύναμη για τα επόμενα βήματά μας.

Θυμίζουμε ότι οι αιτήσεις έχουν ξεκινήσει και ολοκληρώνονται στις 11/7/2023. Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή, αλλά είναι απαραίτητο, όσοι θα χρειαστούν τις υπηρεσίες του Σχολείου μας, να υποβάλλουν την φορολογική τους δήλωση, καθώς είναι απαραίτητο στοιχείο για την έγκριση της επιδότησης (voucher) των διδάκτρων.

Δημιουργήσαμε πρωινή και απογευματινή βάρδια, δηλαδή από 6:00 – 14:00 και από 14:00 έως 22:00 και από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Οι γονείς και κηδεμόνες, μπορούν να ενημερώνονται στην οδό Στεφάνου Κομητά 92 – 94, καθημερινά 8 – 12:30 το πρωί ή και στους αριθμούς τηλεφώνου 2422100501 και 6936770343.

Πριν κλείσουμε αυτή την επιστολή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο στήριγμα που μπορεί να έχει κανείς, δηλαδή την οικογένειά μας και ιδιαιτέρως τη μητέρα μας.

Όσο για τους λιλιπούτειους… σας περιμένουμε όλους στο ταξίδι της γνώσης και της ξεγνοιασιάς.

Για τον Πρότυπο Παιδικό – Βρεφικό Σταθμό Αλμυρού «ΣΧΟΛΕΙΟΝ»

Ηλίας και Σπύρος Βαλαμούτης


Σχετικά Άρθρα

Οι Ηλίας και Σπύρος Βαλαμούτης σας… πάνε «ΣΧΟΛΕΙΟΝ» – Εγκαίνια

Οι Ηλίας και Σπύρος Βαλαμούτης σας… πάνε «ΣΧΟΛΕΙΟΝ» – Εγκαίνια

Πρότυπος Παιδικός – Βρεφικός Σταθμός Αλμυρού για ηλικίες 2μηνών – 4 ετών Μια νέα υπηρεσία εκπαίδευσης…
40ημερο Μνημόσυνο – Κωνσταντίνου Βαλαμούτη

40ημερο Μνημόσυνο – Κωνσταντίνου Βαλαμούτη

40ΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ   Με τη συμπλήρωση σαράντα ημερών από το θάνατο του αγαπημένου μας πατέρα, αδελφού…