• 28 Ιουνίου, 2023

Επιστρέφει στη δράση ο Δημήτρης Γκαρνίδης

Επιστρέφει στη δράση ο Δημήτρης Γκαρνίδης

Ένας ποδοσφαιριστής που τίμησε για πολλά χρόνια την πράσινη φανέλα της Δήμητρας κι έλειψε τα τελευταία χρόνια από τους αγωνιστικούς χώρους επιστρέφει στην αγωνιστική δράση! Ο Δημήτρης Γκαρνίδης εντάσσεται ξανά στην ομάδα της Ευξεινούπολης!

Δεν χρειάζονται συστάσεις για τον 32χρονο ο οποίος έδειξε την ποδοσφαιρική του αξία σε πετυχημένες περιόδους του συλλόγου. Έμαθε ποδόσφαιρο στην ακαδημία του ΓΣΑ με τον οποίον είχε λιγοστές συμμετοχές στην πρώτη ομάδα. Το 2010 πήγε στην Δήμητρα, ήταν μέλος της όταν κέρδισε τον προβιβασμό στην Α’ Τοπική και τις δύο συνεχόμενες χρονιές που οι «πράσινοι» τερμάτισαν στην τέταρτη θέση της μεγάλης κατηγορίας.

Βασικός δεξιός μπακ εκείνων των ομάδων με προπονητή τον Λευτέρη Καλογήρου κι αργότερα τον Βαγγέλη Βουρούκο, μαζί με τους Θωμαΐδη, Ξηρομερίσιο, Βούλγαρη, Αραπίτσα, Χατζέλα, Αντωνιάδη, Κυριάκο και Μάκη Παυλίδη -αναφέρουμε ενδεικτικά κάποια ονόματα- που έφεραν πολλές νίκες για τον σύλλογο. Ο Δημήτρης Γκαρνίδης αγωνίστηκε μέχρι το 2017 στην Ευξεινούπολη, ακολούθησε μία διετία με τη φανέλα των Μυρμηδόνων Πλατάνου και τα τελευταία χρόνια, επαγγελματικές υποχρεώσεις τον ανάγκασαν να αποχωριστεί τα γήπεδα. Επιστρέφει όμως και σίγουρα εφόσον βρεθεί σε καλό αγωνιστικό επίπεδο, μπορεί να έχει σημαντική συνεισφορά στο νέο σύνολο που θα καθοδηγήσει στη Β’ Τοπική ο Νίκος Βούλγαρης.

Μιλώντας στον «Λαό», ο Δημήτρης έδωσε συγχαρητήρια στη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές που κράτησαν ζωντανή την Δήμητρα με αγωνιστική παρουσία στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό, ενώ τόνισε πως ο ίδιος θέλει να βοηθήσει την καινούργια προσπάθεια στην οποία συμμετέχουν παλιοί συμπαίκτες του και έχει στόχο «η Δήμητρα αργά ή γρήγορα να επανέλθει εκεί που της αξίζει, με μια διαφορετική φιλοσοφία που έχει ως βασική αρχή τα μέλη της ομάδας να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο».


Σχετικά Άρθρα

Σημαντική μεταγραφή για Δήμητρα: από τη Δόξα Δράμας στην Ευξεινούπολη

Σημαντική μεταγραφή για Δήμητρα: από τη Δόξα Δράμας στην Ευξεινούπολη

Έναν παίκτη με παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες που είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά…
Με όλα τα νέα πρόσωπα η πρεμιέρα της Δήμητρας στην Ευξεινούπολη

Με όλα τα νέα πρόσωπα η πρεμιέρα της Δήμητρας στην Ευξεινούπολη

Νέα σεζόν, νέο ξεκίνημα για την Δήμητρα που μετά από μια δύσκολη διετία, επιστρέφει δυνατή εκεί…
Χοροεσπερίδα της Δήμητρας στην Ευξεινούπολη

Χοροεσπερίδα της Δήμητρας στην Ευξεινούπολη

Η Δήμητρα Ευξεινούπολης διοργανώνει καλοκαιρινή χοροεσπερίδα, την Κυριακή 16 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Ευξεινούπολης…